Dandulka komentáře u knih
První samostatný thriller se opravdu vydařil. Čekala jsem sice trochu jiný konec, ale i tak byl příběh zajímavý. Přečetla jsem knížku za 2 dny. Dlouho jsem se na ni těšila, tak jsem si knihu vychutnala.
Opět jsem byla spokojená,ale málo hlašek, na ty je lepší Kotleta, i když Kristýna se také snaží.
Tahle série se moc líbí, hodně se povedla. Mám velkou radost, že se zase objevil čtivý autor. Prostě super čtení, zvláště na dlouhé zimní večery.
Jako vždycky začínám sérii od poloviny, ale i tak se mi líbí. Bude to dobré čtení. Moc se těším na další díly.
Tak to vypadá, že další historická románová série z českých dějin bude opět vynikající! Nejde jen o to, že doba vlády Lucemburků je mi velmi blízká, ale jde i o zpracování tématu, a to umí autor opravdu mistrovsky! Nemůžu se dočkat dalšího pokračování.
Paráda, super! Opravdu skvělý psychologický román. Mnoho zvratů, které děj oživují. Až do konce se sami sebe ptáte kdo je tady psychopat, kdo oběť...... Opravdu mistrovské dílo! Těším se na další.
Opět skvělá knížka! Moc se mi líbilo, jak autor zakomponoval do příběhu hru náhody; i když byli panoš Ota a Oldřich z Chlumu každý někde jinde, oba vlastně vyšetřovali totéž! Perfektně a velmi citlivě napsané! Ostatně jako vždycky. Prostě paráda!
Fíha! Skvělá neotřelá dějová linie! Už jsem četla mnoho knih tohoto typu, ale takhle zápletka je opravdu jedinečná! Od počátku příběh plynul tak nějak na úrovni a potom naprosto nečekaný dějový zvrat, který čtenáře probere z letargie.
Doporučuji vydržet do třetí části a dočkat se vyústění děje. Opravdu to stojí za to!
Příběh byl skvělý, čtivý jako vždy. Jen kniha měla zase pár nedostatků, za které ovšem nemůže autor, ale nakladatelství. Těch stylistických chyb jako jsou chybějící písmenka na konci slova, chybějící spojky a dokonce i nepatřičná změna rodu v polovině věty!!!!!
Hrůza! Všechny tyto maličkosti ubírají samotnému příběhu na kráse a čtivosti a odrazují čtenáře. Patrně by to vyžadovalo větší kontrolu práce některých lidí!
První díl legendární série ! Moc ráda jsem se k ní vrátila. A jsem moc ráda, že se mi v naší úžasné knihovně připletla do ruky. Někdy je velmi prospěšné vracet se ke starým příběhům.
Z počátku nebyla kniha nic moc, ale později se děj dostal do obrátek. Konec byl strhující.
Super příběh, moc se mi líbil. Tento námět byl vcelku neotřelý a měl aspoň nápad.
Super knížka. Takovou smršť jsem už dlouho nečetla. Parádní! Mohu jen a jen doporučit!
Moc hezký příběh. Sice se mi některé scény zdají přemrštěné, ale z celkového pohledu je možno toto autorovi odpustit. Na druhou stranu; člověk vydrží hodně a ještě víc když má motivaci.
Super čtení! Sice jsem musela knihu několikrát odložit pro uklidnění ve vypjatých situacích (Rayova havárie, Anin pobyt v nemocnici...), ale dočetla jsem. Už je to dlouho, co jsem četla první díly, a tak bylo fajn si je připomenout z trochu jiného úhlu pohledu.
I lfyz mi trvalo trochu dele tuto knihu precist, nakonec byla vyborna. Zajimavy ducharsky namet.
Tak tohle bylo jako smršť! Něco tak parádního jsem už dlouho nečetla! Vůbec jsem se nemohla od knížky odtrhnout. Skvěle napsáno. Myslím, že v tomto případě je pět hvězdiček opravdu málo!!!
Skvělé čtení! Ostatně jako vždycky u Fulghuma. Moc mě potěšilo, že se několikrát zmínil o Češích a o návštěvě České republiky. Tak nějak mě to zahřálo u srdíčka. Osobně jsem návštěvu pana Fulghuma propásla, což mě moc mrzí. Snad ještě někdy zavítá do ČR a zvláště pak do Mostu.
Jen několik stránek, ale plných zamyšlení. Není to kniha na rychlé přečtení, je potřeba se k ní stále vracet a číst jednotlivé pasáže stále znovu a znovu. Autor nabádá čtenáře ke čtení papírových knih! Nikoli obrazovek!!! Já s ním musím jen souhlasit, papír je papír- ten se nedá nahradit. Doporučuji k přečtení a k přemýšlení. Čím víc tím líp.