de6978 komentáře u knih
Nenáročná detektivka , ale napínavá!!! Žádné nudné pasáže, kniha nemá ani moc stran a tak se dá rychle přečíst.
Detektiv má takový smysl pro humor a hlášky, které očekáváte od českých policistů :-)
Líbilo se mi, že děj se odehrává v Praze, takže místa si můžete představit.
Asi si budu muset od Goffa přečíst další knihy ....
Luxusní, přečteno během pár dnů !!!
V knize se střídají kapitoly dvou sester Lori a Erin. Lori ztroskotala na ostrově druhá sestra Erin ji urputně hledá. Kapitoly z pohledu sester se vzájemně prolínají, a je zajímavé příběh sledovat z obou stran.
Napínavé a hlavně ten závěr !!!
Přežijí lidé na ostrově? Setkají se sestry vůbec ? A budou rády, že se vůbec vidí ?
Napinave , svizne, bez nudnych pasazi.
Vysetrovatelka KIM je drsna.
Nicmene mam strach, ze vsechny tyhle knizky budou stejne jako pres kopirak.
Nekdo bude unesen, vysetrovatelka je nakonec najde. Opet s nim bude bojovat sama proti nepriteli, protoze policisti opet nestihnou prijet vcas. Bude zranena ale stastna ze pripad vyresila.
Další super díl.
Raker prověřuje tajuplný les na okraji města, kde zjistí, že je pohřbeno více dívek.
Ale vrah, který je zabil je už přes 100 let mrtvý? Nebo ještě žije? Nebo ho někdo napodobuje ? A je Megan mezi mrtvými nebo bude živá?
(SPOILER) Příběh zmizelého syna. Matka ho po 5ti letech uvidí na ulici. Najme detektiva, který ho musí najít. SPOJLER : Pak se na scéně opět objevuje sekta, která předělává lidi, kteří udělali něco špatného. A kdo je vůdce sekty se zjistí ke konci knihy.
Kniha se četla dobře, spisovatel nepíše o nudných částech, zbytečně nepopisuje kraviny okolo a tak děj opravdu utíká. Jde se na další díl ...
Knih s detektivem Davidem Rakerem je již 13, všechny mají hodnocení 84% a více takže uvidíme, zda přečtu všechny :-)
Tohle je třetí díl, nyní čtu čtvrtý ....
Děj je napínavý, ještě pár stran před koncem není jasné, jak to dopadne.
Sam zmizí a poté mizí i ostatní lidé. Je Sam skutečně únosce nebo lidi unáší někdo jiný ... .
Zvídavý Raken a protivný policajt Healey a unesení muži.
Pokud čtvrtá kniha bude úplně stejná jako předchozí , tak dalších 6 knih číst asi nebudu :-)
První thriller, kde není policie ani agenti FBI :-)
Vše se odehrává z pohledu vražedkyně, která je hlavní postavou.
Bella přijíždí z Norska do Ameriky, kde chce začít nový život. Jejím snem je být bohatá. A jelikož si nese zlobu z mládí, neštítí se své nápadníky ( kteří ji ublíží) zabít. A tak postupně umírá jeden za druhým .....
Tady si dejte pozor na jména
Jessica není nakonec Jessica ,
Táta není táta
novinář není novinář
a spousta lidí se tváří jako někdo jiný ....
První pozvolný náběh, potom akce. Nicméně 80%
Čtvrtý díl stejný jako předchozí.
Všechny mají stejný děj a pointu.
Někdo se ztratí, policie zastaví pátrání. Raken se rozhodne jednat, objevuje tajemství krůček po krůčku. Policie mu zakazuje vyšetřovat. Postupně objevuje další zákoutí města a rozkrývá další a další střípky k objevení zmizelé osoby. Vždy těsně unikne smrti.
Všechny čtyři díly skvělé, ale úplně stejné. :-(
A když si přečtu výcuc, o čem je pátý díl, tak je to úplně stejné. Takže dalším dílům dám šanci až někdy jindy.
Zápletka super, ale ty jména ... Fakt se v tom člověk ztrácí
Knihu jsem chtěl odložit, protože jsem nevěděl, kdo je kdo ... ale nakonec díky zápletce dočetl, abych se dozvěděl, kdo je EUMENIDES ... nebo nedozvěděl???
Jen příklad hlavní postavy: Chan Chao, Čeng Chao, Pchej Tchao, Siung Juan, Liou Sung, Jun, Jin, Chuang, Tcheng,
A jen pro příklad: Pchej viděl Chuanga jak se baví s Chanem. Vpovzdálí si spolu povídali Jun a Jin. Liou a Siung už odešli.
:-D :-D :-D
Jedním slovem WOW. - 120%
Tady je vidět, co se může stát každému, koho začnou vydírat přes internet. Ustoupíte a už v tom jedete. Požadavky se stupňují až do neuvěřitelných absurdit.
A Královna na druhé straně aplikace nepoleví v žádném požadavku. Ze začátku ji milujete, poté ji nenávidíte.
Marcel Moss napsal ještě jednu knihu, takže jdeme na ni :-)
Opět jízda, kniha napínavá. Hlavní postava mladá Mára je vážně najivní a tvrdohlavá. A i když dům ji přivodil několik úrazů prostě v něm bude za každou cenu bydlet, i když její chytrý přítel se jí snažit nabídnout jiné alternativy. A přesto ho chudáka vždycky seřve a musí být podle ní.
Tohle je šestá kniha od DARCY a prostě si potřebuji na chvíli od strašidelných domů odpočinout. Vrhám se na jiný žánr, ale za několik měsíců se opět ke strašidelným domům vrátím.
Taky se jedná o moji první hororovou knihu.
A vyplatilo se !
Kniha svižná, nenáročná, málo postav, žádné psychologické a propracované děje, ale přesto hodně zajímavý příběh.
Díky jednoduchosti a mladé hlavní hrdince vhodné i pro nějaké teenegery - pokud ještě čtou :-)
Hodně dobrý ...
Zoe a Tatum vyšetřují vraždy žen, jejichž těla byla usmrcena, nabalzamovaná a hozená na veřejnost. A tito dva musí přijít na to, kdo to udělal.
Ještě se vracíme v čase zpět, kdy Zoe ve svých 14ti letech zjistí, že jejich soused (Rod Glover) může být vrah. A obviní ho. Ale nejsou důkazy. Soused se raději z jejich života vypaří. Nyní jsou vraždy docela podobné a Zoe pátrá i po svém bývalém sousedovi z dětství.
Najde ho? Bude to opravdu vrah ?
Tatum - dědeček bohém, kocour, co všude pobíhá ,
Zoe - sestra Andrea - společně vyrůstaly, nyní spolu bydlí
Rod Glover - posílá Zoe obálky s kravatami
Napínavé ..
Příběh není moc zamotaný, ani tam není mnoho postav.
Vrahové vraždí dle Fibonacciho posloupnosti, vždy zabíjejí větší počet lidí. No a Jude, která byla unesená, musí zjistit, kdo za tím stojí. Čím později přijdou tím větší počet umrtí přijde.
Poznámka: Koupila barák, kde byla vězněná a hodlá ho zbourat.
... a poslední díl opět nezklamal.
Gwen se setkává s dívkou Carol, která byla členkou sekty, ze které utekla. A zvídavá Gwen chce zjistit co a jak. A jakmile se sekta dozví, že Gwen ví, kde Carol je unesou jejího syna a i přítele Sama. "Dodej nám Carol a my ti dáme syna" chce po Gwen sekta.
A Gwen se vrhá objevit, aby zjistila, co a kdo za tím stojí.
Poslední díl opět napínavý !!!! Opět doporučuji přečíst díly postupně, jen tak se vžijete do hlavních postav.
8 lidí jede ve vlaku a popisují dané události.
První třetina knihy nám ukáže každou postavu a seznámí nás s jejími vlastnostmi a problémy. Nejnudnější část knihy
Ve druhé třetině se popisují chvíle po vybuchnutí bomby. Svižně napsané a napínavé
Třetí třetina se odehrává po několika měsících. Dohra veškerých událostí.
Z poslední třetiny jsem byl zklamaný. Myslel jsem, že se to někam posune, a ono nikam :-(
Dávám 60% - divím se, že kniha má v červnu 2023 86% ....
Oproti jiným knihám mě začátek moc nebavil, ale když jsem tady viděl hodnocení 87% tak jsem si říkal, že musím číst dál. Od čtvrtiny knihy začnou lidé postupně umírat, kniha nabírá spád a konec je nejnapínavější. Takže vytrvejte a nebudete litovat.
Jefferson si se vším poradí !!!! Jedeme na další knihu .....