Denisa_a Denisa_a komentáře u knih

Láska v Luxoru Láska v Luxoru Gill Harvey

Psaná sice trochu zrychleně a škoda toho konce... Ale příjemná oddechovka a zavzpomínání na ,,telecí léta" :-)

30.05.2016 3 z 5

Snowboarding Snowboarding Lukáš Binter

Pro mě to byla super příručka, když jsem se učila na snowboardu. Super :-)

11.05.2016 5 z 5

Agnes Agnes Hannah Kent

Strašně se mi líbilo, jakým stylem byla kniha napsána. Z pohledu více postav, to mě strašně baví. Ale samotný příběh... Ani nemůžu napsat, že se mi líbil. Líbil, ale nelíbil. Kdo četl, tak ví a pochopí.
Knihu jsem koupila za 39,- a myslím, že si to tahle knížka opravdu nezaslouží.

04.05.2016 4 z 5

Grey Grey E. L. James (p)

Původně jsem tuto knihu vůbec neměla v plánu číst. Vnímala jsem jí jako reklamní tah. Myslela jsem si, že mě příběh bude nudit - když vím, o čem to bude. Rozhodně nelituji. Bylo to hodně zajímavý z pohledu Christiana. Když vyjdou další díly, určitě nebudu váhat a přečtu si to.
(SPOILER: On jí prostě miloval od první chvíle :-) )

17.04.2016 3 z 5

Divočina Divočina Cheryl Strayed

Bohužel patřím k lidem, kteří tato knížka moc nenadchla. Knihu jsem louskala 3 měsíce a to je u mě co říct. Nevím proč ale nějak jsem se nedokázala začíst. Příběh je sice moc zajímavý, autorka hrdinka ale mě celkově kniha moc nenadchla.

10.04.2016 2 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Moc krásně propojené příběhy. Knížka mě bavila, přečetla jsem jí velmi rychle. Přiznám se ale, že u konce se mi už pletli všechny jména dohromady :) Těšila jsem se nejvíc na příběh od pan Greena (jak jinak :-) ), ale nakonec se mi nejvíce líbil příběh první. Určitě se k ní v budoucnu ještě vrátím, třeba až bude padat sníh :)

30.12.2015 5 z 5

Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Jsem velice zklamaná z toho, že jsem nejdříve viděla všechny filmy a až potom četla knihy. Když jsem viděla filmy, byla jsem z nich unešená... Když jsem ale potom začínala číst knihy, vůbec jsem nechápala, jak se mi mohl film líbit... Kniha je prostě kniha a krásný příběh Harryho a jeho přátel to opět dosvědčuje :)

27.12.2015

Harry Potter a princ dvojí krve Harry Potter a princ dvojí krve J. K. Rowling (p)

27.12.2015

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

27.12.2015

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

27.12.2015

Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Madam Camilla

Ze začátku se mi četla hodně dobře a rychle. Ke konci to pro mě byla už nuda, pořád to samé dokola... Občas mi vadilo, jak se Camilla vychvalovala, její až příliš vysoký sebevědomí. Dočetla jsem jí jen pro to, že je podle skutečné události.

13.12.2015 2 z 5

Bez dcerky neodejdu Bez dcerky neodejdu Betty Mahmoody

Prvních pár stránek a už jsem měla nervy. Přečetla jsem jí velmi rychle, strašně mě zajímalo jak to skončí. Do poslední chvíle jsem nevěřila... Moc čtivá knížka.

13.12.2015 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

13.12.2015

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

13.12.2015

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

U téhle knihy jsem se strašně nudila. Přijde mi pro mladší ročníky. Za mě bohužel propadák :-(

11.08.2015 2 z 5

Na hraně věčnosti Na hraně věčnosti Jessica Ann Redmerski

Krásný konec krásného příběhu! :-)

15.03.2015 4 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Romantická pohádka... Ale já mám pohádky ráda, takže mě kniha moc bavila. Konec mě překvapil a to hodně. Už se těším až si přečtu pokračování :)

05.01.2015 5 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Příběh moc hezký, ale asi se budu muset smířit s tím (po přečtení předchozích dvou knih) že autor kterého jsem si po přečtení Hvězdy strašně oblíbila, píše pro nižší věkovou kategorii než jsem já. Kdyby mi bylo 16 - 18 let, knihu bych hltala. Hezký příběh, ale pro mě trochu dětský :-)

28.12.2014 3 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Kniha mě do poloviny vůbec nebavila. Přišla mi nudná, bez akce.... Vůbec jsem se do ní nezačetla. Už už jsem jí chtěla odložit... Ale když po tom přišla Tečka, od knihy jsem se nemohla odtrhnout a za 2 hodiny byla dočtená. Moc se mi líbí jak to dopadlo! :-)

25.12.2014 3 z 5