Denisa.knizky komentáře u knih
komentar nize temer presne vystihuje moje pocity z teto knihy. prvni kniha me velmi bavila, takova obdoba harryho pottera, pohadka pro dospele, velmi ctive, navic vydani s fotkami dodalo konkretne tomuto pribehu jeste vice na tajemnosti a zajimavosti. kdyz jsem prisla do knihkupectvi a knihu jsem videla, jasne jsem vedela, cim budu travit nekolik pristich dni. bohuzel kniha nenaplnila ma ocekavani, stale je ctiva a zajimava, diky nadprirozenym schopnostem hrdinu nepredvidatelna ale zaroven nemastna neslana. treti dil si taktez prectu, pro uplnost a abych vedela, kam pribeh zavedeny podivne deti ale uz se na nej nevrhnu tak jak na dil druhy. verim ale, ze autor prekvapi a zaverecny dil bude minimalne stejne dobry jako ten prvni:)
genialni knizka, genialni autor. malo autoru mi dokaze naladu ovlivnit i mimo cteni, dostojevskij to ale dokaze, behem cteni teto knizky jsem se citila tak mizerne jako hlavni hrdina, protoze tak genialne dokazal dostojevskij knihu napsat - nevtahne vas jen do deje, naopak dej ovlivni vas. presto, ze se jedna o velmi depresivni pribeh je to uzasne dilo a jasna povinna cetba. dekuji pane Dostojevskij..
Stoji za precteni, velmi ctiva kniha ale neni to kniha, kterou si budu za rok pamatovat. Trochu me zklamal zaver, presto, ze pokud by autor chtel muze na nej navazat druhym dilem.
Jedna z mych nejoblibenejsich knizek, je to jedna z knih od S. Kinga, ktere jsou vice realne nez scifi ikdyz samozrejme neco mezi nebem a zemi v knize chybet nemuze. Naprosto vsem doporucuji. Je to jedna z novodobych knih, ktera se stane, pokud se jiz nestala, klasikou.
ctiva kniha, pro me tedy od zacatku do konce, co bych ja teto knize vycetla je trochu nemastny neslany konec, cekala jsem vetsi wow podle toho, jak me kniha drzela napjatou behem jejiho cteni. ale ano, kniha stoji za cteni a urcite si prectu dalsi knihu/knihy od teto autarky. jsem zvedava na filmove zpracovani.
velmi zajimava kniha, jak zapletkou a zpusobem, jakym je napsana, tak i humorem a pohledem na svet jejich hrdinu, mela by byt povinnou cetbou, protoze, at uz se nekomu libi nebo ne, je v ni plno pravdy.
Jelikoz nejsem vikendovy ctenar tato kniha, zapletka i rozuzleni me nijak neprekvapily, autor dokaze vtahnout dodeje a misty je kniha i napinava, bohuzel vsak predvidatelna. Nelituju, ze jsem si ji precetla, ale bohuzel na ni urcite casem zapomenu.
Ctiva kniha, autor az moc misty opakoval neustale stejne pocity hlavniho hrdiny, jinak knize neni moc co vytknout, zajimave pojeti scifi a apokalyptickeho tematu. Film jsem zatim nevidela ale kniha je dle ohlasu kolem me lepsi (vetsinou tomu tak je):), tesim se na dalsi pokracovani knihy a kam nas dale dej zavede.
Ctiva kniha, v nekterych fazich trochu vice popisna ale to vubec nezhatilo celkovy dojem, kniha mela vybornou zapletku, vtahla ctenare do deje, nebyla predvidatelna, neotrely dej. Vrele doporucuji a uz se nemuzu dockat dalsich knih z teto serie (shift, dust).
Velmi dobre do detailnu propracovana kniha, zajimave zapletky a prolinani nekolika deju, k tomu trocha duvtipu a trefnych komentaru hlavniho hrdiny. Navic vystizne aktualni tema. Nemohla jsem se od knizky odtrhnout. Jen za posledni dobu jsem cetla nekolik povedenych thrilleru ale vzdy v nich neco maleho chybelo, nekdy dej prekonal zaver, jindy moc popisneho deje apod. Ano, vzdy i u teto knihy by bylo co zlepsovat ale troufam si rict, ze takto po vsech strankach dobry thriller jsem necetla velmi dlouho. Tesim se na dalsi knihu tohoto autora.