Denisa153 Denisa153 komentáře u knih

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Nesmí chybět v žádné knihovně fanouška. Nejvíc se mi líbil příběh tří bratří. Oceňuji také komentáře Albuse Brumbála, které jsou příjemným zpestřením.

30.05.2018 3 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Čekala jsem od toho víc, nebo jsem to jen nepochopila.

29.05.2018

Křišťálové království Křišťálové království Amanda Hocking

Poslední díl série byl podle mě nejhorší. Nesmírně se to táhlo, bylo to nezajímavé a od konce jsem čekala něco víc.

21.05.2018 2 z 5

Zrádné srdce Zrádné srdce Mary E. Pearson

Původně jsem neměla v plánu druhý díl číst, ale nakonec jsem se k němu přece jen dostala. Je to klasický vycpávkový díl série ve kterém děj jako by se zastavil, vůbec nikam se neposune.

20.04.2018 3 z 5

Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Jedna z mála sérií, kde je druhý díl srovnatelný, ne-li lepší než první. Jen to bylo trošku předvídatelné a vlkovi jsem nevěřila ani čumák mezi očima.

13.04.2018

Cinder Cinder Marissa Meyer

Miluju pohádky, takže se mi líbilo to propojení klasické pohádky se sci-fi světem.
Knížka mě naprosto pohlnila a musela jsem číst a číst a pak si stáhnout další díl (ano, stydím se, ale stáhla sem si ho).

13.04.2018 4 z 5

Winter Winter Marissa Meyer

Super, skvěná série. I když někdy byl děj příšerně předvídatelný, já si užila každé slovo.

13.04.2018 5 z 5

Nejkrásnější - Příběh Levany Nejkrásnější - Příběh Levany Marissa Meyer

Někdy je dobré vydět příběh i z jiného úhlu a zamyslet se nad příběhem záporáka. A dokonce někdy i pochopíme jeho chování.
Je to příjemné doplnění příběhu.

13.04.2018 5 z 5

Spící obři Spící obři Sylvain Neuvel

Podle anotace jsem si řekla, ze to téma je hrozně super. Ale jediné co mě bavilo byl začátek a pak byl dost zajímavý konec. Také se mi líbilo, že kniha je psána formou dialogů. Jinak mi to přišlo celkem nudné.

13.02.2018 2 z 5

Cestovatelka Cestovatelka Alexandra Bracken

Tento díl je ještě lepší než ten předchozí. Je zde více akce a napětí a naopak méně té romantiky. Můsím říct, že je to povedená série. Celkově mám ráda knihy, které pojednávájí o cestování časem. Takže knihu mohu jedině doporučit.

09.02.2018 5 z 5

Dívka z inkoustu a hvězd Dívka z inkoustu a hvězd Kiran Millwood Hargrave

Upřímně knížka mě moc nezaujala. Děj byl průměrný, ničím mě extra neoslovil. Co se týče postav tak s těmi jsem se nesžila a v podstatě mi bylo i jedno co se s nimi stane. Jako dětská knížka je to asi OK. Co se mi líbilo byl popis kartografie.

31.12.2017 3 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Tak tohle bylo vážně něco. Po prvním dílu, který mě moc nebavil je dvojka velice příjemné překvapení. Naprosto mě vtáhla a knihu jsem nemohla odložit. Jen my trošku vadily pasáže z červené knihovny (nemuseli tam být až takové detaily), ale jinak naprosto perfektní, napínavá fantasy. Už se nemohu dočkat dalšího dílu.

09.11.2017 5 z 5

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Knížka mě ze začátku vůbec nebavila havní hrdinka mi hrozně lezla na nervy, ale tak zhruba v půlce knihy přišel zvrat a nakonec musím říct že celkový dojem je celkem dobrý.

09.12.2016 3 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

knihu jsem si přečetla ze zvědavosti. Nenadchla ani neurazila. Četla se mi dobře snadno, taková oddechovka u které se nemusí moc přemíšlet.

Přišlo mi to trošku na způsob série 50 odstínů, ona příšerná ve všem co dělá, bezvíznamná, nudná. On bohatý, krásný, jedním slovem perfektní a také přehnaně dbá na její bezpečí.

05.10.2016 3 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Dobrá oddechovka u které nemusíte moc přemýšlet. Tato kniha se mi ve všech líbila asi nejvíce. Měla celkem zajívý děj narozdíl od ostatních. Nebavili mě v ní stále opakující se erotické scény, které jsem potom už ani nečetla a přeskočila.

29.09.2016 3 z 5