DeniseMarini komentáře u knih
Krása. Jako vždy oddechovka, ale za mě tentokrát naprosto nádherný konec. Cením připomenutí postav z předchozích dílů.
Jako vždycky pohodové čtení, příjemné připomenutí letních dní během zimy :-).
Příběh jednoduchý, ostatně jako vždy. Nevadí mi to, na léto ideální čtení. Kodaň je krásná, přesně taková jako je popsaná v knize.
Kniha se mi velmi líbila. Ze začátku jsem měla problém se začíst, ale pak už jsem jí nemohla odložit. Rozhodně to není žádný "velký" příběh, ale s tím vždy u této autorky počítám a v zimě mi toto "lehké" čtení naprosto vyhovuje :-).
Kniha je zatím lehce slabší než Island, ale i tak se mi příběh moc líbil. Je to pohodové, oddychové čtení, které vždy v tuto roční dobu velmi ocením :-).
Souhlasím s některými komentáři níže a jednu hvězdičku bych lehce ubrala za trochu "vážnější" čtení :-). Ale i tak moc fajn čtení.
Za mě naprosto super, humorné a osvěžující čtení - v této době obzvlášť důležité :-).
Knihy této autorky mě vždy pozitivně naladí, což splní mé očekávání. U této autorky nikdy nehledám a ani neočekávám nějaký strhující příběh. Pouze optimistický přístup k životu a pozitivní pohled na svět :-).
Kniha se dobře čte, bohužel však dnešní Provence není takové jaké autor popisuje :). Nicméně hvězdičku ubírám za pro mě někdy zbytečně dlouhé pasáže o jídle ;).
Kniha se mi velice líbila. Je pozitivní, což je určitě vhodné do zimních, šedých večerů :). Oddechové čtení, plné pozitivní energie.
Kniha splnila má očekávání. Naprosto ze života, příběh má vtip a zároveň donutí občas k zamyšlení.
Krásná kniha, dojemné a osobité příběhy. Jedna z věcí, kterou by si měl přečíst každý...
Knihu je dobré přečíst dvakrát, lépe pochopíte, co se vám kniha snaží sdělit. Rozhodně to jsou věci k zamyšlení, akorát mi to v životě úplně všechno přesně nejde :)))
Skvělá kniha, historky z U-Bahnu, osobitý styl psaní autora, kniha se čte jednoduše sama.
Velice poutavé oproti předešlým, čtivé, akční, lepší konec by se mi asi líbil více ... :)))
První díl byl lepší jak bývá zvykem, ale opět se kniha rychle četla.