DeniskaD

Napínavější než první díl, lepší jak filmové zpracování. Těším se na další díl..

Očekávala jsem trochu jiný závěr. Druhá polovina knihy mě trochu zklamala, ale přesto to byl napínavý příhěh, který stojí za to přečíst.

Knihu jsem přečetla až po shlédnutí filmového zpracování, ale jak se dalo čekat, kniha je 100x lepší a záživnější. :)

Seriál jsem viděla dříve a musím přiznat, že mě knižní předloha poprvé zklamala. Nelíbil se mi styl psaní autorky. Chyběly detaily, které čtenáře vtáhnou do děje. Bez shlédnutí seriálu bych nejspíš v mnoha věcech tápala..

Zajímavý příběh, ale celkem mě zklamalo asi posledních 50 stránek knihy, ve kterých se hlavní hrdinka chovala jak malá puberťačka - bylo to zdlouhavé a místy nudné.

Musím přiznat, že po přečtení recenzí jsem měla trochu obavy z toho, jak celý příběh dopadne. Ale řekla bych, že si s tím autorka knihy celkem hezky poradila a milostný příběh Daniela a Lucindy skočil šťastně. :) Jen mě mrzí, že se nedozvíme, jak dopadli ostatní.

Dávám 3,5 hvězdy. Zajímavý námět, ale špatně zpracovaný a byla tam spousta nezodpovězených otázek.

Musím říct, že jsem zhruba v 1/3 knihy chtěla se čtením skončit. Knihu jsem dlouho odkládala a ke čtení se vrátila až po nějaké době. Když se autor zaměřil na jinou postavu, přišel mi příběh nezajímavý a zdlouhavý dokud se nespojily osudy obou žen. Zbytek knihy mě uchvátil a dočetla jsem ji doslova jedním dechem.

O něco slabší než první díl. Celkem mě štvala hlavní hrdinka, tím, jak neví co (koho) chce.

Některé kapitoly mi přišly zdlouhavé a tak trochu zbytečné.. jinak je kniha hezky zpracovaná.

Tento díl byl 100x lepší než první! Více akce, zajímavější děj. Knihu jsem přečetla jedním dechem a hned se vrhám na další díl.

První tři díly byly rozhodně záživnější, nicméně ani při tomto díle jsem se nenudila. Pohodové čtení k bazénu v těchto tropických dnech. :)

První polovina knihy mě moc nenadchla a pořád jsem se divila, co je na ní tak zajímavého, že má tak vysoké hodnocení.. Ve druhé polovině jsem se od knihy nedokázala odtrhnout, vše začalo dávat smysl a závěr mě velice překvapil. Zajímavý příběh, který se moc dobře čte.

Kniha mě velmi nadchla. Neustále jsem si říkala: Jak to asi dopadne? Ale závěr mě trochu zklamal..představovala jsem si ukončení jinak. Ale i tak bych knihu doporučila dál. Je to skvělý příběh.

Krásný příběh, ale ukončila bych ho trochu jinak..