Dep8

I když se to asi nezdá - tato série knih je podle mě zajímavá.

V dětství jsem milovala Witch. Četla jsem komixy, knihy a dívala na seriál. Je to taková má dětská láska! :)

...aneb jak jsem přežila Máťu Spráťu, Michelangela a šikmou věž v Pizze. :)))

Ach, ta krásná léta dospívání - toto pro mě byla klasika. :)))

Dobrá kniha, hlavně díky detektivní lupě.

Tato knížka je velmi dobrodružná...

Pěkné, zajímavé. Pokud vás zajímá mytologie, sáhnite po téhle knize, protože obsahuje i pěkné ilustrace. :)

Milovala jsem ty dvě hlavně v době, kdy mi začínala puberta. :D

Má nejoblíbenější knižní série od Thomase Breziny.
P.S.: Z této série má úplně první!