Derbis Derbis komentáře u knih

☰ menu

Unesená Unesená Elizabeth Gilpin

Kniha me upoutala podle nazvu a obalu. Do te doby jsem o teto problematice nemela zadne tuseni. Rozhodne doporucuji vsem precist. Nadherne zpracovana autenticka kniha. Po precteni jsem mela jeste par dnu hrozne divny pocit po celem tele. Vsechno, co se tam delo. Tohle bych nezvladla. A Elizabeth byla neskutecne silna. Doporucuju vsem!!!!!!!!

08.08.2024 5 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Vsichni si stezuji, ze hlavni hrdinka neni dokonala. Ale uprimne, ja jsem za to rada. Prijde mi, ze vsechny hrdinky a jejich lasky jsou modelove ci barbiny. Dokonale vlasy, tvar, hubeni. Naopak mi chybi v knihach poradna postava, co ma zlozvyk. Neni dokonala, neni vychrtla. Obcas si chci precist i o beznych lidech. A ne kazdy ma 49kg i s posteli.

Proste obycejna hlavni hrdinka, co ma problemy. Depky z detstvi. Odhaluje pribeh mestecka.

Ne vzdy se mi postava a jeji rozhodnuti libila. Ale proste nebyt normalni je dneska normalni.

Takovou nedokonalou postavu bych uvitala i v jinych knihach. Thriller ci romantika.....ya....

Serial take moc hezky. Libilo se jen mne, jak tam jezdily holky bezne po meste na bruslich??? Tak krasny napad...proc jsem to nikde nezazila?

13.07.2024 4 z 5


Ela a noční světýlka Ela a noční světýlka Lucy Fleming

Kouzelná kniha pro děti, kterou by měl mít ve sbírce každý, kdo ma maličkou slečnu. Miluju tu ilustraci a jak krásně se třpytí. Jsou knihy, které si schován na památku jednou pro vnoučátka. A tato bude mezi nimi.

11.07.2024 5 z 5


Hádka Hádka Victoria Jenkins

Mám ráda knihy, které čtu a v hlavě si říkám, jak to asi bude pokračovat a booom!!!!! -- A najednou extrémní překvapení. Vše je úplně jinak.

Jinak téma knihy je velmi drsné, reálné, smutné.

11.07.2024 5 z 5


Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Tak kdo má doma takoveho *******? Slyším ty jeho věty a mám husinu po celém těle. Nevydržela bych ani den a vystartovala po něm. Málo kdy narazím na knihu, aby byla tak dokonale psaná. Jako by to někdo zažil a jen psal na papír. Tohle se snad nedá ani vymyslet!!!! Klobouk dolů. To se povedlo. Jen, když čtu nahlas, vždycky je tam něco hrozně sprostého a manžel mi říká, Ježis, co to čteš? :D

08.07.2024 5 z 5


Žena ve fialové sukni Žena ve fialové sukni Nacuko Imamura

Znala jsem název knihy dlouho. Konečně jsem ji přečetla. Do půlky jsem si říkala, že je to takové moc klidné, nudné. Ale bože ten konec jsem nečekala. Ten mě tak překvapil, že si poslední stránky snad přečtu ještě jednou. To se povedlo. Hmmm takové téma si zase ráda přečtu :D dějově jsem nevěděla, co mě čeká a o to větší překvápko to bylo. Takže opravdu nečíst o čem to je. Úplně to knihu povýší na jiný level.

08.07.2024 5 z 5


Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Vždycky, když narazím na film, říkám si, nejdřív budu koukat na film. Tam se dozvím základní věci a pak si přečtu knihu, abych se dozvěděla víc o nich. Tento spisovatel si umí pohrát s příběhem. Zapůsobit. Pohrát si s vašimi emocemi. Rozdupat je. Znovu vzít a znovu rotrhat. A nakonec v neporušeném stavu vrátit zpět. Dokonalost. Pokud chcete zažít znovu romantiku, lásku, emoce, Sparks je pro to nejlepší. Jako jeden z mála má neskutečně propracované příběhy. Prostě věříte, že se to stalo a chcete to zažít také

18.06.2024 5 z 5


Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Četla jsem před tolik lety a byla jsem tou serií dost dlouho posedlá. Vysnila si své postavy. Mám ráda i její nej kamarádku Vee. Ráda bych po letech četla znovu, ale bojím se, že si zkazím ten nadherný pocit, co jsem z knihy tenkrát měla. Všechny knihy mám i tak schované. Třeba pro dceru, až bude číst

18.06.2024 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Miluju knihu i film. Jedna z nejkrasnejsich knih na ktere nikdy nezapomenu a film, ktery jsem videla asi 10x. Doporucuju!

19.08.2021 5 z 5


Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Dokonala kniha. Jakmile bylo odhaleno to tajemstvi, rozdychavala jsem to asi 3 dny a porad tomu nemohla uverit!!! Konec moc hezky. Doslova jsem prozivala sok.

19.08.2021 5 z 5


Eleanor se má vážně skvěle Eleanor se má vážně skvěle Gail Honeyman

Kazdy knihu doporucoval, tak jsem mela velka ocekavani. Mam rada knihy, kde se pravidelne neco deje. Ale tady pro nas bylo utrpeni vyckat do 3/4. Tam se proste nic nedelo. Diky tomu, ze jsem cetla nejdriv knihu zena v okne, me ten konec zklamal. Tusili jsme to od zacatku. Cekala jsem woow efekt. Ale do 3/4 uplne o nicem. Ale ta matka nas vytacela.

19.08.2021 1 z 5