Devil-Ivet komentáře u knih
Začátek byl nudný, uondaný a nezáživný. Chtěla jsem okamžitou akci, která se dostavila až o několik stránek později. Ale za to čekání to stálo, dostalo se mi skvělého příběhu, kde nechybí typický Paasilinnův humor. Nebyla to jedna z nejpovedenějších jeho děl, ale přesto mě pobavila :)
Tahle kniha dle mého nebyla až tak dobrá, jak se jeví. Některé části byly nudné, hlavně ty se Scottem. A nemůžu si pomoct, ale vůbec jsem Maře nevěřila, že to dokáže. Prostě ve mně nevyvolala žádnou emoci, prostě nic. Možná za to může fakt, že jsem na podobné téma četla zdařilejší knihy…
Po knize Všichni jsme utkáni z hvězd jsem se hrozně těšila na další příběh od této autorky. A opět jsem nebyla zklamaná. Skvěle vykreslená situace, smutné a přesto tak živé. Stránky jsem hltala jednu za druhou, a přestože jsem takový konec očekávala, nedokázala jsem se odtrhnout. Mohu jen doporučit :)
Pokračování předešlého dílu a bavil mě o něco více. Po celou dobu jsem čekala na ono nebezpečí, které hlásá název knihy. A toto jsem nečekala a byla jak na jehlách, stejně jako Will s Horácem. Jen mi v jednu chvíli přišli hloupí a čekala jsem, kdy je konečně napadne začít jednat. Závěr nebyl nijak moc okázalý, ale přesto to stačilo. A od dalších dílů si chvíli odpočnu, už toho bylo moc…
Velmi zajímavý a poutavý příběh s tak nečekaným koncem. Nedokázala jsem se odtrhnout, jak čtivě to bylo napsané. Zatím nejlepší kniha, co jsem od autorky četla.
Králové Clonmelu začínají velice dobře. Zatím jsem se u žádného dílu nepobavila tak, jako tady, jak je to vtipné. Také se dovíme o Haltově minulosti, což jsem uvítala. Tohoto hraničáře jsem si oblíbila a konečně jsem se dočetla něco víc. Bohužel pak to ztratilo ten náboj a já začala pochybovat, jestli má cenu číst dál. Děj začal stagnovat a poté, co jsem zjistila, že to má pokračování, jsem pochybovala, že jej otevřu hned…
Začátek byl hrozný. Nemohla jsem se začíst a děj skákal z jedné doby do druhé, takže jsem se pěkně ztrácela. Ale nakonec jsem se začetla a více mě zajímala Dorothy než Roberta. Celkem předvídatelný děj a závěr byl otevřený. Ale jinak se to četlo docela pěkně, když se člověk najde a ví, o co jde.
Začátek byl hrozný. Hlavní hrdinka mi nebyla moc sympatická a hlavně byla úplná puberťačka. Ale pak to trochu dostalo jiný směr. Trochu napínavosti a trochu dobrodružnosti. Jako prvotina to není špatné, ale spíše je to pro náctileté.
Od autorky první kniha, co jsem četla a musím říct, že parádní. Vůbec jsem se nenudila a přímo hltala osudy všech hrdinů. Perfektně napsané a vykonstruované postavy. S autorkou rozhodně nekončím.
Čekala jsem nějaké parádní zakončení předešlého dílu, ale to se mi bohužel nedostalo. Nebylo to špatné, ale prostě to ztratilo ten šmrnc.
S touto knihou přišlo trošku zklamání. Bylo to dobře napsané a občas úsměvné, ale chyběl tomu šmrnc a párkrát jsem byla myšlenkami jinde...
Parádní námět, parádní kniha. Trochu strašidelné, dobře napsané a hlavní hrdinka mi přirostla k srdci. K téhle se určitě budu vracet.
Tak toto je po Výkupném za Eraka něco zcela jiného. Skvělý námět, perfektně napsané, trochu strašidelné, hodně dobrodružné a co víc, některé scény byly opravdu zábavné. Jen ten konec, opět vše otevřené a člověk musí okamžitě sáhnout po dalším dílu.
Moje druhé čtení s Lauerovou. Čekala jsem něco drsného a trochu jsem se toho i děsila. Ale kniha mě odzbrojila. Je to ještě šílenější, než jsem si myslela. Přesto se mi to líbilo a s autorkou rozhodně nekončím.
Měla jsem veliká očekávání a to se mi jakž takž splnilo. Alvina mi byla hrozně nesympatická a protivná, ale pak po té události to nabralo úplně jiný pád a já se nedokázala od knihy odtrhnout. Až ten konec to celé zkazil. Nemyslela jsem si, že po tom všem bude ještě tak naivní. Přesto to bylo lehce předvídatelné a moc jednoduše ukončené…
Kniha plná pocitů a činů. Lásky a odsouzení. Okamžitě jsem se začetla a nebyla schopná knihu odložit. Neuvěřitelný příběh se silným námětem. Emma byla silná žena a stále jsem v Jacoba věřila. Rozhodně doporučuji!
Zatím nejslabší díl. Přestože to bylo velmi čtivé a spolu s Willem jsem prožívala jeho útrapy, bohužel to prostě nebylo ono. Škoda.
Moje seznámení s touto autorkou a můžu s jistotou říct, že mě mile překvapila a odrovnala. Ač jsem se s hlavní hrdinkou zprvu nemohla sžít, tak jsem pak její osud doslova žrala. A závěr knihy byl překvapivý… Skvělé čtení :)
Nositelé dubového listu mě mile překvapili. Byl to úžasný příběh, který nenechal vydechnout a nutil číst dál. Bylo to napínavé, místy vtipné a Eraka jsem si oblíbila. Jeden z nejlepších dílů.
Do knihy jsem se s chutí začetla. Příběh byl silný a zajímavý. Rozhodně jsem chtěla vědět, co se stalo a co se stane a jak se s tím vším Melissa vypořádá. Dárek na rozloučenou určitě doporučuji!