diana1217 komentáře u knih
Líbil se mi popis erotických scén a možná i příběh, ale zároveň to moc o ničem nebylo. Na přečtení při líném večeru, kdy chcete zažít romantiku alespoň formou knihy, se ale určitě hodí.
Hezky napsaný příběh o lásce a porozumění. Nečekaný zvrat a zároveň důkaz pravé lásky mě prostě vtáhl do celé série. Určitě tuto knihu doporučuji.
I přes malé hodnocení mě kniha velice uchvátila. Mix erotiky, fantasy a romantiky jsem vůbec nečekala. Kniha mě čím dál víc překvapovala a zároveň udivovala. Konec byl sice trochu matoucí ale rozhodně nelituji, že jsem si tuto knihu koupila.
Pro mě moc hezká série. Sice jsem třetí díl sehnala jen v angličtině přes Amazon, ale stálo mi za to si na něj počkat než přijde. Hlavní hrdinka mě zaujala, andělé taky. Příběh mi přišel dobře propracovaný a poutavý.
Srdcervoucí fantastický příběh. I přes to, že to z velké části byl detektivní příběh, tak se mi kniha velice líbila. Nemohla jsem se od ní odtrhnout, a na konci jsem už jen brečela... Sice tentokrát není hlavní mužská postava moc zajímavá, ale i tak jsem si ho na konci oblíbila. Líbilo se mi, jak nepředpovídatelné to všechno bylo. Sice mě na začátku autorka zlomila srdce, ale na konci to rozhodně vylepšila. Danika je rozhodně mojí nejoblíbenější postavou.
Konečně kniha, která mi dala přesně to co jsem hledala. Je dobře rozepsaná a přehledná. Jediný problém je, že těch jmen zmiňovaných v celé knize, je prostě moc. Knihu jsem četla najednou, a akorát z toho mám bolest hlavy. Takže určitě fanouškům řecké mytologie, co si koupí tuto knihu doporučuji, aby si jí rozdělili na více části, do více dnů. Potom ji určitě víc oceníte.
Když mě kniha do 1/3 nezačne bavit, tak ji prostě odkládám... Bohužel tohle byl přesně ten případ. Příběh mi přišel nudný, objevovalo se zbytečně moc jmen a prostě jsem si od této knihy asi představovala něco jiného....
Nudila jsem se a knihu nedočetla, ale zároveň nad ní občas přemýšlím. Možná se k ní jednou vrátím.
Myslela jsem, že to bude lepší... Chápu proč má tato kniha jen 50% ....Christian Grey byl alespoň zajímavý a milý. Nicholas je prostě blbec.
Celá série je skvělá. Třetí díl jsem koupila přes ebay v angličtině.
Tato kniha se mi docela líbila. Příběh byl zajímavý, hlavní hrdinové se mi líbili, ale nebylo to nic moc převratného. Už v půlce knihy jsem věděla co se bude dít, takže informace, které mě měli na konci asi překvapit jsem věděla už dopředu. Myslím, že tento konec mi stačil, a druhý díl si kupovat nebudu. Za mě to byl to takový průměr.
Překvapivě dobrá a poučná kniha.
Nečekaně dobrá kniha. Je mi 21 a přesto mi kniha přišla skvělá a vzrušující. Nesouhlasím s názorem, že je pro děti. Jen zbytečně velké písmo k tomuto názoru nepomáhá.
Anglická verze mi přišla super. Nevím , jestli je pravda, že český překlad je špatný, ale určitě jsou knihy lepší než filmy. Úplně jsem přehodnotila můj pohled na moje dříve hodně oblíbené filmy. Po přečtení knih vám bude film připadat spíše směšný ( hlavně 1. díl), jelikož je tam spousta věcí úplně jinak. Rozhodně doporučuji přečíst tuto sérii.
Tato autorka mě zatím nezklamala. Zamilovala jsem se do této série, a určitě ji ještě párkrát znovu přečtu. Druhá kniha mi přišla nejlepší z celé série, ale všechny jsou skvělé.
Tahle kniha mě tedy moc nenadchla. Vím, že konec bude nejspíš hezký, ale nemůžu se donutit ji dočíst, a to nerada nechávám knihy rozečtené. Pokud je tohle nejlepší díl autorky, tak její knihy nejsou pro mě.
Romantická zápletka se mi líbila, i když byla dost předpovídatelná. Kniha se četla moc hezky, a rozhodně mě nenudila.
Sice to nebyl úplně konec jaký bych si přála, ale rozhodně se mi i tento díl líbil. Doufám, že bude pokračování.
Pro mě zatím asi nejzajímavější díl. Hlavně díky koním. Autorka mě opět nezklamala.