Didi15 Didi15 komentáře u knih

Krok vedle Krok vedle Lisa Gardner

Určitě stojí za přečtení , konec jsem čekala trochu jiný , ale celkově je to velice dobrá kniha.

19.09.2024 4 z 5

Válce navzdory Válce navzdory Mandy Robotham

Čtivá kniha, taková malá romantika ve válce se zajímavými postřehy . Ale četla jsem už lepší knihy na toto téma , proto ubírám jednu hvězdu. Čtivé to ovšem je.

09.09.2024 4 z 5

Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

Přehltala jsem to za jeden den, byl to zajímavý příběh . I když mi Nesta a její chování přišlo někdy naprosto nesnesitelné a také mi chybělo více Rhysanda a Feyre.

19.08.2024 5 z 5

Válka dvou královen Válka dvou královen Jennifer L. Armentrout

Tento díl se mi četl nejlépe, dost akce, i když se teda ztrácím v tom jaké jsou rozdíly mezi bohyni a božstvem, pravým nepravým bohem, prvotním bohem atd:-D
Pro teenagery dost sexuálních akci, což nemyslím, že se hodí. Někdy je to ale až nudné. Ale pokud nechcete dílo k zamyšlení, je tato série fajn

04.08.2024 4 z 5

Pád do temnoty Pád do temnoty Andrew Mayne

Musím říct, že mě to moc neoslovilo . Příběh se mi zdál divný a ten konec moc uspěchaný . Ale Damien je velice zajímavá postava, doufám, že dostane mnohem víc prostoru .Škoda, jinak mám autora moc ráda .

12.07.2024 3 z 5

Smrt v zimě Smrt v zimě Ian McFadyen

První setkání s touto sérií a musím říct, že mě to bavilo , takže si určitě přečtu předešlé díly.

24.06.2024 5 z 5

Král popela Král popela Raymond E. Feist

Místy velice zajímavé , místy pro mě moc vleklé . Za mě takový průměr, nic špatného , ale ani se nekonal žádný wau efekt . Ještě promyslím, zda budu číst další díly , protože na jednu stranu mě zajímá , jak to všechno dopadne :)

02.05.2024 3 z 5

Odplata Odplata James Swallow

Pro mě nejslabší díl , i když to bylo zajímavé , nemohla jsem se tolik začíst . Jsem zvědavá na další díl.

22.12.2023 3 z 5

Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Tuhle sérii naprosto miluju, tak originální a tak zajímavé postavy. Jsem moc zvědavá na třetí díl.

13.12.2023 5 z 5

Poslední gambit Poslední gambit Jennifer Lynn Barnes

Pro mě byl tento díl nejslabší , ale i tak fajn zakončení . Za přečtení celá série určitě stojí :)

08.12.2023 4 z 5

Pohár bohů Pohár bohů Rick Riordan

Tohle je tak osvěžující , milé a vtipné , chci další díl!!:)

06.11.2023 5 z 5

Nenávist Nenávist David Lagercrantz

Byl by to celkem zajímavý příběh, ale něco mi tam pořád vadilo , nedokážu ovšem říci,co to bylo. Občas mi přišlo, že jsem jedním okem přeletěla stránku a o nic jsem nepříšla, je to škoda. Postava Rekkeho je totiž opravdu zajímavá.

06.11.2023 3 z 5

Legendy & latéčka Legendy & latéčka Travis Baldree

Krásná obálka, krásná ořízka. Celkově se tam zas tak nic neděje, ale je to roztomilé a laskavé , příjemná oddechovka.

22.09.2023 3 z 5

Ticho ve tmě Ticho ve tmě Darcy Coates

Pěkné a čtivé zakončení této série.

04.09.2023 5 z 5

Šepot v mlze Šepot v mlze Darcy Coates

Jak už bylo zmíněno v jednom komentáři níže, je to taková blbovinka - ale čtivá :)
Za mě asi zatím nejlepší díl, ve kterém se toho dělo poměrně dost. Oceňuji postavu Beth.

31.08.2023 4 z 5

Výkřiky v temnotě Výkřiky v temnotě Darcy Coates

Nemám ráda zombíky, ale tady jsem zvědavá, jak celá série dopadne. A čte se to skvěle:)

28.08.2023 4 z 5

Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Četlo se to rychle a dobře, ale nebylo to nic dechberoucího a konec mi přišel divný . Jako oddechovka fajn.

28.08.2023 3 z 5

Po stopách Jacka Rozparovače Po stopách Jacka Rozparovače Kerri Maniscalco

Série, z níž tuhne krev v žilách..tak to ani omylem . Sice je to příjemně , spíš tak dětsky napsané , ale rozhodně to postrádá napětí . Přitom by se z toho dalo vytáhnout mnohem více. Označení horor je úplně zavádějící. Další díl číst asi nebudu , nepřesvědčilo mě to .

23.05.2023 3 z 5

Zrada Zrada Joelle Charbonneau

První díl mě bavil o něco více , takže uvidíme ,jaký bude třetí díl .

19.08.2022 3 z 5

Zkouška Zkouška Joelle Charbonneau

Ano, jak je několikrát zmíněno v komentářích je to hodně podobné stylu Hunger games či Labyrintu, ale i tak je to zajímavý příběh, který stojí za to si přečíst . Určitě si přečtu i další díly.

27.07.2022 4 z 5