DitaS komentáře u knih
Josef Formáne nebo David Zajíc? Šaman, kouzelník nebo podvodník? Jako by byl sasareu ve vlastním životě. Krátké setkání s vlastní minulostí, stejně nepolapitelnou jako vítr. Větříček. Minulost, která již neexistuje. Smutek ze ztráty i nálezu. Ani šaman nedokáže vrátit, co bylo, natož David Zajíc. Navíc posedlý Silo Kiklo? Nebo i to již zmizelo, stejně jako tradice ostrova, který se potápí do oceánu?
Prsatý muž je kniha, ve které zapomenete, kde je nahoře, kde dole. Zda to, co nás vede je dobro, nebo si s naším životem pohrává vítr osudu, který se šklebí, jak stará baba. Kniha na hraně .. šílenství, magie, strhujícího vyprávění.
příběh o ženách, které věděly a viděly víc, než jiní.. o ženách, které byly za své schopnosti a vědomosti perzekuovány i uctívány. příběh z kraje, kde byl život život drsný a upřímný.
strhující příběh se vine jako nitka celou knihu proloženou faktickými údaji, tak že na konci nevíte, kde končí fakta a začíná fabulace..
O muži, který se ve svých šedesáti letech díky pomoci nových sousedů naučil znovu žít a cítit život.
Strhující příběh plný chutí, vůní, kouzel..osudu a nevyhnutelných setkáních.