DominaCZ komentáře u knih
Éh jako...kdyby to napsala jako vzpomínkový deník a dala rodině tak asi jo...ale jako kniha ne, nás asi nezajímá jak se seznámili rodiče nebo nudný dny v létě nebo čekání na ohňostroj na staďáku...čili nuda.
Takže ani ne diář jako kniha s výpisem téhož u každého dne roku.
Zajímavé je, že 11.se má začít s kůrou proti celulitidě, bude úspěšná, ale 13.už ne????
Propána já myslela že to bude diář pro zápis rituálů krásy který doprovodím dnešními samolepkami, a ne nudnej výčet téhož...
Už nevědí do čeho se s.át a skrz co ždímat blbce... děs
Dle svých slov vydělává miliony jen prodejem knih tahle speciální pedagožka..ovšem už jen stažení těch 5 pilířů mě přesvědčilo, že si protiřečí, mele totéž dokola a hlavně mele nesmysly.
Nicméně jako vždy se na to chytí dost zoufalých slepic takže já věřím, že jde o výnosné byznys. Ale záchrana vztahu fakt neznamená nechat vše na chlapovi, a to i plození děcek. Je to názor jak někde ze 16.stol.
Čili děs hodný zakopání sta sáhů pod zem
Přesně jak píšete no, zbytečnost totální. Problémem je, že náš scrapbooking a bulletjournaling jsou na hodně nízké úrovni oproti světu. Čili vše je ještě dnes noobské, natož v těchto časech. Překvapuje mě že tu nebyla řeč o samolepkách ale jakýchsi papilotách nebo co...kdo si bude vystřihovat svý kola když si může lepit už natištěný krásný levný nálepky simvas?? Takže mě fakt nezajímá kdy měla v kanclu jógu, byla na víně se svým nebo že jede do Parisu. Fakt totální dno který začátečníky akorát zmate.
Ne tohle není vtipný a ani když to dělali sám Rowan s Driscollem, je to úplně někde jinde.
Bean tady nahání tu svou brejlovku, ale v seroši ji ignoroval.
Tady je totálně nenávistnej na všechny strany a všechny by furt jen řezal mlátil napichoval a zabíjel. V seroši (= "reálu") byl jen potměšilý ťulpas co je mimo čili tohle byl total přešlap nevtipnej zmatenej a nerozluštitelnej s mnohdy špatnými překlady.
(Drains opravdu není krvácení, hlavně když je tam jeho fotka u odtoku v umyvadle...disposed je zlikvidovat a ne znehodnotit...)
A proč je tam furt tolik kydů ohledně hoven??? A ten konec plnej českých kydů jakože reklama na agenturu P.Novotného to jako co bylo...Bean reagující na český rádia písničky a naše videokazety... děs prostě, už nevěděl kam se vecpat bavič jeden.
Jako hvězda za to že mě to naučilo jedno: že diář nemusí být jen zápis dní co se kdy dělo nebo plánovač, ale i jen takovej blbovník s kresbama a básničkama o ničem. Skvělej relax.
A to je jako o čem...že ženská s centimetrovým faldem se cítí jako Růžičková, tak fňáče a všem cpe svůj fitness styl ?? Tlustá nebyla před a proto změna nebyla enormní ani po. Ubyla jestli 5kg tak je to moc. A to za to nestojí. Měli dát 100kilovou ženskou s řádným pozadím v průběhu změn, ne tohle NIC. Takže neskutečná zbytečnost.
Psát pro lidi v týhle době musí být lahoda. Řve se u každé krávoviny o válce, věří se každýmu kydu... čili neboli nuda pruda enormně přeceněná. Nelíbila
Vždycky jsem žila v přesvědčení, že Pottera nemohl vydat jeden člověk nějakým psaním po kavárnách a tak že ona je jen nasazená postava...že tady máme její reálnou práci, a že to podle toho taky dopadlo. Skutečně neumětelsky a zabordeleně. Už ta anotace poměrně odradí. Mě Anglie nebere.
Směsice stylů, moc bílý a vše okatě řve "hele jak jsem si to uuuužasně vytunila!" O čemž svědčí už popisky u fotek, typu "vlastnoručně malovaná freska je atraktivní pastvou pro oči..." Prostě machruje co vše vyrábí a kolik bejváků má no. Pro mě všechno příliš splancaný dokopy. Taky nechápu že dává tipy na nákupy na blešáku z Francie, Dojču nebo Valencie...to jako pro jednu věc projede celou Evropu??
Nelíbí ani přebal
Aneb když si ošklivka hraje na zkoušenou a krade příhody jiným...
děs
Moc nevím nad čím se furt fňuká. Appky a jiný srajdy...tam ať jdou na naše český Amatéry a hned poznají bahno všech bahen. Pak ať si stěžují.
Strašná vtěrka, děsný. Jediný hezký je tu barva přebalu.
Nudný ženský plkání, který se dalo krouhnout na polovinu.
Hysterický děsně.
Co bych dělala já? Rozhodně fakanovi co se nabízí neříkala, že to není její chyba. Jistěže byla čili dostala by fest za vyučenou. Jak píše Leena byl to fakan na ranu, žádná oběť. Pruda.
Síla? Kde, v čem?? V neustálém roztahování noh?? Čekat jedno děcko za druhým z vás fakt hrdinku nedělá. Čili opět glorifikování zcela zbytečný postavy. Dělala to, co jediný ty národy umí no. Nic co by se mělo následovat.
Kydy zase ...
Ne věř mi že nepotřebují...tak to jsem asi chlap
Zase naivní kydy z dávných dob... bože a to si myslely spolu se Sexem ve městě že dobily svět...kdyby věděly jak moc se svět i povahy změní. .
Naivní cypovina z naivní doby
Já jsem vděčná za toto protože to, že jsou to pouhé zápisky je super ukázka toho, že ani herec z takového gigantu jako Potter je nemá mega nablejskaný lajf plný událostí na 400 hodin denně. I on zažívá nudné chvíle a povinnosti. Nevím co všichni čekali, ale asi si anglický život spletli s přehnaným Hollywoodem, kde by vše bylo enormní. Čili ano, je to fajn ale pokud je to vydáno po jeho smrti, asi by rád nebyl. Tohle byl popud jeho dnů. Mé dny jsou taky nuda a sled aktivit. Vy co nadáváte snad zažíváte večírky den co den???