Dudlík08

Dokonalost, dokonalost a ještě jednou dokonalost :) První jsem četla Lovkyni a autorku jsem si hned zamilovala, proto jsme do knihovny pořídili i Alicinu síť a jsem nadšená! :) Od začátku do konce byl děj napínavý, i když zase člověk tušil, jak to asi vše dopadne, už jen z dějové linie první světové války člověk ví, že v roce 1914 přece neskončila a bitva u Verdunu byla jedna z nejhorších :) Krásně napsaný román, který je protkán událostmi a příběhy, které se opravdu staly, a proto z toho až mrazí....

Od začátku bylo tak nějak jasné, jak vše dopadne, ale o to víc mne knížka bavila číst. Dávám plný počet hvězdiček, protože opravdu krásně napsaný válečný román. Ještě když si člověk uvědomí, že opravdu takoví lovci nacistů po válce byli .... už teď se těším na další román od autorky.

Knihy od autora mám hrozně ráda. Tentokrát se mi podařilo hned na začátku knihy odhalit, kdo za tím vším stojí :) Pro mě trošku slabší díl, protože jsem nebyla nijak překvapená. Už se, ale těším na další díl :)

Moje první kniha tohoto autora. Musím říct, že to byla taková "oddechovka", která se mi ale líbila. Hezky popsána doba, kterou si v dnešním světě vlastně ani nedovedeme představit.

Hrozně jsem se těšila na knihu o vtipném Westovi. Kniha rozhodně nezklamala a tím, že jsem účetní, tak se mi i líbil popis vedení účetnictví v minulosti, kdy se vše vedlo ručně na papír, v dnešní době nepředstavitelná věc :)

Knihu jsem dočetla asi před dvěma měsíci, doteď si pamatuji pocity, kdy jsem se bála jít i na záchod :D Stalker mě děsil, ale Joona zase vše vyřešil. Už se těším na další díl.

Prostě tuto sérii miluji a čtu stále dokola dokolečka

Je to moje první krimi knížka ze Severských zemí a musím říct, že se mi hodně líbila. Zase jiný styl psaní a už teď se těším na druhý díl

Další díl a prostě Tilly je skvělá :) Zápletka byla super, ale přišla mi trošku nerealistická :)

Druhý díl přečten během 24 hodin :D Byl to takový odpočinek, že člověk musel číst další a další kapitolu. V knize se mi líbí postava Anthonyho, ale po shlédnutí první série seriálu jsem úplně nadšená z něho nebyla :) Už se těším na pokračování, i když mě trošku mrzí, že po skončení knížky jdou postavy do ústranní a už se o nich moc neví :)

Druhá kniha v sérii a zase super případ! :) Líbí se mi děj, který se odehrává na "venkově" Anglie a hlavní postavy jsou přesně mého gusta :) Zápletka se mi zde líbila a vlastně rozuzlení jsem i očekávala.

(SPOILER) Knihu už máme dlouho v knihovně, ale stále jsem se k ní nemohla dostat, abych si ji přečetla. Nakonec přišla řada i na tuto sérii a rozhodně jsem neprohloupila :) Líbilo se mi propracování celého příběhu. Detektiv Poe je super postava a ještě lepší je Tilly. Už se těším na pokračování :)
A k ději? Vlastně pokud se nad tím trošku zamyslím, tak s vrahem i souhlasím a ani se člověk nedivil, že něco takového dělal....

Zase můžu jen napsat, že šlo o odpočinkové čtení, i když by se čtenář mohl trošku bát, že se někomu něco stane, tak tyhle knížky vždy dopadnou dobře :) Toma jsem z minulých dílů neměla vůbec ráda, ale zde jsem si ho oblíbila. Cassandru jsem si z předchozích dílů představovala úplně jinak, trošku "divočejší", ale také mi byla sympatická.

Knihu jsem přečetla během dvou večerů a opravdu stojí za přečtení.
V knize je několik dějových linek, nejvíce zajímavou dějovou linkou byly dopisy a také život Becherova syna, bylo mi ho líto, ale jak se říká, rodiče si nevybíráš ... Asi je to jedna z mála knížek z období druhé světové války, která končí pro hlavní hrdiny, tak nějak "dobře", slziček mi během čtení pár ukáplo.

Třetí v pořadí a přečteno na jeden nádech. Zatím je to hodně povedená krimi série. Detektiva Joonu Linnu nejde nemít ráda, těším se na další poodhalení jeho soukromí :)

Od autora jsem četla celou sérii s Fabianem, proto jsem také sáhla i po této knize. Kniha se mi líbila, ještě když si člověk uvědomí, že je psána dle skutečných události. Ani mi nevadilo, že od poloviny mi to všechno začalo zapadat na správné místo, i když jsem si říkala, zda tam nebude nějaký ten zvrat. Jen si říkám, jak je možné, že se něco takového v dnešní době mohlo stát?

Tak jako předchozí díly - super čtení! Líbí se mi, že autorka dokáže hned od první stránky vtáhnout do děje a navíc Garett jsem měla opravdu jako postavu od první zmínky v ději ráda, takže se mi líbí, že jí autorka věnovala samostatnou knih :)

Byla to moje první knížka od autorky a určitě to nebyla poslední. Děj je ze starší doby, což je velké plus - žádný internet, telefony a vymoženosti :) Navíc člověk u červené knihovny více méně ví, jak to dopadne, a tím to řadím do "odpočinkových" knih :)

Celá sága se mi moc líbila a vlastně vše dopadlo tak jak mělo :) Prostě odpočinková literatura, kdy člověk uteče do jiné doby a jiného světa :) už se těším, jak rozečtu novou ságu a to Venkovské sídlo :)

Při čtení prvních stránek pro mne bylo složitější se zorientovat mezi postavami, ale jen co se člověk začetl, tak už to bylo super :) Číst o druhé světové válce není nikdy příjemné a ani zde to nebylo výjimkou a ne všechny linie děje končily šťastně. Těším se na pokračování, i když se trošku bojím, že už nebude tak zajímavé jako první díl této série :)