dzeta komentáře u knih
Jednička byla lepší. Malvína se chovala jako holka a ne dospělá žena. Konec byl divný. Ale trojku si přečtu.
Příběh Grace se mi líbil, děj rychle plynul a já stále četla další a další stránku, abych se dočetla, co dalšího jí osud provede.
Nějak mi chyběla pointa a ten konec byl taky nijaký.
Příběh dospívajícího chlapce na mě nezapůsobil, nejvíce se mi na knížce líbily dopisy z budoucnosti.
Krásný příběh nejen o válce, Líbí se mi prolínání minulosti a přítomnosti. Dle mě stojí za přečtení!
Od autorky jsem čekala víc. Nudný, pomalu plynoucí děj, který řeší nesrovnalosti mezi generacemi žen jedné rodiny.
Škoda, že knížky neumí přestat číst a odložit. Hrozná slátanina a nebo nejsem příznivcem scifi.
Knížky od tohoto spisovatele mám velice ráda, ale tohle opravdu NE...asi knížka nebyla můj šálek čaje.
Knížka mě neoslovila, zajímavá byla do doby než Blanka emigrovala.
Pokračování a odložené případy se mi líbili. Možná trochu slabší než předchozí díly.
Stránky plynuly jedna za druhou, příjemné čtení a ten konec je opravdu takový otevřený...
Téma zajímavé, ale asi ne můj žánr. Dočetla jsem ji, na konci děj plynul docela rychle. Až moc oukej!
Knížka měla zajímavý děj a zápletky...vrah byl pro mě velkým překvapením.