dzeta komentáře u knih
Stránky plynuly jedna za druhou, příjemné čtení a ten konec je opravdu takový otevřený...
Škoda, že knížky neumí přestat číst a odložit. Hrozná slátanina a nebo nejsem příznivcem scifi.
Přečtená velice rychle, takový zvrat na konci jsem vůbec nečekala.
Pokračování a odložené případy se mi líbili. Možná trochu slabší než předchozí díly.
Do knížky jsem se musela hodně nutit, abych ji přečetla a to jen proto že nedočtené knížky neodkládám. Za celou knížku jsem se asi 2x zasmála. Prostě žánr nebyl můj šálek čaje. Nebyla to první knížka od této autorky, kterou jsem četla, ale rozhodně nejslabší ano.
Podle ohlasů jsem čekala velký zážitek ,ale nakonec je vše jinak. Příběh pěkný, zajímavá myšlenka. Více jak polovinu knihy, jsem se do čtení nutila. Za mě docela zklamání a moc mi nesedla.
velice čtivá a napínavá knížka. Nemohla jsem se dočkat až si k ní zase sednou a posune se děj o kousek dál.
Knížka měla zajímavý děj a zápletky...vrah byl pro mě velkým překvapením.
ze začátku veselá i jsem se zasmála, spoustu různých zápletek a dějových linií, výborné nářečí. Četla se fajn. Líbilo se mi jak se hlavní hrdinka postupně utvářela.
Pěkně napsaná, stránka mizela jedna za druhou a zajímavý závěr.
Krásný příběh nejen o válce, Líbí se mi prolínání minulosti a přítomnosti. Dle mě stojí za přečtení!
Knížka mě neoslovila, zajímavá byla do doby než Blanka emigrovala.
čtivá knížka, pro odreagování, děj pěkně plyne, bez nějakých velkých nečekaných zvratů