edith79 edith79 komentáře u knih

Lucky Luk I. Lucky Luk I. Lenka Lanczová

Této knize Lenky Lanczové jsem se dlouho vyhýbala. Prostě mě, nevím proč nelákala. Teď musím říci, že se mi nakonec opravdu líbila. Není to zrovna kniha pro náctileté jako většina ostatních knih této autorky, je jiná a velmi zajímavá. A je asi zbytečné psát, že jdu rovnou do druhého dílu.

20.07.2016 4 z 5

Procházky pana Pipa Procházky pana Pipa Stanislav Holý

Krásná knížka. Pan Pip je super. A proto ho miluje i Štěpán Šafránek.

20.04.2016 5 z 5

Fanny Hillová - memoáry kurtizány Fanny Hillová - memoáry kurtizány John Cleland

Na dnešní dobu humorné, vše květnatě a stále stejně dokola popisované, ale přečtené a tudíž hodnocené a komentované :-)

07.04.2016 3 z 5

Juliánka Juliánka Eliza Orzeszkowa

Velice zvláštní, neskutečně dojemný a bolestný příběh. Knížka, kterou jsem v dětství četla několikrát a je prostě nádherná.

10.01.2016 5 z 5

Hříšná touha Hříšná touha Lenka Lanczová

Zajímavý příběh ze dvou pohledů. Zakomplexovaný Dan a hodně sebevědomá Sára. Jak tohle může dopadnout?

08.04.2017 4 z 5

Příběh TY a JÁ Příběh TY a JÁ Petra Langová

Po spoustě krimi a thrillerů jsem si ráda odskočila do poklidnějších vod romantiky. Tato knížka je napsána vtipně, čtivě a opravdu mě bavila. Bohužel jsem díky zdejším komentářům tušila co mě čeká a tak mě konec nepřekvapil a nešokoval, ale to neznamená, že mě nedojal.

17.03.2017 4 z 5

... a výstupy do údolí ... a výstupy do údolí Jan Pelc

Ani se mi to nechce moc komentovat. Nebavilo mě to. Atmosféra ...a bude hůř je definitivně pryč. Olin je pořád pako a pakem zůstane.Asi tak.

09.03.2017 2 z 5

Střípky mých lásek Střípky mých lásek Lenka Lanczová

Naprosto dokonale popsaný problém anorexie. Stačí jeden nevhodný a třeba i nechtěný impuls a může to stát život.

11.05.2016

Wonderland: Země divů Wonderland: Země divů Jennifer Hillier

Výborná kniha, nic překombinovaného, přesto napínavého. Měla jsem za to, že tentokrát vraha neodhalím až do samotného konce, avšak na určité stránce mi jeho jméno přímo uhodilo v hlavě a od té chvíle jsem mohla pozorovat, že moje myšlenka je správná, děj se ubíral přesně tím směrem. I tak mě kniha moc bavila a určitě si od Jennifer Hillier ráda přečtu další.

29.04.2016 5 z 5

O ztracené lásce O ztracené lásce Eva Hudečková

Krásná knížka, ke které jsem se dostala díky podle ní natočenému seriálu. Obojí prostě miluju.

20.04.2016 5 z 5

Zoufalé manželky za zavřenými dveřmi Zoufalé manželky za zavřenými dveřmi Marc Cherry

Bezvadný průvodce mým oblíbeným seriálem. Spousta zajímavostí, fotek a estrogenu.

Dokonalá oběť Dokonalá oběť Christine McGuire

Zajímavě napsaná kniha, kde se prolíná nechutný příběh sexuální otrokyně se soudním jednáním k tomuto případu. Vše podle skutečné události, takže dost děsivé. Nezapomenutelné.

Anděl temnot Anděl temnot Dennis McDougal

Lidi, prosím vás, nestopujte!

09.04.2016 4 z 5

Pohádka o velikém samovaru Pohádka o velikém samovaru Jan Skácel

No to byla pecka, pořád si tu básničku pamatuju. Jako dítěti se mi to moc líbilo a ten pán mi připadal jako velký hrdina. Dnes se musím smát, jak jsem byla pitomá. Ale vzpomínka na dětství je to pěkná.

07.04.2016 4 z 5

Gaunery nemám rád Gaunery nemám rád Miroslav Antl

Zajímavá kniha. Sice mi trochu trvalo, než jsem se dobrala konce, ale čtyři hvězdy si to zaslouží, už jen za odvahu pana Antla.

07.04.2016 4 z 5

Pokažené rande Pokažené rande Robert Lawrence Stine

Toto už je jen takový odvar z původních Stop hrůzy, které byly super zhruba do třicátého dílu. Tohle už vážně není ono.

11.01.2017 2 z 5

Černá kniha sériových vrahů Černá kniha sériových vrahů Stéphane Bourgoin

Tak tohle je opravdu hluboká sonda do vrahovy duše. Do hodně, hodně černé duše.

11.05.2016 5 z 5

Sviňák Sviňák Irvine Welsh

Ohó, tak to je síla. Zajímavé, syrové, nechutné, ale prostě to musíte dočíst.

11.05.2016 4 z 5

Galerie zločinu Galerie zločinu Miroslav Kučera

Oproti jiným knihám tohoto žánru to prostě není ono. Dozvěděla jsem se tady pár nových informací, ale mohlo to být napsáno, já nevím, zajímavěji ?

11.05.2016 3 z 5

Oddělené ložnice Oddělené ložnice La Vyrle Spencer

I když nejsem zrovna na tenhle druh literatury, tato knížka se mi líbila. Už je to nějaký pátek co jsem ji četla, ale pořád si docela dobře pamatuju děj a vím, že mě moc bavila a i trochu dojímala.

11.05.2016 4 z 5