Eeper242 komentáře u knih
Super kniha od Andyho Weira. Určite odporúčam aj pre tých, ktorí čítali Marťana.
Nečakané dedičstvo bol lepší príbeh ako doktor Ox, ale aj tak to stále nie je najhoršie. Je to super kniha a určite ju doporučujem, hlavne tým, čo majú radi spisovateľa J. Verna :)
Dobrá kniha, a fakt fascinujúca. Všetkým, ktorý čítajú knihy túto knihu vrelo doporučujem, najme keď majú radi spisovateľa J. Verna :)
Ta kniha je fantastická! Moja prvá kniha od Verna a docela je super. Už sa teším na ďalšiu.
Vrelo doporučujem :)
Nebola práve najlepšia.Stratilo to ako písala @midone kúzlo a kvalitu.
Musím povedať že je to poučná kniha o živote. Páči sami. Vrelo Odporúčam každému a
nezabudnite: Auto smeruje tam, kam smerujú vaše oči. :)
Je to veľmi vtipná a zábavná časť.Už sa teším,keď si prečítam pokračovanie a,samozrejme ju doporučujem pre deti aj dospelých :)
veľmi napínavá kniha hlavne na konci.Čakal som trošku skôr tu zmenu ale inak je super a doporučujem ju :)
Veľmi dobrá kniha.Je mi trochu ľúto boba.Ale inak veľmi pekná a doporučujem ju :)
veľmi,
veľmi pekná kniha.Najviac som sa tešil na toho medveďa a Lyru s alethiometrom.teraz pozerám sertiál.A knihu doporučujem :):):)
Dobrý diel.Netušil som že v narnii vy pukne taký boj.Inak pekná a doporučujem ju :):):)
strieborná stolička by mala byť radšej šiesta.Dobrý a napínavý diel.Inak pekná a doporučujem ju :):):):):)
tento diel je fakt super.Je to o tom čo zbožnujem.
inak je dobrý a doporučujem ju :):):):)
Táto kniha by mala byť skôr piata než tretia.Na konci troško smutná ale už sa teším na ďalšiu časť.Pekna a doporučujem ju :)
Pekný diel.Nápad s démonmy je fakt super.A páčilo sa mi aj to že mal tú mágiu.Prekvapilo ma aj tá minerva.Inak fantastický diel a doporučujem ju