Eldaren komentáře u knih
Jednim slovem "bezchybna" kniha. Autorka je soudoba perla ceskeho literarniho pole.
Docela poutava kniha. Neurazi ani nenadchne, takova oddechovka, u ktere neni treba moc premyslet.
Spoiler: po prvotnim soku z uvedomeni, ze ze tri hrdinek je jedna, dej pokracuje temer 'pohadkove' hladce a smerem k dobremu konci. Proto palec nahoru za necekany zvrat v posledni kapitole.
Prijemna kratka knizka napsana peknym jazykem. Nenucene nabada k zamysleni nad urcitymi tematy.
Krasne ilustrace.
Velmi filozoficke a temne. Precteno do ctenarske vyzvy 2019.
Oddechovka.
Prostredi a realie Ciny skvele, detektivni zapletka uspokojive nepredvidatelna, romanticka linka trochu nudna.
Po dalsim dilu urcite sahnu, libi se mi autoruv styl psani. Je hezky spojity, logicky.
Zajimave a kvalitne napsana kniha, ale vsechny povidky se tocily kolem negativnich vlastnosti, cinu... a kolem jisteho nadprirozena, coz mi uplne nesedlo.
Autorovi dam urcite dalsi sanci, priste zvolim roman, ne soubor povidek.
Dobre uchopena temata, dukladne a promyslene zpracovani.
Pani Slimakova je pro me inspirativni, schopna podnikatelka a siritelka osvety tykajici se zdraveho zivotniho stylu a vhodne stravy. Jeji nevnucujici a nenasilny styl se mi libi.
V knize je spousta zajimavych informaci, nad kterymi se vetsina lidi bezne nezamysli, pritom se bezprostredne tykaji naseho zdravi a spokojenosti. Napriklad kapitola o rezanych kvetinach je fakt sila...
Pribeh je dobrou ukazkou toho, jak zivot vubec neni krehky - jak dokaze byt odolny a co vse lidske telo a hlavne mysl dokaze snest.
Je mi velmi lito sester i vsech ostatnich lidi, kteri se museli potykat s takovym zlem.
Skvela kniha. Popisuje vsedni, naprosto uveritelne pribehy, ale velmi poutave.
Kniha v podstatě nepřináší žádnou novou informaci (minimálně pro nás z Evropy :)). Přesto je v ní užitečný souhrn pouček, jak se stravovat a žít zdravě.
Zábavné pokračování šílené jízdy. Za mě se kvalita stále drží vysoko. Těším se, co prijde příště.
Necekana perla v nasich vodach. Syrova, uprimna, plna emoci. Skvele vybudovany pribeh.
Opravdu jsem jiz dlouho nebyla tak nadsena z nasi soudobe tvorby a nechapu, jak mi mohla autorka tak dlouho unikat. Po tomhle si chci precist vse, co napsala. Fakt parada.
Skvela kniha! Rychle se zaradila mezi me oblibene, tesim se na dalsi dily.
Sci-fi neni muj obvykly ci mnou oblibeny zanr, ale tomuhle nelze odolat.
Moc hezky napsana kniha. Obdivuji autora za to, ze dokazal jako dospely muz bravurne zpracovat pribeh z pohledu male divky. Skvele zachycene to, jak mala Zabicka vnima veci a udalosti a jak je proziva. Prostrednictvim knihy jsem byla ponoukana divat se na svet detskyma ocima.
Kratka povidka od skveleho autora. Filozoficky presah je zajimavy, nuti k zamysleni. Ilustrace jsou povedne.
30-40%
Jako kratke texty puvodne do zenskeho casopisu se zamyslenim na aktualni tema ok. Nemam nic proti - sama takove casopisy nectu, ale chapu, ze cilovku to urcite ma.
Jako vydana kniha spatneee. Uvahy nejsou nikterak hluboke, casto ani ne zajimave. Tezky prumer, jak trefne napsal nekdo v komentari nize - takove zenske tlachani.
Neocenuji moc ani graficke zpracovani. Obrazky hezke, o tom zadna. Ale motivy podbarvujici text omezovaly dobrou citelnost.
Nestimulujici oddechovka (ale i od oddechovek tak nejak cekam vic).
Zajimave povidky. Objektivne bych hodnotila tremi hvezdami, more je ovsem pro me fascinujici tema.
Nikdy jsem necetla Alici Nellis, nyni budu muset. Jeji povidka je spickova.
Skvela odnoz Harryho Pottera. Plne fantazie a napadu.