Elea76 komentáře u knih
Mám ráda autorčino prolínání příběhů a časových linií. I náhlednutí do soukromí Eriky , jejich blízkých a detektivů. Za mne plná spokojenost. Další super detektivka.
Autorku mám moc ráda. Četla jsem od ní 3 knihy a určitě se ráda pustím do další. Tahle mne nadchla, příjemně napínavé, čtivé .
Kniha se četla dobře, dokázala mne chytnou, ale na můj vkus byl konec moc překombinovaný.
Výborné relaxační pohodové čtení, u kterého se zamějete .
Mám tohoto autora moc ráda, trilogie Lewis se mi moc líbila, ale Entry mne nadchl na 100% . Pro mne asi nej kniha od tohoto autora, miluji jeho prolínání historii , a staré Skotko. Už se těším na další počin tohoto autora :D .
Moc se mi líbila, byla svižná, plná napětí. Výborná zápletka, překvapivé odhalení, jen konec mohl být trochu jiný.
Za mne průměr, nenadchla, ale ani neurazila. Oddychové čtení, které tak nějak líně plyne mezi hrozny a výrobou vína . První kniha mne asi zaujala více, ale nad Enzem nelámu hůl. Těším se na pokračování .
Strašidelné psychologické podání patologických osobností a vztahů . Zpočátku jsem myslela, že se tím ani neprokoušu, ale vracela jsem se k četbě zpět . To nutkání ji dočíst a dojit k rozhřešení bylo větší , než dperesivní pocit , který jse z této knihy měla. Kniha je napsaná velmi poutavě, místy ostřeji . Psychické rozpoležení Camille je témeř hmatatelné. Jsem ráda, že jsem ji dočetla a nenechala odloženou , stála za to ;-).
Pro mne zatím nejlepší díl , přečteno za 2 dny a už teď se těším na další pokračování Cormorana a Robin .