Eliot30 komentáře u knih
Velmi pěkná kniha, pobaví, rozesmutní, udiví, okouzlí. Prostě fajn čtení.
Dobré, oproti předchozím, které bych označila za skvělé :) A i když to bylo místy zdlouhavé tak je pravda, že jsem byla nakonec napjatá a překvapená.
Tohle se četlo velmi špatně, příběh je sice napínavý, ale není to prostě můj šálek kávy, některé pasáže jsem musela přeskakovat.
Tahle se mi líbila asi nejméně (od autorky) ale i tak to bylo skvělé napínavé čtení.
Tahle kniha mě nadchla. Ačkoliv to není z řad toho co obvykle čtu a kapitoly jsou někdy delší. Bylo to moc příjemné čtení.
Tenhle příběh mě moc bavil. Napínavé až do konce :)
Za mě TOP. Viewegha protě zbožňuju. Tato kniha je dalším potvrzením, že je to skvělý spisovatel.
Příběh mě bavil, i když některé pasáže na mě byly zdlouhavé. Hezká kniha. Dlouho jsem si jí chtěla přečíst.
Můj nejoblíbenější příběh od tohoto autora. Krásná kniha.
Velmi dobře napsané, člověk si ani nevšiml a byl krásný konec, nebo dva.
Autorka je s každou další knihou lepší :D . Bylo to velmi napínavé. Moc se mi líbí.
Musím říct, že jsem se moc bavila :D a dojala. Těším se až tuhle pohádku někdo zfilmuje :D :D viděla bych to tak na Dušana Kleina :D .
Pomalejší rozjezd, ale pak už jsem jen a jen hltala :D
Nádherný příběh. Byla jsem nadšená a napjatá až do konce.
Poslední ze série kterou jsem přečetla. Moc se mi líbila. Napětí, romantika, láska, a hlavně dobrý příběh od kterého se Vám nechce odcházet na moc dlouho.