Eliot30

Naprosto nečekané a správňácké. Úplně jsem to hltala. Dopadlo to zajímavě a velice uspokojivě. Super počteníčko!

Příběh mám moc ráda, ale na plátně vypadá lépe než v knize.

Právě jsem dočetla OVšem. Některé pasáže mě rozesmáli, některé rozplakali a s jednou z nich jsem se včera (25.11.2017 - R.I.P.) ztotožnila. Podle mého je kniha báječná, každý si v ní najde své.

Za mě naprosto báječná kniha ze série. Moc se mi líbily zápletky. A také to že právě tady se propojí téměř všechny předchozí příběhy. Jedním slovem dokonalé.

U téhle knížky jsem byla pohlcená, myslím, že je to skvěle zpracované.

Za mě rozhodně 5 hvězd, čtivé, milé, roztomilé, příjemné a hlavně nesmrtelné. Bavila jsem se.

Za mě skvělý příběh. Dvě linky (dva páry), ta myšlenka je skvělá. Chvilku jsem se bála že se Grace a David do tý postele nedostanou, ale dopadlo to dobře. Za mě 5 hvězd.

Naprosto nádherný příběh se šťastným koncem. Rozhodně bych si ji přečetla znovu.

Moc se mi to líbilo, i když jsem se Čapka trochu bála, čte se moc dobře :)

Básně od Wolkera miluju a ani tentokráte jsem se nezklamala :)

Vím že je to knížka spíše pro mladší než jsem já ale dokonalá oddechovka a byla jsem napjatá, zhltla jsem ji doslova ZA NOC :) prostě jsem ji nepoložila dokud jsem ji nedočetla !

Za mě rozhodně 5 hvězd, je to geniálně napsaný román s úžasnou zápletkou. Dokonalá romantika. Nádhera !

Pro mě jednoznačně dokonalý příběh :) Mám chuť ji začít číst znovu. Mohu jedině doporučit!

Naprostá bomba, kniha mě pohltila, a jsem ráda že ji mám i s autogramem. Nádherný příběh a fantastická zápletka.

Skvělá kniha (y) Bezeslov :) "první" díl byl lepší.