Eliška063 komentáře u knih
Kniha předčila moje očekávání.
Neuvěřitelný příběh, nepředvídatelný konec, prolínání přítomnosti s minulostí velmi dobře zpracované.
Nádherný, dojemný příběh o odvaze, věrnosti a ochotě pomoci.
Vše velice pěkně popsané a vysvětlené, kniha se četla opravdu dobře.
Knihu doporučuji všem, kteří mají rádi dobrodružství a příběhy se zvířaty.
Velice krásná kniha. Nejen že čtení této knihy může být takové milé odreagování od dnešního světa, ale také donutí člověka zamyslet se a vzít si nějaké ponaučení. Doporučuji
Milý pohádkový příběh o podpoře, přátelství a o tom, že je důležité se nevzdávat.
V knize jsou navíc krásné ilustrace a příběh pohladí u srdíčka. Doporučuji :)
Skvělá kniha plná zajímavostí s pěknými ilustracemi. Velmi dobře se četla, určitě doporučuji.
Když jsem se o této knize dozvěděla, hned mě lákalo si ji přečíst. A dobře jsem udělala - kniha mě velmi bavila, velice pěkně napsaný příběh z této doby. Těším se na druhý díl.
Milá kniha, téma přínosné, ilustrace jsou velmi pěkné. Celkově je kniha velmi čtivá.
Krásný, dojemný příběh. Je výborně napsaný a je doprovázen pěknými ilustracemi. Doporučuji
Velice pěkný a zajímavý příběh, který donutí k zamyšlení. Kniha je čtivá, velmi pěkně napsaná. Doporučuji
Z knihy jsem nadšená, splnila moje očekávání. Nabízí spoustu zajímavých informací a myslím si, že určitě stojí za přečtení.
Krásná kniha, která mě opravdu oslovila. Působivý příběh, čtivý, pěkně napsaný. Určitě doporučuji přečíst.
Kniha mě opravdu zaujala, četla se mi velmi dobře, příběh je zajímavý a pěkně napsaný. Doporučuji