Eliška063 komentáře u knih
Velice pěkný a zajímavý příběh, který donutí k zamyšlení. Kniha je čtivá, velmi pěkně napsaná. Doporučuji
Krásná kniha, která mě opravdu oslovila. Působivý příběh, čtivý, pěkně napsaný. Určitě doporučuji přečíst.
Krásný, dojemný příběh. Je výborně napsaný a je doprovázen pěknými ilustracemi. Doporučuji
Kniha předčila moje očekávání.
Neuvěřitelný příběh, nepředvídatelný konec, prolínání přítomnosti s minulostí velmi dobře zpracované.
Milý pohádkový příběh o podpoře, přátelství a o tom, že je důležité se nevzdávat.
V knize jsou navíc krásné ilustrace a příběh pohladí u srdíčka. Doporučuji :)
Milá kniha, téma přínosné, ilustrace jsou velmi pěkné. Celkově je kniha velmi čtivá.
Skvělá kniha plná zajímavostí s pěknými ilustracemi. Velmi dobře se četla, určitě doporučuji.
Nádherný, dojemný příběh o odvaze, věrnosti a ochotě pomoci.
Vše velice pěkně popsané a vysvětlené, kniha se četla opravdu dobře.
Knihu doporučuji všem, kteří mají rádi dobrodružství a příběhy se zvířaty.
Velice krásná kniha. Nejen že čtení této knihy může být takové milé odreagování od dnešního světa, ale také donutí člověka zamyslet se a vzít si nějaké ponaučení. Doporučuji
Z knihy jsem nadšená, splnila moje očekávání. Nabízí spoustu zajímavých informací a myslím si, že určitě stojí za přečtení.
Kniha mě opravdu zaujala, četla se mi velmi dobře, příběh je zajímavý a pěkně napsaný. Doporučuji
Když jsem se o této knize dozvěděla, hned mě lákalo si ji přečíst. A dobře jsem udělala - kniha mě velmi bavila, velice pěkně napsaný příběh z této doby. Těším se na druhý díl.