Eliška12
![U Starého hřbitova 43: Smrt ti sluší U Starého hřbitova 43: Smrt ti sluší](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140526/u-stareho-hrbitova-43-smrt-ti-slusi-140526.jpg?v=1353436196)
Když jsem v knihovně uviděla tuhle knihu , hned jsem si řekla , že mi ten obal něco připomíná. A to byla pravda . Z této série jsem totiž četla i první díl . Do knihy jsem se ihned začetla a byla celkem pěkná . Zase byla seskládaná z dopisů , novin a obrázků , které se mi moc líbily .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Jmenuji se Alice: Jsem narkomanka Jmenuji se Alice: Jsem narkomanka](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448647/jmenuji-se-alice-jsem-narkomanka-650c6098bf0cc.png?v=1695309977)
Knize se zase nedá moc věcí vytknout . Po přečtení 1 . dílu série Holky na vodítku jsem neodolala a půjčila si i díl druhý . A ten mě opět nezklamal . Nádherné zpracování , pochopitelné vypravování i napínavý děj a to ještě není všechno co můžete očekávat od této jedinečné a úžasné knihy .
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Kluk v sukních Kluk v sukních](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160510/kluk-v-suknich-wPX-160510.jpg?v=1421357924)
Knihy o klucích moc nečtu , ale tahle mně zaujala podle názvu a obalu a proto jsem si ji v knihovně půjčila . Od knihy jsem očekávala lepší zpracování a podle mně by měla být asi o něco delší . Ale co se dá dělat :D
Celkově : problém a poučení pěkné , zpracování horší ,ale ne hrozné , prostě průměr ,ale podle pozitivních hodnocení ostatních knih tohoto autora , přemýšlím , že si nějaké přečtu .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Penelope - prostě perfektní: Tajná táborová příručka Penelope - prostě perfektní: Tajná táborová příručka](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306567/penelope-proste-perfektni-tajna-tab-9vv-306567.jpg?v=1470249637)
Pěkná kniha , ale je vhodná spíš pro mladší . Kdybych byla mladší , myslím , že bych ji měla velmi ráda . Jsem ráda, že jsem si ji přečetla , protože měla vtipný obsah i moudré poučení .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Týden bez televize Týden bez televize](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223952/kaja-super-fraja-tyden-bez-televize-OJp-223952.jpg?v=1415744199)
Pěkná kniha , jako všechny knihy z této série . Je sice spíš pro mladší , ale když je vtipná tak se to dá přežít . Kniha mi potvrdila , že si mám přečíst i další zajímavé díly o Kájovi .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![26 pater 26 pater](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356911/ztresteny-dum-na-strome-26-pater-kzj-356911.jpg?v=1511990272)
Pěkná kniha , ale spíš pro mladší .
Mně se ale i přesto trochu líbila , protože byla vtipná , ztřeštěná a napínavá . Z této série jsem už četla první díl a přemýšlím nad tím , že si přečtu i třetí díl .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Diablo v ohrožení Diablo v ohrožení](https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60869/diablo-v-ohrozeni-wpI-60869.jpg?v=1675957596)
Pěkná , ale ne výborná kniha . Některé části napínavé , jiné mně nudily . Podle mně průměr , ale přečtu si další díly , abych věděla jak dopadne Rikiino kamarádství se Štikou a Katy .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka](https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/6426/jmenuji-se-ester-jsem-gamblerka-650af3f17f7ca.png?v=1695216625)
Nádherná emotivní kniha .
Doporučuji všem . Při čtení jsem byla strašně naštvaná , že Ester má radši hraní než Kristiána . Pak jsem ji ale začala chápat . Gamblerství je strašná psychická nemoc , proto už vím , že si nikdy nesednu k automatu . Autorka se výborně vcítila do pocitů mladé dívky a děj rychle ubíhal a byl napínavý .
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Bratránek za všechny peníze Bratránek za všechny peníze](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/296884/kaja-super-fraja-bratranek-za-vsech-u77-296884.jpg?v=1463115014)
Zase se nedá moc věcí vytknout , je to pro mladší , ale může bavit i starší . Pěkný příběh , rychlý spád a hezké obrázky si zaslouží hodnocení třemi hvězdičkami .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Narozeninové překvapení Narozeninové překvapení](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218189/kaja-super-fraja-narozeninove-prekv-Y8m-218189.jpg?v=1407872885)
Tuhle knihu mi doporučila moje sestra , které se moc líbila . Když jsem uviděla obálku , tak jsem si řekla , že bude spíše pro mladší . To jsem se ale spletla . I když kniha klidně byla už od 8 let , líbila se mi . Byla to pěkná oddechovka u které nemusíte moc přemýšlet a plánuju si přečíst i další díly.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Zkušebna rodičů Zkušebna rodičů](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/265344/zkusebna-rodicu-1C6-265344.jpg?v=1444839499)
Pěkná kniha , ale nepatří mezi mé oblíbené . Přečíst se dala , ale děj mi přišel zbytečně dlouhý a zmatený . Nápad na zkoušení rodičů je dobrý , ale od knihy jsem očekávala víc .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Vadí nevadí Vadí nevadí](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/2182/vadi-nevadi-2182.jpg?v=1232104485)
Dobrá kniha , ale moc mě nezaujala . Začátek byl pěkný, děj a konec taky . Znovu bych ale knihu nečetla , protože mi přišla pro mladší . Plánuju si přečíst další díly , protože mě zajímá , jak dopadne tento zapeklitý příběh .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![WWW.trápení WWW.trápení](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/3922/www-trapeni-muD-3922.jpg?v=1538552337)
Kniha byla pěkná , ale ne super . I když většině knížek od paní Wilsonové dám jen 3 hvězdičky , líbí se mi . V každé knize řeší spisovatelka podobné problémy , ale pokaždé jiným způsobem . Proto mám ráda tyto knihy , které jsou velmi hezké , děj se neopakuje , ale je podobný stylem vyprávění a problémy. Ještě nikdy jsem nečetla knihu ( od této spisovatelky ) , která by se mi nelíbila.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Zahrada v měsíčním svitu Zahrada v měsíčním svitu](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240675/zahrada-v-mesicnim-svitu-gUm-240675.jpg?v=1623409629)
Tak tohle bylo top !
Romantický příběh spojený se záhadným příběhem mladé houslistky byl velmi dobře propracovaný . Děj byl napínavý , plný překvapení a dojemný . Celkově knihu doporučuji , protože byla krásná . Obal je taky velmi pěkný a proto dávám 5 hvězdiček. Příběh z minulosti se mi líbil víc než ze současnosti :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14956/hodinovy-strojek-sGV-14956.jpg?v=1486595072)
Pěkná kniha , ale pro mně spíš průměr. Asi je to proto , že mi fantasy žánr moc nesedí. Zato ale obdivuji malou Gretl , která chtěla všem pomoci . Tahle postava se mi moc líbila .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Jen přes mou mrtvolu Jen přes mou mrtvolu](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/150392/jen-pres-mou-mrtvolu-sWM-150392.jpg?v=1539184490)
Pěkná kniha. Nebyla úplně top , ale celkem se mi líbila. Rozhodně si přečtu i první díl . Kniha je spíš pro mladší , ale zaujme i starší , mně se třeba líbila . Byla to krátká kniha , nemusíte při ní moc přemýšlet a proto jsem si při jejím čtením příjemně oddechla .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Slon v porcelánu aneb Jak se neztratit v labyrintu etikety Slon v porcelánu aneb Jak se neztratit v labyrintu etikety](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/2785/slon-v-porcelanu-aneb-jak-se-neztra-Qb4-2785.png?v=1441308342)
Moc hezká kniha o tom ,jak se chovat v různých situacích . Doporučuji lidem , kteří se neumí chovat a chtějí se to naučit . Myslím , že jim tato kniha moc pomůže . Navíc je tam vše velmi pěkně vysvětleno a pochopí to už děti od 10 let .
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Věra, Nika a sedm babiček Věra, Nika a sedm babiček](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380215/vera-nika-a-sedm-babicek-cFs-380215.png?v=1526904606)
Pěkná kniha . Líbila se mi , ale ne tolik , že bych ji musela číst znovu. Je asi pro dívky od 3. třídy a myslím , že se jim bude moc líbit.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Bababook Bababook](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117755/bababook-117755.jpg?v=1333561759)
Kniha byla určitě zajímavá a poradí vám , ale mně osobně vůbec nezaujala . Bylo tam totiž hodně odborných termínů , které mně ,,rušily" při čtení . Přišlo mi to jako kniha pro lidi , kteří se tímto tématem zabývají vědecky . Ale ilustrace byly velmi podařené .
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Co se to se mnou děje? Co se to se mnou děje?](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124184/co-se-to-se-mnou-dej-124184.jpg?v=1337801943)
Pěkná kniha , ve které je všechno o pubertě vysvětleno . Prostě hezká oddechovka pro mladé holky , ve které se doví věci na které jim připadá trapné se někoho zeptat.