Eliška12 komentáře u knih
Elita je pro mne další úžasný díl Selekce , který mně zaujal hlavně zvyšující se rivalitou a zničující Celestou , která se prostě nikdy nevzdá :)
Nechci spoilerovat a proto můžu říct jen to , že osud jedné hrdinky mne málem rozplakal . Věřím , že tato kniha je tak zajímavá , že zaujme co nejvíc mladých holek , protože každá si zaslouží přečíst něco tak úžasného a vzrušujícího . Nejvíc ale děkuji autorce , která umí perfektně vystihnout charakter a pocity osob , ketré se v knihách vyskytují . A závěrem : Lepší zamilovaná série není .
Pro mně je to něco takového , co je tak úžasné , že se to nedá ani posat ...
Všechny knihy od Kiery Cassové jsou pro mně knihy s velkým K . Některé méně , jiné více . Ale Selekce , Elita a První to ,,K " mají zaslouženě . Autorka mi otevřela to , co dokáže jen málokdo . Nový svět plný lásky , strategie , nenávisti snahy a ne vždy pěkného osudu a minulosti ...
Obdivuji ji za to , co dokázala a za to , jak krásně umí psát a perfektně vystihnout situaci .
Ke knize bych řekla snad jen to , že je tak krásná a napínavá , že jsem se od ní nikdy nemohla odtrhnout .
Od této knihy jsem čekala hodně slabý děj , ale nakonec mně to docela příjemně překvapilo.Jsem ráda ,že jsem si ji přečetla , ale nevím proč , ale nebyla vůbec taková , jak jsem si ji představovala. Byl to vlastně můj první příběh , zpracovaný jako muzikál a nemůžu říct , že by se mi to nelíbilo. Některé písničky se mi líbily a a zaujaly mně . Drobka mám moc ráda , za to , že chce všem pomáhat . Will Grayson , Will Grayson mně zajímá , protože jsem ho ještě nečetla a chci ho přečíst .
No, tak co na to říct ...
Kniha je sice v pohodě , ale asi už nejsem cílová skupina pro její čtení . Přišla mi v pohodě , ale nijak mně nezaujala . Přesto ale byla hodně napínavá a zajímavá , i když trochu průměrná . Riki obdivuju za její lásku ke koním a za to jak se o ně dokáže starat a jsem ráda , že to skončilo dobře :)
Podle mně je to dobrá kniha , ale ne tak dobrá aby mně zaujala a patřila mezi mé oblíbené . Líbila se mi , ale moc mě nezaujala . Přesto obdivuji autorku za to , jak pěkně vyprávěla příběh Finche a Violet . Myslím, že kniha obsahuje pěkné poučení , které může pomoci ostatním teenagerům s bipolární afektivní poruchou . Celkově je to v pohodě kniha o zajímavém tématu .
Zase taková pohodová kniha od Jandy Nelsonové .Do knihy jsem se na začátku vůbec nemohla začíst a málem jsem to i vzdala , ale nakonec mně i docela zaujala :) Jsem ráda , že jsem si ji přečetla , ale přijde mi , že autorka dělá moc dlouhé začátky a tak mně to na začátku nebaví . Jinak se mi kniha líbila a obdivuji , že autorka měla Noaha i Jude dobře propracovanou .
Tak další deník je za mnou ...
Tahle série je pěkná , ale já si myslím , že nejsem úplně člověk kterého by zaujala . Tím samozřejmě nechci říct , že je nudná :) Vím ,že tuhle knihu miluje spousta lidí a já se můžu tak trošku přidat , ale nejsem úplně stoprocentní . Jinak deníky jsou pěkné a oddechové , ale ne úplně perfektní . Přesto ale doporučuji si je přečíst .
Bylo to v pohodě , ale další díly bych už nečetla , protože upírská tématika mně moc nebaví . Jsem ale ráda , že jsem si tu knížku přečetla , protože jsem si u ní příjemně odpočinula a nemůžu říct , že by mně vůbec nebavila . Myslím ,že by se mohla líbit hodně lidem , ale já jsem z ní nebyla nijak extrémně nadšená .
No, co k tomu napsat ...
Autor píše moc pěkně , ale spíše pro menší děti . Jeho knihy se mi moc líbily tak v období 10 let . Na tuto knihu jsem narazila náhodou a říkala jsem si , že není tak dlouhá , abych ji nepřečetla :) Docela se mi líbila a kdybych byla mladší , tak by patřila mezi moje oblíbené . Pro menší děti je to výborné , krátké a k tomu ještě poučné .
Kniha se mi líbila ,ale moc mi nesedl autorčin styl psaní . Některé části se mi líbily , jiné mně nudily k smrti . Jsem ráda , že jsem si knihu přečetla , ale chtěla bych aby mně bavila trochu víc . Od autorky čtu její druhou knihu , ze které taky nejsem moc nadšená , ale to se ještě může změnit :) Celkově mně kniha nezaujala , ale ani neurazila , některé části se mi líbily a knihu bych doporučila všem lidem , kteří si chtějí odpočinout a odreagovat se .
Deníky jsou super a tyto patří mezi ty lepší . Jsem ráda , že jsem si je přečetla rozhodně v tom budu pokračovat . Mám je moc ráda , protože nejsou vůbec přehnané a vypráví opravdu o životě . Doporučila bych je všem holkám , protože podle mně se hodí pro všechny věkové kategorie . Tenhle se mi líbil ještě víc , protože vyprávěl o práci v novinách .
Sice vtipné , ale stále se opakující vyprávění jedné teenagerky . Myslela jsem si , že mně ta série bude bavit , po něklikátém díle ale končím s jejím čtením. Některé díly se mi líbily , jiné jsou trochu horší . Možná jsem na tu sérii už moc stará :) Ale jinak bych ji doporučila všem holkám , které nestíhají číst knihy do čtenářského deníku.
Tyto deníky jsou vždy pěkné a ani tento nebyl výjimkou . Nikki si určitě moc hezky zabrusllila :) a nakonec i něco udělala pro dobrou věc . Na odreagování super , ale nic hlubšího v tom nečekejte . Jinak deníky jsou pěkné a doporučila bych je všem holkám , které nebaví číst . Tohle baví skoro všechny !
Pěkná kniha ,ale moje velké očekávání se nevyplatilo. Nápad dobrý , zpracování trochu horší . Moc se mi nelíbilo , že se kniha dlouho točila kolem jedné věci a ty zásadní pak nebyly v popředí . Jinak ale moc hezký obal , bohužel obal není vše . Knihu bych doporučila všem , kteří se chtějí odreagovat něčím jednoduchým a krátkým .
Tak mám za sebou poslední díl trochu klučičí série . Celá série se rychle čte a doporučila bych ji všem menším klukům , ale i holkám . Doufám , že vyjde i nějaké holčičí pokračování ;)
Líbilo se mi téma , bohužel zpracování bylo o dost horší . Chvílemi jsem byla dost zmatená , protože jsem nevěděla kdo zrovna mluví a celkové téma - anorexie se tam také nevmáčklo zrovna dobře :( V knize nebyly skoro žádné pocity a tak nevím co bych k tomu měla víc dodat . Kdo se zajímá o toto téma , tomu můžu doporučit knihu Jmenuji se Martina od Ivony Březinové .
Krásné , ale bohužel ne nejkrásnější .
Život Anne Bey se o dost víc zlepšil , ale v tomto knize se zlepší ještě víc :) Knihu mi doporučila kamarádka a souhlasím , že je velmi dobrá . Ten horor ale stojí za to , bála jsem se i když jsem šla v noci na záchod :) Konečně má Anne Bea taky něco jako ostatní a proto doufám , že jí to vydrží opravdu dlouho . Chci další díl , proto doufám , že bude , protože jestli ne , tak jedu hned do Norska :)
Pěkné , ale trochu moc zdlouhavé . Některé příběhy pro mně byly až moc dlouhé , o to horší byl ale jejich konec . Knihu mi doporučila moje mladší sestra , moc se jí líbila . Na mně byla trochu moc dlouhá , ale jinak se mi docela líbila . Od tohoto autora si určitě přečtu i další díly , protože se mi moc líbí jeho hororové nápady. Jen bych byla moc ráda , kdybych nebyla tak blbá a nečetla si komentáře k této knize večer , protože to , že ta paní je Smrt mně vyděsilo opravdu nejvíc :)
Tak úžasné , že se to ani nedá vypsat . Plné bolesti ,silné lásky , naděje a rakoviny . Nemoc zabije ale vzpomínky zůstanou . Protože mně docela dost zklamala Jedna želva za druhou , myslela jsem si , že tohle bude taky průměrné . Ale nebylo . Je jen pár knih , které jsou tak úžasně realistické a procítěné jako tato . Rakovinou život nekončí ,ale začíná ( ne vždy ale skončí dobře ). Prostě to všem doporučuju , je to nádherné a překrásné , miluju tu knihu a doufám , že si ji přečte co nejvíc lidí .
Na horory se mi to docela dost líbilo . Příběhy byly krátké, ale děsivé a docela jsem se u nich bála :) Přečteno za chvilku , ale bohužel docela dost krátké . Moc se mi nelíbily některé horory a rozhodně nechápu jak to může být v četbě pro menší děti :( Jinak ale všem lidem , kteří mají rádi horory doporučuji .