ErikaBendova komentáře u knih
i když je to předloha na film a je tak smutně krátká, přesto si mě získala. charaktery postav jsou tak skvěle popsaný. vykreslit to lépe už nemohli. David bojující s cukrovou terčem šikany, který miluje hokej celým srdcem. Ještě jsem českého nic takového nečetla takže se mi to líbí. Překvapila mě Karol tím co udělala a jak se úplně změnila. Bohužel je to smutná realita dnešní mládeže.
nechápu co se každému na tom líbí. za mě nejzajímavější a jediné stránky, které stály za to byly 64-65 a 144-148
Příběhy jsou krátké maximálně na 4 stránky, takže to krásně ubíhá. Všechny příběhy jsou naprosto kouzelné. U některých Vám ukápne slza. Opravdu mě hladila po duši a stoprocentně si ji ještě přečtu. Když budete mít blbou stačí zabodnout prst do knihy, přečíst příhodu a hned máte veselejší den.
To jako vážně v tak krásném příběhu tak kurev++y zprzní překladatelé příjmení hlavní hrdinky? Co je tak špatného na Evergreenové, když už se jmenuje Brystal? Vždyzelená to jako vážně? :-( achjooo
je to trochu cihla, ale je tam všechno co každý milovník aut potřebuje znát od historie až o současnost
Přečteno za 3 hodiny. Vypadalo to ze začátku jako klasický eroticko-romantický příběh, ale postupem zjišťujete, že to tak není. Jak spěla kniha ke konci pokaždé mě to překvapilo až k samotnému neočekávanému konci. Nečekejte knihu plnou děje. Je to jednoduchá kniha, ale vůbec ji to neuškodilo. Zbytečně to nepřitahovala za vlasy a ani neubírala.
Tolik jsem se tesila a tak neuveritelne se mi z toho chtelo zvracet. Jak nekdo muze mit rad knihu, kde kamen prca cihlu (ty vulgarni vyrazy byly asi to jediny nejlepsi) v dobe, kdy komunisti a stbaci kurvili zivoty obycejnym lidem? Ne diky. Nedocetla jsem a docitat nebudu.
Ten konec mohla autorka zkratit tak o 20 stranek a knize by to spis prospelo. Neni to nic moc originalniho, ale za zpracovani si to 3* zaslouzi
Boooože ta Sky je taková pí+a, že jí není rovno. Nevadí mi sebevědomé ženy, které chtějí stát na vlastních nohách v historických romancích. Tohle ale co předváděla to bylo naprosto katastrofální. Nechápu, že Drakeová napsala do tak úžasného příběhu tu nejhorší, nejubožejší, nejprotivnější a nepjpitomější ženskou jakou kterou kdo kdy napsal. Celou knihu jsem ji chtěla zabít a čím víc příběh nabíral na tempu tím víc se zvyšovala i moje chuť a ke konci knihy jsem myslela, že to ani nedočtu. Ta holka nemá vůbec mozek, ale jenom já já já já já. Nikdy neposlechnu, budu se vzpírat, budu nadávat, budu dělat všechno opačně a budu si hrát na chudinku, který každý jenom ubližuje a přitom dostane se zbytečně tolikrát do ohrožení života. Sebe a i všechny ostatní postavy a ne jednou.
Jako vážně autor čerpal na 280 stránek knihy o pirátech na 65 stránek plný citací a zdrojů? Napsal z těch 280 stran něco vůbec on sám? Posuďte sami.
Tahle kniha je opravdu nádherná, přehledná a je v ní úplně všechno. Každý větší i menší fanda hokeje si ji zamiluje a určitě se dozví i něco nového.
Některé komentáře mě absolutně odradili od čtení třetího dílu, protože psali, že to byl díl naprosto zbytečný. Po dvou letech jsem se ke knize vrátila a jsem ráda, že jsem to udělala. Rozhodně stojí za to si přečíst pořádně i něco z vypořádáním s Danielovou minulostí a podívat se, jak to dopadlo i s dalšími postavami.
po devíti letech konečně přišel čas, abych si celou sérii přečetla. Pád mě vtáhnul do děje i když téma pro většího znalce, než jsem já může být trochu neoriginální. Já jsem žádnou jinou knihu o andělech nečetla kromě série Krásní mrtví. Takže za mě ubírám hvězdy, protože za to nechutný opakování názvu školy Meče a kříže. Uvidíme co nám nabídnou další díly.
dlouho jsem se bála toho, že je kniha jeden velký buřtíček. už se těším až si ho přečtu znova. Trvalo mi to jen 5 dní to slupnout jako malinu. Ty stránky prostě samy utíkaly. Animant a knihovníka si nejde nezamilovat.
tak tohle byl propadák. nejslabší kniha, kterou jsem od Elle četla. Brutálně mě to zklamalo.
srážím hvězdu za ten konec. musela jsem to číst dvakrát a některý pasáže třikrát, abych se v tom vůbec orientovala. každopádně napětí do posledních stránek.