eva2114 komentáře u knih
To nie je kniha. To je KNIHA. Rovnako uzasna ako Slepá mapa a Hana. Moj "knižný zosit" je zapisany mnozstvom myslienok z nej. Nadherna. Smutna. Ako byva aj život.
Milujem sposob, akym autorka sklada slova do viet. Milujem jej styl pisania.
Vynikajuca. Aka som rada, ze zijem, kde zijem a nie napríklad v Indii. O nadeji, o tom, nepoddat sa, o boji za lepsi zivot. Krasna kniha.
citat sa to dalo, ale ku psychothrilleru ma daleko .......skoda.
Krasna! Kolko takých Britt-Marii chodi po svete? Co nikdy nemysleli na seba a skoncia opustene, kazdemu lezuce na nervy? Nadherna kniha.
Hrozne, co sa dialo pod heslom pre dobro spolocnosti a pre dobro deti, ufff. Mam rada knihy tejto autorky.
Precitana jednym dychom, za jedno popoludnie-vecer. Autorkine knihy mi pripominaju knihy J. Archera, 2-3 generacie jednej rodiny na pozadi svetových udalosti.
jedna z knih, ktore proste MUSITE citat...aj ked su uz 2 hodiny rano ...az kym ju nedocitate :) Krasna. Smutna. A na konci aj smutno-vesela.
Vynikajuca. Mila, vtipna, kazda matka , co este pamata deti v skolkarskom/mladsom skolskom veku sa v nej najde. Nasmiala som sa.
Krasna. Tazka. Smutna. Plna ocakavania a nadeje. Uzasna kniha.
Nerozumiem velmi tym vysokym hodnoteniam. Za mna - vôbec to nie je kniha, ktoru by ste nevedeli pustit z ruky. Skor som sa nutila citat, ze ved nieco na nej musi byt pri takom vysokom hodnoteni. Za mna - nebolo. Priemerna.
Vyborna. Podobna ako knihy od Karin Slaughter - vela brutalnyhc vrazd. Pohlti ma to, neviem prestat citat, kym sa nedozviem, kto to robi a preco.
hmm...a ostava mi cakat a cakat kedy (a ci vôbec?) vydaju nasi dalsie casti....
Skvela. Cita sa lahucko a jednym dychom a hned sa musim pustit do pokracovania!
Skvela. Cita sa lahucko a jednym dychom a hned sa musim pustit do pokracovania!
Niektore jeho knihy su fantasticke (napriklad Pasazier 23, Izolovaní,...). A niektore nic moc (Terapia, Balik, Darcek ....) Covek nevie, co je realita, co je halucinacia, co je vyplod chorej mysle, ale je to cele az prilis pritiahnute za vlasy.
tak 90%. Dosť dobré, len keby nebola hlavná hrdinka tak veľmi nesympatická :(
O tom, ake tazke je byt iny, ake tazke to je, ak nezapadate. Ake tazke je plnit ocakavania.
Aj druha cast vyborna, autorka pise podobne ako Karin Slaughter - vrazdy brutalne a je ich vela, ale cloveka to pohlti, nevie prestat citat, musi sa dozvediet, kto TOTO tym ludom robi a preco.