eva3695 eva3695 komentáře u knih

Poslední dny Rabbit Hayesové Poslední dny Rabbit Hayesové Anna McPartlin

Byla to velmi silná knížka, plná emocí a lásky. Od první chvíle víte, jak to skončí a stejně Vám ukápne nejedna slza. Pro mě to byla velmi krásná kniha, i když smutná. Ale i přes tak hrozné téma, jste se museli smát. Protože si to situace žádala. Během krátké doby jste se seznamili s rodinou Rabbit a jejím životem. A přirostla Vám k srdci.

12.09.2018 5 z 5

Zoopisník Miroslava Bobka Zoopisník Miroslava Bobka Miroslav Bobek

Pro všechny milovníky zoo Praha a hlavně zvířat. Zajímavé výpravy, historie zoo, a spoustu krásných fotografií najdete v této knize. Vřele všem doporučuji

06.08.2018 5 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Závěr série byl Božský a asi nejromantičtější. Opět se setkáváme se všemi známými a prožijeme jejich dovolenou, rodinné starosti i radosti, lásku a vášeň. Nebude chybět ani vášnivý sex, i když oproti předchozím dílům je ho méně. V tomto díle si přijde na své každá romantická duše

03.08.2018 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Další kniha plná erotiky a touhy. Nebude chybět ani pořádný rozruch, přece žádný vztah není jen procházkou v růžovém sadě. Ale pořád se to čte dobře. Další kniha plná erotiky a touhy. Nebude chybět ani pořádný rozruch, přece žádný vztah není jen procházkou v růžovém sadě. Ale pořád se to čte dobře

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Tuto sérii jsem si vyhlídla už na jaře a věděla jsem, že na léto to bude skvělá oddychovka. Člověk nemusí nad ničím přemýšlet a jen se baví. Několikrát mi tato knížka rozproudila krev ale i vykouzlila úsměv na tváři. Takže, kdo nečeká bůh ví jaký děj, tak doporučuji

Metoda 15/33 Metoda 15/33 Shannon Kirk

Tak tohle byla velmi zajímavá kniha. Četla se dobře, jen poslední dvě kapitoly se trochu táhli. Ale děj byl promyšlený. Líbilo se mi myšlení Lisy a celá pomsta byla velmi krutá. Po čtení ostatních recenzí jsem se trochu bála, ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Za mě dobrá knížka, takže doporučuji všem, kteří mají rádi psychologické thrillery

07.06.2018 4 z 5

Spoutaný Spoutaný Emma Chase

Jak už sám název napovídá, Drew je Spoutaný láskou ke Kate už od první chvíle. Teď už to jen zpečetit. Ano, uhádli jste. Bude svatba, ale ještě před ní bude velkolepá rozloučka se svobodou. A to by nebyl ani Drew aby něco neprovedl. I když... neodsuzujme ho hned z kraje. Ono to bude divoké i u holek. I přes to vše bude úžasná svatba se všemi kamarády a jejich synem Jamesem. Máte se na co těšit.
Tak máme tu konec série a musím přiznat, že ten závěr byl skvělí. Úplně jsem si tu rozlučku představila a musela jsem se smát od začátku do konce. Za mě asi nejlepší díl

27.05.2018 4 z 5

Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Tato knížka se mi moc líbí. Není vyloženě o sexu, ale samozřejmě ten tam také hraje roli. Dá se říct, že je to o umění. Dante a Beatrice, to je dvojice, která se tam často objevuje. Musím uznat, že se mi líbil Gabriel, když se snažil přesvědčit Julii, že není až takový hajzl, jak se na první pocit zdá. Prošel si peklem, ale to i Julie.
Navíc se mi líbil styl, jakým to autor napsal. Takový svižný, četlo se mi to vážně skvěle. A vůbec bych neřekla, že to psal muž. Je to příjemné čtení.

14.05.2018 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Jako první díl, tak i druhý se mi velmi líbil. Bez Willa to nebylo sice už takové a i Luisa se změnila. Ale uragán Lily vše dohnala. Klasická puberťačka. Další oddechové čtení, které neurazí.

24.03.2018 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Když se nalezne tělo, které je sešité ze šesti různých těl, je to vážně děsivé. A ještě k tomu vrah dá novinářům seznam s dalšími šesti oběťmi, mezi kterými je i známý vyšetřovatel Wolf. Podaří se uchránit případné oběti a nebo vraha nic nezastaví? A kdo vůbec může tak hrůzný čin udělat? Byla to dobrá detektivka, děj byl napínavý a rychle ubíhal a vraždy promyšlené. Ale četla jsem i lepší detektivky.

22.03.2018 4 z 5

Jen zvířata Jen zvířata Ceridwen Dovey

Pro mě to byla velmi silná knížka, kde každá povídka mě dovedla rozhodit i na půl dne. Příběhy zvířat, které na konci vždy umřou jsou velmi smutné. Nejvíce mě asi dostaly příběhy kočky, psa a sloních dvojčat, které se odehrávali přímo za války. Knížku můžu doporučit, ale počítejte s tím, že to není oddechové čtení

18.03.2018 4 z 5

King King T. M. Frazier

Tak za mě rozhodně super kniha. Příběh byl zajímavý a ten konec??? Prostě potřebuj další díl a to nejlépe hned... Jediné co bych vytkla a proto i hvězda dolů - na mě moc vulgarismů, i když dodávali těm postavám tu image drsňáků.

04.01.2019 4 z 5

Replika Replika Lauren Oliver

Oba příběhy mě bavily stejně. Četla jsem je odděleně a myslím si, že kdybych to četla po kapitolách, bylo by to ještě lepší. Takhle mě ze začátku příběh Lyry moc nebavil, ale nakonec musím říct, že to bylo super. Knížka jako celek je skvělá. I když tohle zrovna není můj žánr, musím říct, že se to četlo dobře. Bylo to psané tak, že Vám kapitoly utíkaly. Jsem zvědavá jaký bude další díl, protože konec mi přišel dost otevřený. Jak to vlastně bude s Gemmou a rodiči? A co Lyra s Orionem (číslo 72, Lyra mu dala jméno)?

23.08.2018 4 z 5

Nejdelší den Adama T. Nejdelší den Adama T. Patrick Ness

Příběh o lásce, vnitřním boji a rodinných vztazích. Byl by to super děj, kdyby se neprolínal s fantasy. Přišlo
mi to celkem zbytečné. Nijak s hlavním dějem nesouvisel a bylo to zmatené. Vlastně až nakonec jste zjistili rozuzlení. Kdyby tam nebyl, vůbec by to nevadilo.

09.08.2018 3 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Předposlední díl, který je plný jiskření a touhy, ale hlavně citů. Asi mi přišel slze všech nejvíce závislí na citech. Příběh se četl velmi dobře, a samozřejmě nechybí sexy chlap

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Další dávka romantiky a erotiky. O proti prvnímu dílu, kde šlo o škádlení, tady jde o povyražení. Možná se mi tento díl líbil o kousíček víc. I když je to takový ten klasický scénář, pořád mě to baví. A intimní fotky nemusí být vždy nevkusné

Terapie sdílením Terapie sdílením Ester Geislerová

Knížka plná rozchodových vět, to je Terapie sdílením. Každý už asi dostal kopačky se slovy "už tě nemiluji, nemáme si co říct, nejsem pro Tebe moc dobrý, atd..." Přesně o to tady jde. Ester&Josefina se rozhodly sepsat to do jedné knihy. Musím říct, že nápad i provedení se mi líbí. Jen jsem zjistila, že to asi není knížka pro mě. Možná, kdybych byla po rozchodu, tak bych to brala jinak. Ale i tak jsem se zasmála a přidávám malé střípky z knihy

27.05.2018 2 z 5

Zaskočený Zaskočený Emma Chase

Pořád stejně dobrý díl, jako první. Člověk se nasměje. Neznám lepší oddechovky, jako jsou tyto, a je dobré vidět to i z druhého pohledu Kate

23.05.2018 4 z 5

Zkrocený Zkrocený Emma Chase

Tak tento díl se mi také líbil. Každý má něco do sebe, ale asi mám ráda toho rošťáka Drewa

23.05.2018 4 z 5

Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard

Tento díl jsem přečetla téměř jedním dechem. Včera jsem začala a dnes skončila. Dlouho se nestalo, že bych román přečetla takhle rychle. A je to tím, že autor psal velmi čtivě. Kdo má rád romantiku, doporučuji. Nuda to rozhodně není. V sérii najdete umění, lásku, napětí a vášeň. Za mě je to skvělé. Myslím, že Sylvain Reynard se stal mým oblíbeným autorem

17.05.2018 5 z 5