eva4036 komentáře u knih
Úžasná knížka, která mě zaujala hned první větou. Líbí se mi, že v příběhu není žádný milostný trojúhelník, jak to často bývá. Stejně tak je knížka zajímavá svou originalitou, napětím a nepředvídatelností.
Moc jsem si oblíbila Augusta, který i přes to čím je se snaží být člověkem.
Jedním slovem WOW. Jsem z knížky přímo unešená. Autorka mě přímo překvapila, jak děj měl najednou takový spád. Když jsem četla recenze, než jsem začala knížku číst, tak si hodně lidí stěžovalo, jak jim v tomto díle Tamlin moc vadí. Abych pravdu řekla mě nevadil, já ho přímo začala nesnášet za to, co provedl Feyre a kdyby jen jí. Měla jsem ho v prvním díle ráda, ale po tomhle... připadal mi zde jen, jako slepě zamilovaný hlupák, který myslí jen na sebe. Stejně tak mě zklamal i Lucien s tím jak se zachoval.
Dost jsem si oblíbila Rhysanda. A kdo by si ho taky neoblíbil :D a stejně tak jeho přátelé, kteří mi byli sympatičtí už od první chvíle, kdy se v knížce objevili.
Dvůr mlhy a hněvu je pro mě rozhodně lepší než první díl a zoufale se nemůžu dočkat až vyjde další díl, abych si ho mohla přečíst a je mi jedno, že to bude v angličtině, protože kdybych měla čekat na překlad, tak se asi zblázním.
Jedním slovem ÚŽASNÝ! Moc se mi tahle knížka líbila, i když mi místy America pila krev a stejně tak i Aspen. Knížka rozhodně stojí za to si jí přečíst. Z této trilogie se mi asi líbila nejvíc a stejně tak i obal, který je vážně překrásný :)
Pro mě zatím nejlepší díl. Oproti předešlému dílu jsem neměla problém se do knížky začíst. Nemůžu uvěřit, že jsem s přečtením této série tak dlouho otálela, protože je to vážně pecka. Aelin opravdu vyrostla, kdybych jí porovnala s tou dívkou, kterou byla v prvním díle. Nevím proč, ale Chaol mě trochu v tomhle díle štval, když se neustále hádal s Aelin a trochu mi připadalo ze začátku, že se chová mimo svůj charakter. Zato Jeřába jsem si oblíbila v tomhle díle ještě víc a to jsem si myslela, že už to snad ani nejde. A konec knížky? Ten mě vážně odrovnal a asi si další díl přečtu v originále, protože musím vědět, jak bude děj dál pokračovat.
Popravdě, měla jsem ze začátku problém se do knížky začíst, ale nakonec se mi to povedlo a jsem ráda, že jsem jí dočetla. Velmi moc jsem si oblíbila Jeřába, díky kterému vlastně Celeana/Aelin vyrostla a naučila se konečně svou moc ovládat. Líbily se mi i tréninky, na kterých se věčně ti dva pošťuchovali a nadávkami nešetřili.
Autorka umí vážně moc krásně psát.
Moc pěkná knížka, i když se mi dost stýskalo po Jaceovi a jeho ironických komentářích na někoho účet. Na druhou stranu se mi zase líbil Sebastián, jako takový ten záporák, i když mě někdy štval.
Další povedený díl. Taková oddechovka na dlouhé večery. Moc se mi knížka líbila, jen jsem si chvíli musela zvyknout na to, že hlavní postavou tohoto dílu byl spíš Simon. Konec knížky mě vážně překvapil a donutil mě se pustit na další díl.
Moje první manga na tohle téma. Knížka mě docela zaujala a měla jsem jí přečtenou během chvilky. Docela hezky zpracovaná, jen jsem si chvilku musela zvyknout na to, že se knížka nečte zprava doleva, ale naopak, jako to často u mang bývá.
Naprosto úžasná knížka, která se stala jedním z mých nejoblíbenějších dílů Harryho Pottera. Stránky jsem doslova hltala a musela prostě vědět, jak to všechno dopadne, i když jsem tak nějak věděla díky filmu, jak to bude, ale knížka mě mile překvapila, když jsem se dozvěděla, že je tam hodně scén jinak než ve filmu a sem tam i některé, které ani ve filmu nejsou.
Moc krásná, zajímavá knížka, kterou jsem přečetla za hodinu a půl. Jsem ráda, že jsem se mohla dozvědět něco víc o famfrpálu :)
Jedna z prvních knih, které jsem od Tolkiena četla moc si jí oblíbila. Ráda se ke knížce vracím. Jediný, co bych vytkla jsou ty písně... někdy jsem měla problém je číst, protože mi připadaly nudné, ale jinak moc krásný příběh s překrásným světem, jazyky, úžasnými postavami.
Nejdříve jsem viděla divadelní zpracování a až pak jsem četla knihu. Hezký oddechový děj s romantickou zápletkou.
Úžasná knížka, ale zároveň i velmi smutná.
Pěkná oddychovka, která je přečtena během chvilky.
Jedna z prvních knížek maturitní četby, co jsem přečetla. Moc krásný děj, plný intrik, dobrodružství, lásky, přátelství. Líbí se mi, jak autor píše. Knížku rozhodně doporučuji :)