eva7328 komentáře u knih
Ako sa vyrovnať s priemernosťou? So šarmom, zveličením a iróniou. Süskind je pán spisovateľ.
Veľmi milé prekvapenie. Žiadna červená knižnica. Štýl aj dej ma zaujal, a to si už dosť vyberám.
Prvých 200 strán bolo výborne napísaných, potom to chcelo vo vydavateľstve preškrtať, pretože som sa nudila a veľa preskakovala. Dobre vykreslené postavy, ale počas čítania som stále čakala, že sa niečo prevratné stane. Nestalo sa. Zbytočne hrubá kniha, ale dej bol zaujímavý.
Vtipné a ľahké čítanie, dobre vypointované. Vytknem len nereálne správanie mačky, ale to mi potvrdia všetci majitelia mačiek.
Bol by z toho pekný film. Autorka vystihla zásadné chvíle v živote človeka mimoriadnym spôsobom. Skvelá kniha.
Ak hľadáte príbeh, ktorý ma hĺbku a netrváte na prekvapivom ukončení príbehu, tak siahnite po tejto knihe. Text pôsobí na čitateľa prívetivo a donúti vás čítať s ceruzou v ruke. Mňa si táto kniha našla v čase, keď som to potrebovala najviac. Liečila moju dušu.
Skôr, ako začnete čítať, uvarte si čaj a rozbaľte čokoládu. R.I.P. moja diéta.
Sklamanie. Agresívne PR, ktoré má za následok to, že som zbytočne vyhodila peniaze za knihu, ktorá si to nezaslúži.