evafort komentáře u knih
Další krásná knížka od Vondrušky, mám ráda Oldřicha, Diviše i Otu i další postavy a těším se na další.
Z Vondruškových knih jsem nadšená, zde se dozvíme, jak Oldřich z Chlumu usiloval o Ludmilu a je opět moc hezká.
Skvělá knížka, napínavá a přitom vlídná. Vrací se do začátků, dozvíme se v ní, jak se Oldřich z Chlumu učil v církevní škole a později se stal prokurátorem.
Skvělá knížka, moje první knížka od Vondrušky a hned jsem si oblíbila hlavní hrdiny a těším se na další.
Krásná knížka, zajímavá, romantická a hezky napsaná.
Knížka se mi nelíbila, sice jsem ji přečetla, ale celkem znechuceně. Jestli to má být skutečně podle pravdy, tak se mi zdá nepravděpodobné, že by někdo dlouhodobě se sebou nechal takhle manipulovat proti své vůli. A popisované některé "sexuální" praktiky jsou také trochu mimo meze. Prostě celý příběh se mi zdá přehnaný a divný.
Pro mě trochu příliš těžký téma, proto jen čtyři hvězdičky, ale jinak super detektivka.
Teda drsná kniha, ale napínavá od začátku až do konce. Moje první setkání s touto autorkou a určitě si zase něco od ní přečtu.
Pobavila jsem se, párkrát se i od srdce zasmála. První díl se mi asi líbil o něco víc, přesto ani tento nezklamal a těším se na další.
S radostí jsem si přečetla i druhý díl.... humorné, svěží a odpočinkové čtení.
Humorná oddychová knížka, pobavila jsem se, dokonce jsem šla googlit, jestli Kostka opravdu existuje, že bych se tam jela podívat:-)
Hezká a zajímavá knížka, i když některé části mě bavily trochu méně, proto jen 4 hvězdičky.
Těšila jsem se, ale knížka mě trochu zklamala. Podle recenzí a podle toho, co už jsem od Woodové četla, jsem čekala víc. Přišlo mi to zdlouhavé a pořád dokola stejné, pak jsem dočetla, byla jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Jiné knížky od Woodové se mi líbily mnohem víc, nejvíc Noční vlaky, Doktorka Samantha, Panenky z ráje a 7 démonů.
Super povídka, i když na můj vkus trochu krátká. Radši si užívám s Deaverovými knížkami delší dobu.
Skvělá knížka, i když téma a motivy mi byly trochu vzdálené. Ale čím dál víc si zvykám na Lincolna i Amélii.
Skvělá knížka a dozvěděla jsem se z ní i spoustu zajímavých věcí ohledně elektřiny Mám ráda Lincolna i Amélii.
Neskutečná knížka... tajila jsem dech nad tím, co všechno člověk dokáže vydržet. Když si představím, jak dokáže obtěžovat jen tlačící bota a srovnám to s tím, co všechno dokázali lidé v této knížce vydržet. Hned jsem začala shánět film, že se kouknu i na něj, dokud jsem plná dojmů z knížky. Neřeším, jestli je vše podle pravdy, příběh je strhující.
Krásná knížka, bála jsem se, že bude jen smutná, ale má v sobě i spoustu optimismu a člověčí lásky. Uvědomíte si při ní, jak jsou některé věci málo důležité a pomíjivé a něco, co nám může připadat samozřejmé, stojí za to, aby si toho člověk strašně moc vážil.
Nádherná knížka, četla jsem ji už dávno, ale celou ji přečetla za necelý týden, nemohla jsem se odtrhnout.