evafort evafort komentáře u knih

Zdislava a ztracená relikvie Zdislava a ztracená relikvie Vlastimil Vondruška

Další krásná knížka od Vondrušky, mám ráda Oldřicha, Diviše i Otu i další postavy a těším se na další.

Román o růži Román o růži Vlastimil Vondruška

Z Vondruškových knih jsem nadšená, zde se dozvíme, jak Oldřich z Chlumu usiloval o Ludmilu a je opět moc hezká.

Vražda v ambitu Vražda v ambitu Vlastimil Vondruška

Skvělá knížka, napínavá a přitom vlídná. Vrací se do začátků, dozvíme se v ní, jak se Oldřich z Chlumu učil v církevní škole a později se stal prokurátorem.

Dýka s hadem Dýka s hadem Vlastimil Vondruška

Skvělá knížka, moje první knížka od Vondrušky a hned jsem si oblíbila hlavní hrdiny a těším se na další.

12.02.2014 5 z 5

Dědictví Lauensteinů Dědictví Lauensteinů Ricarda Jordan (p)

Krásná knížka, zajímavá, romantická a hezky napsaná.

11.02.2014 5 z 5

Otrokyně Hlubokého hrdla Otrokyně Hlubokého hrdla Mike McGrady

Knížka se mi nelíbila, sice jsem ji přečetla, ale celkem znechuceně. Jestli to má být skutečně podle pravdy, tak se mi zdá nepravděpodobné, že by někdo dlouhodobě se sebou nechal takhle manipulovat proti své vůli. A popisované některé "sexuální" praktiky jsou také trochu mimo meze. Prostě celý příběh se mi zdá přehnaný a divný.

05.02.2014 2 z 5

Smrtící polibek Smrtící polibek Karin Slaughter

Pro mě trochu příliš těžký téma, proto jen čtyři hvězdičky, ale jinak super detektivka.

05.02.2014 4 z 5

Zběsilost Zběsilost Karin Slaughter

Teda drsná kniha, ale napínavá od začátku až do konce. Moje první setkání s touto autorkou a určitě si zase něco od ní přečtu.

03.02.2014 5 z 5

Dvakrát řež, jednou měř Dvakrát řež, jednou měř Janet Evanovich

Pobavila jsem se, párkrát se i od srdce zasmála. První díl se mi asi líbil o něco víc, přesto ani tento nezklamal a těším se na další.

02.02.2014 5 z 5

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

S radostí jsem si přečetla i druhý díl.... humorné, svěží a odpočinkové čtení.

02.02.2014 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Humorná oddychová knížka, pobavila jsem se, dokonce jsem šla googlit, jestli Kostka opravdu existuje, že bych se tam jela podívat:-)

31.01.2014 5 z 5

Mesto ako Alice Springs Mesto ako Alice Springs Nevil Shute

Hezká a zajímavá knížka, i když některé části mě bavily trochu méně, proto jen 4 hvězdičky.

30.01.2014 4 z 5

Dům vzpomínek Dům vzpomínek Barbara Wood

Těšila jsem se, ale knížka mě trochu zklamala. Podle recenzí a podle toho, co už jsem od Woodové četla, jsem čekala víc. Přišlo mi to zdlouhavé a pořád dokola stejné, pak jsem dočetla, byla jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Jiné knížky od Woodové se mi líbily mnohem víc, nejvíc Noční vlaky, Doktorka Samantha, Panenky z ráje a 7 démonů.

30.01.2014 3 z 5

Učebnicový případ Učebnicový případ Jeffery Deaver

Super povídka, i když na můj vkus trochu krátká. Radši si užívám s Deaverovými knížkami delší dobu.

Pokoj smrti Pokoj smrti Jeffery Deaver

Skvělá knížka, i když téma a motivy mi byly trochu vzdálené. Ale čím dál víc si zvykám na Lincolna i Amélii.

Hořící drát Hořící drát Jeffery Deaver

Skvělá knížka a dozvěděla jsem se z ní i spoustu zajímavých věcí ohledně elektřiny Mám ráda Lincolna i Amélii.

Dlouhá cesta Dlouhá cesta Sławomir Rawicz

Neskutečná knížka... tajila jsem dech nad tím, co všechno člověk dokáže vydržet. Když si představím, jak dokáže obtěžovat jen tlačící bota a srovnám to s tím, co všechno dokázali lidé v této knížce vydržet. Hned jsem začala shánět film, že se kouknu i na něj, dokud jsem plná dojmů z knížky. Neřeším, jestli je vše podle pravdy, příběh je strhující.

14.01.2014 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Krásná knížka, bála jsem se, že bude jen smutná, ale má v sobě i spoustu optimismu a člověčí lásky. Uvědomíte si při ní, jak jsou některé věci málo důležité a pomíjivé a něco, co nám může připadat samozřejmé, stojí za to, aby si toho člověk strašně moc vážil.

13.01.2014 5 z 5

Désirée Désirée Annemarie Selinko

Nádherná knížka, četla jsem ji už dávno, ale celou ji přečetla za necelý týden, nemohla jsem se odtrhnout.

12.01.2014 5 z 5

Rozbité okno Rozbité okno Jeffery Deaver

Skvělá, jedna z těch hodně povedených, téma se mi líbilo.

07.01.2014 5 z 5