evafort evafort komentáře u knih

Medailon krále Slunce Medailon krále Slunce Helena Babická

První díl se mi líbil, ale tenhle druhý jsem bohužel vůbec nedokázala dočíst, takže ani nevím, jak to všechno dopadlo. Bylo to tak rozvláčné, že jsem ztratila trpělivost a knihu odložila.

06.05.2014 2 z 5

Bludiště Bludiště Catherine Coulter

Pěkná napínavá detektivka, akorát jsem trochu postrádala dořešení situace v rodině hlavní hrdinky. Těším se ale na další knížky, doufám, že budou znovu o té samé hlavní hrdince a jejím partnerovi.

06.05.2014 5 z 5

Znamení Jidáš Znamení Jidáš Vlastimil Vondruška

Další skvělá knížka od Vondrušky. Byla jsem zvědavá, který z urozených pánů to bude... a jakou zase Oldřich nastraží pastičku.

21.04.2014 5 z 5

Osamělost prvočísel Osamělost prvočísel Paolo Giordano

naprosto úžasná knížka, strašně moc zajímavý pohled do myšlení lidí, kteří jsou nějak jiní a přemýšlejí úplně jinak. Mrzelo mě, že je konec, zajímalo by mě, co se dělo dál...

16.04.2014 5 z 5

Strážce boleslavského mystéria Strážce boleslavského mystéria Vlastimil Vondruška

Další skvělá knížka od p. Vondrušky, zase plná záhad a napětí. Mám ráda, jak se spolu hlavní postavy slovně pošťuchují s jemným humorem a s láskou.

11.04.2014 5 z 5

Olomoucký bestiář Olomoucký bestiář Vlastimil Vondruška

Skvělá knížka, mám čím dál raději Oldřicha z Chlumu a všechny sympatické lidi kolem něho. Přečteno jedním dechem za dva dny.

08.04.2014 5 z 5

Spiknutí sester Spiknutí sester Michael Palmer

Skvělá napínavá knížka, která mě nepustila a přečetla jsem ji za jeden den. Hlavně doufám, že doopravdy se takové věci nedějí...

06.04.2014

Jeden okamžik v čase Jeden okamžik v čase Helena Babická

Hezky se čte, je zajímavá, plný počet hvězdiček jsem nedala pro občasné zdlouhavé a dlouho dokola omílané pasáže. Ale určitě si přečtu i druhý díl.

06.04.2014 4 z 5

Jak nezabít manžela Jak nezabít manžela Pavel Verner

Skvělá parodie na Maryšu, moc jsem se pobavila:-)

30.03.2014 5 z 5

Bylo mi dvanáct let... Bylo mi dvanáct let... Nathalie Schweighoffer

Uf teda drsná kniha, o to víc, že je podle skutečnosti. Dobře se o takových věcech mluví a píše, musíme o nich vědět, aby se tak často nemohly stávat...

30.03.2014 5 z 5

Znamení rožmberské růže Znamení rožmberské růže Vlastimil Vondruška

Vondruška opět nezklamal, mám ráda všechny lidi kolem Oldřicha z Chlumu a obdivuju jeho dedukce a nápady. Těším se na další pokračování.

29.03.2014 5 z 5

Adventní kletba Adventní kletba Vlastimil Vondruška

Další skvělá Vondruškova kniha. A hezkou pastičku tentokrát vymyslel.

25.03.2014 4 z 5

Záhada zlaté štoly Záhada zlaté štoly Vlastimil Vondruška

Skvělá kniha, byla jsem napnutá, jak se záhada vyřeší. Mám ráda všechny postavy a těším se na další příběhy a případy.

22.03.2014 5 z 5

Brněnské nevěstky Brněnské nevěstky Naďa Horáková

Dávám sice jen čtyři hvězdičky, protože jsem už četla i lepší knížky, ale knížka se mi líbila, hezky se četla. Určitě zase zkusím další knížku od této autorky.

19.03.2014 4 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Skvělá knížka, nejdříve jsem myslela, že mě nebude bavit, ale velice rychle jsem se začetla a pak se nemohla odtrhnout. Oblíbila jsem si hlavní hrdinku, s jejím prima přístupem k životu a názory, které má od své babičky a se super smyslem pro humor.

19.03.2014 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Napínavá kniha, druhá kniha od Nesboa, kterou jsem četla. Nemesis se mi tolik nelíbila, Netopýr se mi zdá lepší. A určitě se pustím do nějaké další, jsem zvědavá na další osudy Harryho Holea.

16.03.2014 5 z 5

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Dávám čtyři hvězdičky, Manželská smlouva se mi líbila trochu víc. Ale i tato kniha nezklamala, dobrá oddychovka, u které je od začátku jasné, jaký bude konec, takže klídek a žádné zklamání ani velké emoce.

16.03.2014 4 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Knížka se mi líbila, ale pět hvězdiček nedám, na můj vkus trochu moc postav, zápletek, psychického násilí, téma zneužívání dětí mi také není zrovna blízké a kniha je také až moc drsná.

16.03.2014 4 z 5

Kříže u cesty Kříže u cesty Jeffery Deaver

Skvělá knížka, jako předchozí, oblíbila jsem si hlavní hrdinku a opět plná překvapení.

16.03.2014 5 z 5

Spící panna Spící panna Jeffery Deaver

Skvělá detektivka, jak to má Deaver ve zvyku, tak nic není tak, jak si to čtenář myslí, plné napětí až do konce.

23.02.2014 5 z 5