evafort komentáře u knih
Tentokrát dávám jen čtyři hvězdičky, hezká kniha, ale ve druhé polovině už mi to přišlo fakt hodně překombinovaný.
Úžasná detektivka, další Lincolnův případ, zase plná napínavých situací a skvělých dedukcí.
Jedna z těch nejlepších od Monyové, spolu s Deníkem citového vyděrače a Hříšným kancem.
přečetla jsem i druhý díl, ale už mě to tolik nebavilo. Trochu příliš mnoho sexu najednou...
Dávám pět hvězdiček, Lincoln s Amélií opět nezklamali. I když mi ze začátku vadila trochu ty čínská jména - pletly se mi postavy, ale pak jsem si zvykla.
Výborná knížka - napínavá, drsná, šokující - prostě skvělá.
Skvělá kniha, možná nejlepší ze všech "Katových dcer".
lehké čtení, to je pravda, ale na můj vkus příliš mnoho otřepaných vtípků a příliš přehnané situace.
Skvělá knížka, nejdříve mi trochu trvalo, než jsem se začetla, ale skvělá a konec teda nečekaný!
Hezká detektivka, ale trochu se mi pletly postavy, bylo hodně podezřelých, ale to je můj problém... a byla jsem zklamaná z konce.
Oddychová knížka, hezky se čte a párkrát jsem se i s chutí zasmála. Už se těším na pokračování.
Skvělá knížka, jako ostatní ze serie Rizzoli and Isles, moc jsem si ji užila a doufám, že Tess napíše ještě hodně knížek, líbí se mi od ní všechno.