Evaneva komentáře u knih
Kniha mě uchvátila svojí pravdivostí. Je to krutý příběh s relativně šťastným koncem. Člověk si ani neuvědomuje, jaké má štěstí, když má vlastní střechu nad hlavou, zdravé děti a relativně dost peněz k živobytí.
Super kniha na odreagování. Neobsahuje nijak zvlášť hluboké myšlenky, ale dost se u ní nasmějete. Patrik Hartl používá bohatý jazyk a neotřelá přirovnání. Knihu četl i můj manžel, který při četbě slzel smíchy.
Po přečtení Dívky ve vlaku jsem se těšila na další knihu od stejné autorky, ale trochu mě zklamala. Dost jsem se ztrácela v postavách i v ději.
Od Viewegha jsem četla zatím jen tuto knihu, ale celkem mě to odradilo od čtení dalších jeho knih. Nedokázala jsem se začíst a četla jsem jen proto, abych se dozvěděla, jaký bude konec. Knihu Biomanželka bych charakterizovala spíš než jako humoristický román jako dílo ironické a sarkastické.
Moc pěkná a velice čtivá kniha. Mnohokrát jsem při čtení uronila slzu. Ze zatím přečtených knih od D.S. je ta nejlepší.
Život není peříčko a pozná to i hlavní hrdinka knihy.
Další příběh ze života vypráví o svobodné matce, který běhá po světě mraky. Ale tento příběh má šťastný konec.
Trochu vyfantazírovaná kniha o odjezdu mladé vdovy na vzdálený ostrov v Karibiku za účelem sňatku. Úplně mi ten příběh neseděl.
Poučná kniha o obyčejných lidských strastech.
Už jenom fakt, že knihu napsal Patrik Hartl, mě přiměla si jí přečíst. A nelitovala jsem. Nečekejte hluboké myšlenky a nebo ponaučení. Ale příjemně se u ní odreagujete a zapomenete na svoje strasti.
Poučný příběh o ženě, která se nechá manipulovat svým nejprve pozorným a pak vykořisťujícím manželem.
Lásku, napětí, dobrodružství, romantiku to všechno obsahuje tato čtivá kniha.
Tato kniha obsahuje krátké lehce ironické povídky zaměřené hlavně na vztahy mezi mužem a ženou.