Evelin

Za mě super ;-), knížku jsem měla přečtenou tak rychle, jak jen dovoloval čas. Byla čtivá a napínavá.

Takové knihy mám ráda. Začnete číst, a hned vás strhne děj knihy a listujete a listujete a přečtete knihu jedním dechem. Lars Kepler mě ještě nezklamal...a jdu na další jeho knihu :-)

Kniha je moc pěkná, mám ráda příběhy z těchto dob. Člověk může srovnávat tuto dobu s tou minulou, a přesto přes mnoho rozdílností, je hodně věcí stále stejných. Kniha mě chytla za srdce, doporučuji k přečtení.

Všechny tři knihy od této autorky se četly moc dobře, jde o autobiografické romány s životními příběhy, které chytí za srdce. Můj obdiv k paní Hellmanové, jak se vypořádala se závislostí na alkoholu, že abstinenci zvládla sama a měla tu vůli po tak dlouhé době přestat s pitím.

Tato kniha je skvělá, moc se mi líbila, zaujala mě a četla se jedním dechem! Opravdu jedna z kvalitních knih z této oblasti, všem doporučuji k přečtení.

Takovy zanr knihy normalne nectu...ale byla to takova oddechovka, pohadka, a i jsem se zasmala. Zhodnotila bych to jako prijemne cteni.

Ze začátku knihy jsem uvažovala, jestli ji vůbec budu číst. Po přečtení knihy jsem ráda, ze jsem u ní zůstala. Četla jsem jedním dechem, poté co se dej konečně rozjel.

Kniha Stalker mě nezklamala, byla jsem celou dobu zvedava, kdo je vrahem...takze jsem cetla a cetla :-) Předešlý díl se mi ale líbil více.

Na tuhle knihu jsem se chystala delší dobu...a jsem ráda, že jsem na ni narazila. Četla se jedním dechem...

Kniha je moc pěkně napsaná, příběh poutavý, nastiňuje situaci ve 30. a 40. letech v Irsku. Stojí určitě za přečtení.

Náhodou jsem na tuto knihu Dvě ženy narazila, a jsem moc ráda, neboť kniha se čte moc pěkně, nemohla jsem se od ní odtrhnout, nese v sobě silný příběh a spousty myšlenek... Určitě doporučuji k přečtení.

Ke knize jsem přišla náhodou, autorku jsem doposud neznala. Knížka se četla velmi dobře, a určitě zkusím i jiné knihy od paní Donátové.

Priznam se, ze knihu jsem cetla fakt dlouho..dokonce si dala od ni pauzu, ale jsem nakonec rada, ze jsem se k ni vratila a docetla jsem ji. Chystam se na treti dil.

Kniha nezklamala, ani nepřekvapila. Čte se dobře, avšak vyvrcholení - konec knihy mi přišel rychlý. Celkově bych knihu hodnotila kladně, ale je fakt, že je nejslabší ze tří dílů.

Pěkná kniha, četla se dobře, ale první díl mě bavil trošku více. Každopádně jsem zvědavá na pokračování ;-)

Kniha se mi četla dobře, ujasnila jsem si díky ní některé souvislosti.

Souhlasim s ostatnimi komentáři, pribeh byl zajimavy, ve finále se chlap hezky poucil. Ne, ze by me vadily promluvy autora ke ctenari, ale kdyby tam nebyly, byla by kniha o to lepsi :-)