Evelin2506

Hezky napsané a Connelly nezklamal ani v tomto příběhu. Haller je velmi sympatický, jeho práce, intuice a inteligence je obdivuhodná.
Jediné co mi vadí, je pořadí knih série Haller a Bosch v jakém je čtu, ale to jen těžko zazlívat panu Connellymu....

Znepokojivé téma, opravdu je to tak jednoduché? Kniha se mi líbila a určitě si přečtu i další díly série.

Hezký napsáno, do konce jsem nevěděla, kdo je vrah.

Četla jsem na dovolené a opět příjemné a zábavné čtení.

Tohle je přesně podle mého "gusta". Těším se na další díl.

Hezky napsaná detektivka, krátké kapitoly se mi líbí. Rozuzlení jsem nečekala.

Kniha se mi moc líbila, rozuzlení bylo pro mně překvapením. Potvrdilo se ..."všechno je jinak"... Určitě doporučuji. Jsem zvědavá, kdo nahradí Keva? Laťka je hodně vysoko, byl to sympaťák. Mám načtenou celou sérii a těším se na další pokračování.

Kniha je podle mě dost slabá. Moc mě nebavila a četla jsem docela dlouho.

Podle mě hezký napsané - rozuzlení mě překvapilo. Určitě si přečtu další díl.

Kniha se mi moc líbila. Místo i čas pro ženy a dívky (asi i pro celé rodiny) dost těžké, Oliva i přes svou výchovu v sobě našla velkou sílu a odhodlání. V dospělosti se vrátit a žít se sousedy, kteří ji kritizovali, odsuzovali...
Podpora otce byla očekávaná, ale podle mě nejvíc pro ni znamenal postoj matky. Na pozadí jsem vnímala vztah temperamentní matky a klidného otce. Na první pohled nesourodá dvojce, ale v těžkých chvílích stojí při sobě.
Moc jsem nechápala postoj ke starší dceři, když jí donutili ke sňatku a následně ji nechali svému osudu.
Docela mě bavily popisované zvyky, nepsaná pravidla nastavená společností a postupné vymanění se z těchto (pro nás dnes) nesmyslů.

Knihu jsem přečetla během jediného víkendu. Až do konce jsem nevěděla, kdo je vrah.

Všechny knihy této série, které jsem četla jsou super a tato není výjimkou.

Vtipné, přečetla jsem během jednoho víkendu.

Knihu jsem dostala v červnu k narozeninám a příběh se mi líbil. Napětí až do konce.

Tuto knihu jsem četla před nějakou dobou a moc se mi líbila. Napínavá od začátku do konce. Během minulého roku jsem se dívala i na film, který byl podle knižní předlohy natočen a udělala jsem chybu - ani jsem nedokoukala.

Kniha se hezky četla. Líto mi bylo Anny, které chvíli trvalo, než se vzepřela nepochopení svého okolí. Její matka Helena se postavila na vlastní nohy. Ale největší změnu ve svém životě podle mě udělal Algernon. Všem tleskám.