evik_svistik evik_svistik komentáře u knih

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kelly Oram

Mně se pokračování líbilo, je to moc milá oddechová jednohubka, ale nijak neklesá na kvalitě oproti prvnímu dílu.

01.09.2024 5 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tak sladké, ale i tak strašně moc příjemné čtení, za mě úplně super!!!

05.08.2024 5 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Absolutně dokonalá kniha, originální námět, přečetla jsem ji jedním dechem, je napínavá, protkaná erotikou.

31.07.2024 5 z 5

Příští rok v tento den Příští rok v tento den Sophie Cousens

Příjemné oddechové romantické čtení.

28.07.2024 5 z 5

Lhář Lhář Mikel Santiago

Nic senzačního, žádný zázrak. Nijak zvlášť mě to v napětí neudrželo,za mě hodně slabší průměr.

20.07.2024 2 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Začátek nadějný,pak už nic moc. Taková oddechovka, neurazí, nenadchne.

22.06.2024 3 z 5

Na útěku Na útěku Harlan Coben

Začátek se hrozně vlekl, ale pak to dostalo spád a už to jelo, naprosto super kniha. Harlan Coben je sázka na jistotu

09.06.2024 5 z 5

Gazely Gazely Patrik Hartl

Pro mě zatím nejlepší Hartlova kniha, moc mi sedla. Sympatické hlavní postavy, příjemně se to četlo, nemám, co vytknout.

01.06.2024 5 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Naprostá pecka, kniha se čte jedním dechem, napětí vás drží od začátku až do konce.

06.05.2024 5 z 5

Dívka ve věži Dívka ve věži Katherine Arden

Dalo mi práci se začíst, kniha měla spád až tak někde od str. 200. Ani mě neláká další díl.

03.05.2024 3 z 5

Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Krásná, milá pohádka. Naprosto mě uchvátila. Za mě naprosto perfektní četba před Vánocemi.

18.11.2023 5 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Takový průměrný thriller, neurazí, nenadchne, trochu přitažený za vlasy, ale dejme tomu...

03.02.2023 4 z 5

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Naprosto dokonalé, nemám slov!

16.10.2022 5 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Dokonalé!!! Napínavá kniha, která nejde odložit, B. A. Paris ví, jak oklamat čtenáře a zakončit knihu s velkým wooow efektem!

07.10.2022 5 z 5

Chamtivost Chamtivost Marc Elsberg (p)

Zatím nejslabší kniha od M. Elsberga, těžko jsem se tím prokousávala, rozhodně mě to nechytlo a matematické výpočty tomu nepřidaly. Někoho to možná zaujme, ale můj šálek to bohužel není.

30.09.2022 3 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Za mě naprostá bomba! Od první do poslední stránky držela autorka čtenářovu pozornost, navíc se lehce dotkla i pár morálních otázek. Doporučuji.

27.08.2022 5 z 5

Za zdmi Za zdmi Hollie Overton

Naprosto senzační psychothriller! Četlo se to samo, velice napínavé, můžu jen doporučit.

18.05.2022 5 z 5

Vyvrhel Vyvrhel Gilly Macmillan

Za mě bohužel zklamání. Sice to mírně vylepšil konec, ale napínavá detektivka vypadá fakt jinak... Tohle se spíš táhlo...

13.05.2022 2 z 5

Pravá matka Pravá matka Shalini Boland

Wooow, tak to jsem nečekala. Pohlcující napínavý příběh, nemám co vytknout.

21.04.2022 5 z 5

Vánoční prasátko Vánoční prasátko J. K. Rowling (p)

Knížku jsem četla dětem, kterým se líbila, ale já jsem si v ní také našla to svoje, řekla bych dokonce, že je to pohádková knížka pro dospělé. Moc krásné a velice originální.

21.04.2022 5 z 5