evik_svistik komentáře u knih
Mně se pokračování líbilo, je to moc milá oddechová jednohubka, ale nijak neklesá na kvalitě oproti prvnímu dílu.
Tak sladké, ale i tak strašně moc příjemné čtení, za mě úplně super!!!
Absolutně dokonalá kniha, originální námět, přečetla jsem ji jedním dechem, je napínavá, protkaná erotikou.
Nic senzačního, žádný zázrak. Nijak zvlášť mě to v napětí neudrželo,za mě hodně slabší průměr.
Začátek nadějný,pak už nic moc. Taková oddechovka, neurazí, nenadchne.
Začátek se hrozně vlekl, ale pak to dostalo spád a už to jelo, naprosto super kniha. Harlan Coben je sázka na jistotu
Pro mě zatím nejlepší Hartlova kniha, moc mi sedla. Sympatické hlavní postavy, příjemně se to četlo, nemám, co vytknout.
Naprostá pecka, kniha se čte jedním dechem, napětí vás drží od začátku až do konce.
Dalo mi práci se začíst, kniha měla spád až tak někde od str. 200. Ani mě neláká další díl.
Krásná, milá pohádka. Naprosto mě uchvátila. Za mě naprosto perfektní četba před Vánocemi.
Takový průměrný thriller, neurazí, nenadchne, trochu přitažený za vlasy, ale dejme tomu...
Dokonalé!!! Napínavá kniha, která nejde odložit, B. A. Paris ví, jak oklamat čtenáře a zakončit knihu s velkým wooow efektem!
Zatím nejslabší kniha od M. Elsberga, těžko jsem se tím prokousávala, rozhodně mě to nechytlo a matematické výpočty tomu nepřidaly. Někoho to možná zaujme, ale můj šálek to bohužel není.
Za mě naprostá bomba! Od první do poslední stránky držela autorka čtenářovu pozornost, navíc se lehce dotkla i pár morálních otázek. Doporučuji.
Naprosto senzační psychothriller! Četlo se to samo, velice napínavé, můžu jen doporučit.
Za mě bohužel zklamání. Sice to mírně vylepšil konec, ale napínavá detektivka vypadá fakt jinak... Tohle se spíš táhlo...
Wooow, tak to jsem nečekala. Pohlcující napínavý příběh, nemám co vytknout.
Knížku jsem četla dětem, kterým se líbila, ale já jsem si v ní také našla to svoje, řekla bych dokonce, že je to pohádková knížka pro dospělé. Moc krásné a velice originální.