EvikU. EvikU. komentáře u knih

Zlaté hvězdy, Kronika velkého vítězství Zlaté hvězdy, Kronika velkého vítězství Pavel Bláha

Tahle kniha je pro skalní fanoušky. A v roce 1998 Nagano bylo prostě fenomenální. ☺

03.12.2019 5 z 5

Martinka slaví narozeniny Martinka slaví narozeniny Gilbert Delahaye

Krásně ilustrovaná kniha o holčičce Martince, která si moc přála panenku z hračkářství a pak ji dostala k narozeninám.

02.12.2019 5 z 5

Pat a Mat dokážou všechno Pat a Mat dokážou všechno Vladimír Jiránek

Kdo má rád pohádky těhlech kutilů oblíbí si i tuto knihu.

29.11.2019 5 z 5

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Přemýšlela jsem jestli dát dvě nebo tři hvězdy. Chápu, že to takhle některý chlapi maj. Rodinný propletenec který v knize autorka udělala mi mírně řečeno přišel přitažený za vlasy. Tolik náhod najednou. Zajímavý mi přišlo jen to, dávat si pozor na svá přání byť nevyslovená. No nejslabší kniha od Třeštíkové. K dobru snad jen to, že to byla prvotina. Proto ta hvězda navíc.

07.06.2019 3 z 5

Sofiin svět Sofiin svět Jostein Gaarder

Tuhle knihu si koupila moje 15-ti letá dcera. Půjčila jsem si ji od ní a musím říct, že je opravdu skvělá. Čtivou a srozumitelnou formou sepsaný dějiny filosofie. Bavila mne moc, spoustu jmen jsem si vybavila jak jsem se o tom učila ve škole. Toto téma je mi blízké, zrovna tak psychologie a sociologie.

20.12.2018 5 z 5

Císařská vyhlídka Císařská vyhlídka Hana Marie Körnerová (p)

Ani tento poslední díl mě nezklamal. Vřele doporučuji všech 5 dílů.

21.06.2018 5 z 5

Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Kniha byla pěkná. Četla se sama a na konci byla hodně dojemná a smutná.

24.03.2018 5 z 5

Stanice odložených lásek Stanice odložených lásek Hana Marie Körnerová (p)

Kniha je moc hezky napsaná. Prolíná se v ní příběhy dvou kamarádek. Ne vždy se vše v životě povede, ale stojí za to jít dál...

22.06.2017 5 z 5

Pohádky Boženy Němcové Pohádky Boženy Němcové Božena Němcová

Pohádky od Boženy Němcové, které se musejí líbit snad všem. Jsou podle ní zfilmované nejhezčí české pohádky.

09.04.2017 5 z 5

Pět dní Pět dní Julie Lawson Timmer

Tahle kniha mě úplně a naprosto dostala, zasáhla. Čtivý, obdivuhodný, dojemný,... Na konci jsem brečela. Manžel se divil co se děje. Říkám mu, že je to hrozně smutný. A on mi odpověděl." Proč to čteš?"A já říkám, protože prostě musím.

08.04.2017 5 z 5

Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Kniha je hezká. Četla jsem k maturitě. Dala se.

08.04.2017 3 z 5

Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Povinná četba. Těžko se mi to četlo.

08.04.2017 2 z 5

Na lásku není nikdy pozdě Na lásku není nikdy pozdě Věra Řeháčková

Kniha se mi líbila. Odpočinková četba.

08.04.2017 4 z 5

Krutá volba Krutá volba Diane Chamberlain

Z knihy jsem byla nadšená. Napínavá, ze života. Jinak bylo vše napsáno. Vřele doporučuji.

08.04.2017 5 z 5

Doktore, fofrem, jde o život! Doktore, fofrem, jde o život! Patrick Taylor

Nevím čím to je, ale kniha mě nezaujala. Oddychovka asi jo, ale já vím, že snad poprvé v životě nebudu číst pokračování. Přitom vícedílné knihy naprosto miluju.

07.04.2017 3 z 5

Tchyně a uzený... Tchyně a uzený... Simona Monyová (p)

Vtipný ale pravdivý. Kniha byla i zfilmovaná. Líbilo se mi moc oboje. Jen doufám, že já budu lepší tchýně.

07.04.2017 4 z 5

Opiju tě rohlíkem Opiju tě rohlíkem Simona Monyová (p)

Kniha mě moc pobavila a o to jde. Čte se rychle a hezky.

07.04.2017 4 z 5

Matka v krizi Matka v krizi Simona Monyová (p)

Jako oddychovka ji beru. Nic náročného v tom nehledejte.

07.04.2017 3 z 5

Krotitelka snů Krotitelka snů Simona Monyová (p)

Kniha mě bavila. Ale je pravdivá, buď máme postavu nebo děti. U většiny žen to jinak nejde.

Dej mamce pusu Dej mamce pusu Joy Fielding

Velmi čtivá kniha. Silný příběh, litovala jsem Donnu i holčičku. Rozvod je hrozný hlavně pro děti. Když už se dva rozhodnout být s spolu a mít rodinu, tak by ona měli přinášet kompromisy a nedělat dětem trauma. Napínavý, rozhodně ji neodložíte.

07.04.2017 5 z 5