evineckY komentáře u knih
(SPOILER) Tohle vůbec není špatná kniha, když si zvyknete na svérazný styl spisovatelky.
(Poznámka: Nikdy nepřestanu psát Supertajný deník, který Ken nikdy,
nikdy, vůbec nikdy nesmí číst.)
(Dokonce i když jsem se snažila být zábavná a napodobila zmrzlinovou scénu z Padesáti odstínů šedi. Na jeho obranu budiž řečeno, že roli Christiana musím hrát já, protože Ken očividně nezná jeho text.
A tehdy mě to napadlo. Ani ne před deseti minutami mělo tu samou
bradavku v puse mimino. A před několika lety můj syn. Tak tomuhle se
říká rodina, napadlo mě. Všeho všudy jen plný dům lidí, kteří vám všichni
cucali kozy.
A taky znají zevnitř vaši vaginu.
Tento titul si vždycky udržel Devon, menší, vzteklejší, starší Alexander, který
jednou pomočil vlastní rodiče, spící v posteli.
Povídalo se, že když se probudili a začali ječet, aby přestal, Devon
údajně zvedl ruku, aniž zastavil proud moči, a zařval na ně: „Držte kurva
hubu! Vím, co dělám!“
Tuhle historku miluju.
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K VÝROČÍ, TY SRÁČI
Osm let manželství, a pořád mě nechválíš
Ani neříkáš nic zvlášť romantického
A nevypadáš, jako bys měl vůbec nějaké emoce.
Ale dals mi lásku chlapečka, který mi říká
Každý den, že jsem krásná,
Že jsem „nejlepší na celém světě“,
Který neusne, dokud mě neobejme a nepolíbí –
Jaksepatří.
Chlapečka, který je ti strašně moc
Podobný.
Tolik, že když mi jeho obličej malého Kena poví,
Že mě miluje,
Vím, že mluví za vás
Oba.
Šílené. Odteď čtu anotace. Dala jsem to jen díky tomu, že jsem poslouchala audioknihu. Moje romantická duše pláče. Tolik hrůzy na světě a já to ještě poslouchám. Hned se dám do něčeho zamilovaného plného klišé.
Ten Ozzy je ale zhulený kůň.
Nejhorší je, že ti feťáci si neuvědomují, že nejvíce to odnesou nevinní a rodina.
Poslouchala jsem audioknihu perfektně namluvenou Otakarem Brouskem. Nasmála jsem se, až mi tekly slzy.
Kniha je o trochu lepší, než film, který jsem kdysi viděla, protože tam byly změny.
Je o tom, jak grázli si myslí, že jsou nedotknutelní a jak je všechny převeze mladičký právníček po škole.
Tentokrát jsem poslouchala audioknihu ,která byla moc dobře načtená
Jak bychom se na světě mněli dobře, kdybychom sami nevkládali takovou moc šíleným jednotlivcům, kteří si kolem sebe nabalí bezpáteřní darebáky. Všichni si myslí, že tady budou navždy a každý chce mít všechno a nikdy nemají dost. Už věřím v konec světa, protože k němu míříme.
Sice mi to trošku připomína Harlekýnku, ale za to je to napínavé, zamilované a erotické - co dodat ? Těším se na další díl :-)
(SPOILER) Začátek knihy mně fakt bavil a dlouho jsem se tak nenasmála. Je poznat, že autorka prožívala opravdu pěkné dětství bez jakýchkoli starostí. A v tom je ten problém, který ji nepřipravil na život. Připadá mi totiž nevyzrálá, nedokáže u ničeho vydržet.
ˇˇ Je mi přece těch třicet, to je hluboká dospělost, přestože se pořád cejtim jako malá dvanáctiletá holka, která jen chodí po světě ve skafandru s podobiznou větší holky…ˇˇ
Pravá láska je na celý život. Olga je úžasná. Poslouchala jsem audioknihu.
Díky Bohu, že nežiju v té době. Ženy byly jen pěšák na šachovnici, kterou přesunovali, jak se to komu hodilo. A církev ? V každé době stejná - jen hrabat majetky .
Není to vůbec špatná kniha. Chudák Greta, tu by mněli pozlatit. Poslouchala jsem audioknihu. Bylo to sice delší, ale děj tak poklidně plynul, že to uteklo.
Wow ! Co dokáže matka udělat pro své dítě a co chamtivost.
Kniha z období nájezdů Římanů, Keltů, druidů, čarodějů,
o reinkarnaci duší, boj o království, žárlivosti, lásce.
Tento román je hodně obsáhlý, ale oproti jiným knihám B.E. mě tolik neuchvátil.
(SPOILER) Miluji knihy z hudebního prostředí, líbil se mi playlist a hodně se nasmála.
Tato kniha je však pro mladší čtenářky.
Autorka mě neskutečně naštvala chováním Lindy k Tomášovi.
Sice měla 18, ale chovala se jako 15 - ti letá.
Z takové nebeské lásky svou nelogickou žárlivostí si Tomáše nezasloužila !!!
A proto musím hvězdu ubrat :-(
Žárlivost je nemoc a žít s ní, ukočírovat ji do patřičných mezí, není vždycky tak lehké,
jak se na první pohled může zdát.
Užírá vás zevnitř, nedopřeje vám klidu. Nedovolí vašemu rozumu, aby věci objektivně zhodnotil a pomohl vám vidět jasně. Ne. Žere vás. Kousek po kousku, minutu za minutou,
den za dnem...
„Říkám to teď Bohu, že stojím někde v rohu a chci s tebou spát.
Zpovídám se duši, Tvůj hlas zní mi v uších, kde jsi zůstal stát?
Chci cítit jenom tebe, vzít tě zpátky dolů z nebe, slyšet zas tvůj smích.
Splynout s tvým tělem, srdce duši bere zpět do bílých cích.
Přijde mi to prázdný, byli jsme dva blázni, co jen chtěli žít.
Naše věčný sliby, slova víc než milý, sbohem, můžeš jít.
Kam zmizely víly, žádný temný síly mi tě nevrátí, žádní velcí draci,
nadobro tě ztrácím, nic to nezvrátí.
Už nejsi můj, nejsem tvá, máš hlavu v mým klíně.
Utápím obavy v růžovým víně…“
Vždy při práci poslouchám buď hudbu, nebo audioknihu. V tomto případě jsem film viděla kdysi dávno, ale rozhodně se mi líbil víc, než kniha.
Nejdřív jsem si myslela, že si přečtu další milovaný erotický román . No...Začátek byl slibný a nastiňoval docela dobrý příběh, ale pak jako by spisovatelka ztratila nit a násilím kopírovala padesát odstínů, ale vůbec se nedařilo. Je jí 23 let a je panna , on jí pohladí po ruce a už je vzrušená. Další multimilionář a chudá dívčina.
Šílená doba! Žádný vladař nevěděl, jestli se dožije rána a celý jeho rod s ním. Neměli žádný život. Jenom boj o moc a přežití. Žádná hygiena a každé trošku větší zranění končilo otravou krve a smrtí. Nebylo ušetřeno žen a už vůbec dětí. Jenom sadisti si užívali. I když se vlastně tak moc nezměnilo - pořád je boj o koryta, jenom těch vražd naštěstí ubylo :-(