Evka27 Evka27 komentáře u knih

Když se začíná znovu Když se začíná znovu La Vyrle Spencer

Moje oblíbená, nerada ji půjčuji, ale kdo ji četl, byl nadšen. Bez kapesníčku nečíst.

15.08.2014 5 z 5

Neznámá Neznámá Tess Gerritsen

Svělá kniha!!

15.08.2014 4 z 5

Sedmé znamení Sedmé znamení Nora Roberts

Asi největší blábol-trilogie. Toho nadpřirozena bylo přes míru. Jinak jedna z mých nejoblíbenějších autorek.

15.08.2014 ztráta času

Poslední nadechnutí Poslední nadechnutí Václav Křivanec

Trochu rozvleklé a předvídatelné, ale jinak dobrá kniha.

04.09.2024 4 z 5

S láskou z Londýna S láskou z Londýna Jules Wake (p)

Přestože se děj odehrál v atraktivním prostředí divadla, kvůli množství výhrad k hlavní hrdince nemůžu dát vyšší hodnocení.

21.06.2024 2 z 5

Petr Koukal: Jsem Petr Koukal: Jsem Martin Moravec

Kniha se mi líbila, hodnocení je bohužel ovlivněno vším, co proběhlo bulvárem o neslavném konci jeho manželství. Těžko si udělat názor, každopádně respekt k té sportovní
dřině a tomu, čím si zdravotně prošel.

05.06.2024 3 z 5

Legendy kriminalistiky Legendy kriminalistiky Miroslav Vaňura

Přečteno a opět jsem se ujistila,že pentalogie pana Viktorína Šulce je zatím top, co jsem četla.

17.12.2023 3 z 5

Běh o život Běh o život Tess Gerritsen

Zpočátku dobrý a napínavý rozjezd, pak to vklouzlo do klišé. Dnes už píše Tess jinak.

03.12.2023 3 z 5

Enter, mami! Enter, mami! Martin Moravec

Výborný čtvrteční magazín MF Dnes s úvodními sloupky pana Moravce čtu moc ráda. Snad bude i další vydání sloupků vydaných po r.2016.

14.10.2023 5 z 5

Dvanáct vánočních schůzek Dvanáct vánočních schůzek Jenny Bayliss

Kniha mě zaujala kvůli vánočnímu období. Jinak dost pochybuji, že by na seznamce bylo hned 12 úžasných mužů (na první zdání) k seznámení. Konec předvídatelný a proto dobrý.

27.06.2023 3 z 5

Druhá žena Druhá žena Michael Robotham

Knihu jsem četla týden, takže mě až tak moc nechytila, za mně 4*.

12.06.2023 4 z 5

Falešná manželka Falešná manželka Julia Quinn

Taky už mě to nebaví.....

29.10.2022 2 z 5

S láskou z Paříže S láskou z Paříže Jules Wake (p)

Tato kniha se mi líbila mnohem víc než příběh z Itálie její sestry Laurie.

26.10.2022 5 z 5

Doktorka Kateřina: Svérázný pacient Doktorka Kateřina: Svérázný pacient Nicole Amrein

Navzdory tomu, že mám ráda knihy z lékařského prostředí, se mi to moc nelíbilo, bylo to takové těžce nudné.

24.10.2022 2 z 5

Sametová kůže Sametová kůže Markéta Harasimová

Tak zase jen průměr, nevím, Sandra Brown a Nora Roberts taky píší podobný žánr - krimi spolu s lovestory, ale tak nějak většinou lépe.

10.08.2022 3 z 5

Poháry touhy Poháry touhy Markéta Harasimová

V knize je pokus o spojení x žánrů, aby si každý našel to svoje - napětí, duchařina, erotika, láska atd. No, aspoň se to celkem dobře četlo.

15.05.2022 3 z 5

Doktorka Viktorie Doktorka Viktorie Markéta Harasimová

Toto už je čtvrtá kniha, kterou jsem od MH četla, ale nějak jí stále nemůžu přijít na chuť, není to prostě ono. Každopádně dočíst se dá.

19.04.2022 3 z 5

Jak chutná strach Jak chutná strach Markéta Harasimová

Jsem ráda, když najdu někoho v knize, komu můžu fandit. Tady nikdo takový nebyl, ale zlo bylo potrestáno takže 2*.

16.04.2022 2 z 5

Jen o trochu víc Jen o trochu víc Simona Ahrnstedt

O hodně lepší než předchozí kniha ze série o protikladech.

10.02.2022 4 z 5

Bez kůže Bez kůže Mads Peder Nordbo

Nebylo to špatné. Zkusím další knihu autora.

04.12.2021 3 z 5