Evka27 komentáře u knih
Fakticky se mi četla líp než předchozí Andělé smrti, ale taky žádná hitparáda. Zajímavá zápletka, ale celkem předvídatelné závěrečné vyvrcholení a rozuzlení a patoložka Julie se u případu spíše motala, než aby nějak přispěla k vyřešení.
Hodně zvláštní kniha, kterou jsem přečetla za jeden den. Velmi dobře napsané a ve vás probudí všechny emoce.
Trošku roztahaný děj opět s překvapením na závěr. Líbí se mi podrobný popis vyšetřování případu.
Nebylo to vcelku vůbec špatné, ale chybělo mi napětí a něco, co by mě nutilo se ke knize rychle vracet. Taky se to všechno děsně táhlo.
Pro mě celkem zbytečná kniha, jen přepsáno něco,co už bylo napsáno jinde, např. daleko lépe zpracované knihy Viktorína Šulce apod.
Příjemné čtení, Norsko miluji a dovedu si jako chladnomilec představit, že bych tam žila, třeba v Alesundu. Vůbec mě na rozdíl od Kopretiny aj. nepřekvapuje, že se tam v pohodě domluvili anglicky, taky jsme neměli problém, ať jsme mluvili s teenagery nebo důchodci. Ale zpět ke knize, podle mě byla dost v závěru nedotažená.
Super postřehy, moc se mi líbil styl psaní, popisuje i klady i zápory života v Americe. Jedinou výhradu mám k drobnému tisku a pidi fotografiím, které jsem měla tendenci poklepem zvětšovat.
Styl psaní této polské autorky je těžké někam zařadit. Je tam akce, erotika, romantika, možná proto je tak čtivá a líbí se.
Už jsem dlouho Gillerovou nečetla, tak mi to přišlo takové hop sem hop tam, ale asi to bude její styl. Žádné nadšení se ale nekonalo.
Pěkný příběh,ale víc se mi líbily Želary,hlavně úžasný film a Žítkovské bohyně, pokud jde o ženské osudy.
Celkově to bylo čtivé,ale nebyla tam pro mě ani jediná sympatická postava, které bych jako čtenář mohla fandit.
Mi kniha nesedla. Postavy byly hodně přitažené za vlasy, třeba 90-letá babi jezdkyně na koni a úžasně výkonné ženy z ranče. A od str. 58 jsem pachatele opravdu nepoznala.
Špionážní limonáda. Neznám překladatelku, ale myslím, že Melissa necvičila piláty ani kuchař nesmažil steaky a podobné hlouposti.
Velmi zajímavá kniha. Ani si nedovedu představit tu spoustu hodin strávených ve spisech a na cestách. Díky za to.
Další kniha, kterou jsem přečetla v jednom dni a mám z ní moc dobrý pocit. Milý a dojemný příběh.