EvkaB7 komentáře u knih
Má první autorčina kniha a silný, smutně krásný zážitek, nezapomenutelný. A nečetla jsem ji naposledy.
Výborný thriller plný zvratů. Začátek byl takový rozvláčnější, ale jak se to rozjelo, nestačila jsem si ani tipovat, jak vše dopadne . A najít aspoň trošku sympatickou postavu, nešlo. U mě ale velká spokojenost.
Nebylo to špatné, ale od autorky jsem četla i lepší knihy. Celkový dojem trošku vylepšil závěr knihy, i tak si asi za nějakou dobu nevzpomenu o čem příběh byl.
Opět vynikající thriller, kdo má rád tento žánr, kniha by ho neměla míjet. Já určitě doporučuji !
Naprostá spokojenost!!! Tato autorka snad neumí (naštěstí) napsat špatnou knížku.
Výborně se četla a připomnělo mi to ty její dřívější kousky.
Skvělá oddechovka na pohodu, smála jsem se jak blázen. A pár takových supermatek znám :).
Četla jsem od autorky její předešlé knihy Knihu vzpomínek a Není co ztratit....a byla nadšená. Tentokrát se nadšení nekonalo, takové hodně rozvleklé čtení, neodsýpalo to, a ani moc nebavilo. A nějak jsem tam ten humor nenašla.
Do dalšího dílu se asi nepustím, ale časem zkusím její novinku Všichni jsme utkaní z hvězd, protože R. Coleman psát umí.
Příjemná, romantická oddechovka s vtipnými momenty a sympatickou dvojicí. Závěr mě trošku překvapil, ale on ten život není pořád sluníčkový.
Je to má první kniha tohoto českého autora a líbila se mi. Příběh o obyčejných lidech, příběh ze života a nám blízkého prostředí. Na první setkání moc dobré a ráda si od autora ještě něco přečtu.
A mně se to líbilo. Bylo to napínavé, hodně zvratů a nečekaných tajemství, něco se sice uhádnout dalo, ale i tak mě autorka dostatečně povodila za nos. A ten strohý a jednoduchý styl psaní mi u thrilleru sedí a nevadil. No, u mě dobrý :).