EvkaB7 EvkaB7 komentáře u knih

Do tmy Do tmy Anna Bolavá (p)

Má první autorčina kniha a silný, smutně krásný zážitek, nezapomenutelný. A nečetla jsem ji naposledy.

01.09.2017 5 z 5

Manželova žena Manželova žena Jane Corry

Výborný thriller plný zvratů. Začátek byl takový rozvláčnější, ale jak se to rozjelo, nestačila jsem si ani tipovat, jak vše dopadne . A najít aspoň trošku sympatickou postavu, nešlo. U mě ale velká spokojenost.

24.08.2017 5 z 5

Sběratel skleněnek Sběratel skleněnek Cecelia Ahern

Nebylo to špatné, ale od autorky jsem četla i lepší knihy. Celkový dojem trošku vylepšil závěr knihy, i tak si asi za nějakou dobu nevzpomenu o čem příběh byl.

06.08.2017 3 z 5

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Opět vynikající thriller, kdo má rád tento žánr, kniha by ho neměla míjet. Já určitě doporučuji !

16.07.2017 5 z 5

Povídej, co vidíš Povídej, co vidíš Joy Fielding

Naprostá spokojenost!!! Tato autorka snad neumí (naštěstí) napsat špatnou knížku.
Výborně se četla a připomnělo mi to ty její dřívější kousky.

25.06.2017 5 z 5

Mafie matek Mafie matek Kerstin Gier

Skvělá oddechovka na pohodu, smála jsem se jak blázen. A pár takových supermatek znám :).

04.06.2017 4 z 5

Matkou ze dne na den Matkou ze dne na den Rowan Coleman

Četla jsem od autorky její předešlé knihy Knihu vzpomínek a Není co ztratit....a byla nadšená. Tentokrát se nadšení nekonalo, takové hodně rozvleklé čtení, neodsýpalo to, a ani moc nebavilo. A nějak jsem tam ten humor nenašla.
Do dalšího dílu se asi nepustím, ale časem zkusím její novinku Všichni jsme utkaní z hvězd, protože R. Coleman psát umí.

28.05.2017 3 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Příjemná, romantická oddechovka s vtipnými momenty a sympatickou dvojicí. Závěr mě trošku překvapil, ale on ten život není pořád sluníčkový.

24.05.2017 4 z 5

Dešťová hůl Dešťová hůl Jiří Hájíček

Je to má první kniha tohoto českého autora a líbila se mi. Příběh o obyčejných lidech, příběh ze života a nám blízkého prostředí. Na první setkání moc dobré a ráda si od autora ještě něco přečtu.

16.05.2017 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

A mně se to líbilo. Bylo to napínavé, hodně zvratů a nečekaných tajemství, něco se sice uhádnout dalo, ale i tak mě autorka dostatečně povodila za nos. A ten strohý a jednoduchý styl psaní mi u thrilleru sedí a nevadil. No, u mě dobrý :).

09.05.2017 5 z 5