EvkaB7 komentáře u knih
Bezva kniha, která zaujme především ty čtenáře nebo asi spíš čtenářky, které baví pitvání se v citech, pocitech a hlavách psychicky narušených postav. Manipulace, přetvářka, lži a výborné vyústění příběhu!
Doporučuji a další knihu této autorky si moc ráda přečtu.
Asi většinu z nás nejprve dostala obálka, no a mně se líbil také příběh. Hezké víkendové počtení, pro pejskaře zvlášť!
Já to vzdávám a nehodnotím, tak blbě napsanou knížku jsem už dlouho nečetla. Přitom ten námět je tak dobrý ale zpracování příšerné.
Thrillerová pecka od začátku do konce!! Pochybujete, víte, měníte názor a na konci zjistíte, že je vše jinak, super čtení.
Doporučuji!
Pokud někdy budete potřebovat spravit náladu, pusťte se do čtení této knížky a nebudete litovat!! Již dlouho jsem se u čtení tak nenasmála.
Já se přidám k těm zklamaným čtenářkám. Na knihu jsem se velmi těšila, příběhy vyprávěné ve dvou časových rovinách mám ráda, ale tohle byla nuda a jak je zde již zmíněno studené, bez emocí. Jedna * za obálku, druhá za snahu.
Super, jsem nadšená!! Nehledám žádné mouchy, chtěla jsem se u čtení bavit a být v napětí. Dostala jsem vše :).
Tak jsem si říkala po přečtení některých komentářů, co jsem si koupila za hrůzu, ale já jsem spokojená, dostala jsem to, co jsem od knihy očekávala. Čtivý příběh, přečtený v rekordním čase, bezvadně vykreslené postavy, tajemství a pachatele, kterého jsem tedy opět nečekala :). Za mě skvělý, odpočinkový psychothriller.
Pěkné odpočinkové a poutavé čtení pro ženy. Autorku mám ráda a vždy se u jejích knih bavím.
Autorka si vybrala náročné a pro mě šokující téma. Kniha se čte lehce, ale je vám z ní těžko u srdce.
Nebylo to špatné, kniha se četla dobře a téma je dostatečně děsivé. Další díl, pokud vyjde, si přečtu.
Nádherně dojemný a romantický příběh, moc jsem si ho užila. Jednou za čas takový slaďoučký příběh přímo potřebuji :-).
Další povedený a napínavý díl ze série. Kim je sympatická postava a já se budu těšit na další setkání s ní.
Další pěkný román pro ženy od mé oblíbené autorky. Nic náročného, ale líbila se mně.
Docela příjemné překvapení. Bavila jsem se, bylo to čtivé, lehce napínavé, žádný drasťák a Nora se mně líbila. Ráda si přečtu další díl.
Nenáročná příjemná oddychovka nebo pohádková detektivka :)? Na odreagování dobré počtení.
Tak dalo se, ale je spousta lepších thrillerů na toto téma. Místy některé situace mně přišly strašně nevěrohodné a chování hlavních hrdinů nepochopitelné. Dočetla jsem a asi i brzy zapomenu.
Další krásná kniha mé oblíbené autorky. Barvitě napsaný příběh, ve kterém se prolíná současnost s minulostí, musí potěšit každou romantickou dušičku. Doporučuji!
Vtipná a nenáročná oddychovka. Nadsázka, ale i pravda. Jo, bavila jsem se.
Krásná romantická oddychovka, ideální čtení třeba na dovolenou. Moc ráda si přečtu pokračování.