Evule114 Evule114 komentáře u knih

Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Úplně můj top to není, ale hezký příběh to je. Na chmurné odpoledne doporučuji. Mě osobně tam vadily dvě věci, ale nebudu je vypisovat, abych zbytečně neodrazovala, je to jen věc názoru, ale jsem vážně na pochybách, zda budu číst i druhý díl kvůli těm dvěma věcem, které jsou i v dílu druhém... no uvidím... každopádně super oddychovka, erotický román to určitě je, ale mám ráda eroťárny u kterých se zasměju, tady jsem bohužel plakala...

04.10.2020 4 z 5

Ohnivý cejch Ohnivý cejch Nalini Singh

Další skvělý díl. Musím říct, že zatím teda nejlepší. Tenhle pár mě nejvíc bavil. Byl dokonalý. Hlavně jsem zvědavá na pokračování a jak se to bude dál vyvíjet. A taky se moc těším na Haweka, toho si opravdu vychutnám..

04.09.2020 5 z 5

Smrtící touha Smrtící touha Keri Arthur

Keri opět zabodovala. Mám dojem, že díl od dílu je lepší a lepší. Moc si přeji, aby Kye zkřížil cestu Riley v dalších dílech. Necháme se překvapit. Za mě rozhodně super.

01.01.2020 5 z 5

Mráz nebo noc Mráz nebo noc Sara Raasch

Za mě krásné zakončení, akorát jsem si přála více toho konce. Vždy když mě příběh pohltí, tak chci delší konec, abych věděla, jak se hrdinům daří. Jen jedna malá poznámka, nevím proč jsem si myslela, že sir nakonec přežije, tak toho jsem se nedočkala. Akorát ze začátku jsem měla problém si vzpomenout, kdo byl Theron a ani nevím, jestli to píšu dobře, tak se omlouvám :D a pak jsem si říkala, jak jsem mohla zapomenout, no to je tak, když čtu některé díly s odstupem... za mě ale skvělé ukončení magie :-) nemám co vytknout, jen to, že umírali až moc mí oblíbenci....

16.11.2018 5 z 5

Nečekané setkání Nečekané setkání Gail McHugh

Tak waw na tuhle knížku rozhodně napsat nemůžu :-(. Upřímně nesnáším překlady, které jsou ve třetí osobě, i když u některých knížek, které jsem četla to bylo vítané, nakonec jsem si i zde zvykla, ale rozhodně jsem si z děje na zadek nesedla. Nechci být až tak zlá, četla se relativně dobře, i když jsem nějaké odstavce přeskakovala a to jsem nechápala, jak to někdo může dělat, teď už jim rozumím. Každopádně mě tady milostné scény štvaly a hlavně je jsem přeskakovala, i když jindy si je užívám a děj taky není nic převratného.
Abych to zakončila, tak na deštivé odpoledne do postele je to dobrá knížka, ale opět podotýkám dobrá... nic extra nečekejte

27.09.2018 3 z 5

Led nebo oheň Led nebo oheň Sara Raasch

Mě se druhý díl četl mnohem lépe než ten první. Samozřejmě, že Angra mi připadal až moc, ale to hlavní záporák musí být. Taky mi vadilo, co autorka udělala s Thorenem, jeho jsem si oblíbila, aspoň, že se na konci zachoval rozumně. No a nakonec Meira má před sebou ještě dlouhou cestu.. jsem zvědavá na konec, tak doufám, že bude dobrý.

02.09.2018 5 z 5

Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Nechci tady spoilerovat jako některé z nás. Proto se přidávám k těm, kdo měl problém se prokousat začátkem, což v závěru knihy nedávalo vůbec smysl, jak mě chytla. A musím se sama sobě poprvé divit, že mi vše nedošlo už v polovině jako vždy, ale až v momentě, kdy jsem o tom četla. Sama sobě jsem se musela zasmát. Proto mě to tak bavilo, že jsem si neříkala, kdy už nastane to odhalení. Prostě super. No a přiznám se, že jsem tajně Theronovi fandila...

02.09.2018 5 z 5

Zaslíbená Zaslíbená Jodi Ellen Malpas

První díl hodnotím až po přečtení všech tří, říkala jsem si, že tomu tentokrát dám čas, než ji hodnotím. Musím přiznat, že kdybych hodnotila hned, tak bych dala plný počet. Dnes s odstupem času dávám o hvězdičku méně. Není to tím, že by se mi nelíbila, měla zas něco nového a to mě přimělo číst, ale už jsem tento žánr nedokázala tak hltat jako jindy. Možná to bylo napětí, které mi mezi postavami chybělo. Sice tam bylo, ale ne takové, které by mi vzalo dech. Proto o hvězdičku méně :-)

01.08.2018 4 z 5

Krvavá horečka Krvavá horečka Karen Marie Moning

Vážení a milí, pokud vás odradilo, že od 3 dílu už knihy nevyšly, tak nezoufejte. Jedna duše překládá 4 díl https://life-digi.blogspot.com/?m=1 tak hurá do čtení :-) vřele doporučuji :-)

01.07.2018 5 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Nechci tady kazit nikomu dojmy, ovšem musím přiznat, že po druhém díle jsem čekala velký bum a on nepřišel. Nevím, na to kolik kniha má stran, tak mi nějaké věci přišly utnuté, nebo nedořešené. Třeba ja Feyre získala zrcadlo.. Taky mi vadilo, co Sarah provedla s Tamlinem.. Bylo mi líto, že tam nebylo více Luciena a na závěr... od konečné bitvy jsem čekala zkrátka něco jiného, přišlo mi to prostě nenacházím slov :-(.. Přes všechny negativa jsem se u knihy smála i brečela, takže svůj účel splnila a to že mě vtáhla do jiného světa a kdo ví, co nás čeká příště..

17.06.2018 5 z 5

Sonea - Novicka Sonea - Novicka Trudi Canavan

Mě se tento díl četl o něco lépe než první, i když jsem čekala, že zde bude více Akkarina, ale to se nestalo. Někdy mi mise Dannyla připadaly fajn, jindy mi vadily. To, že se nechá Sonea trápit tak dlouho se mohlo o něco zkrátit. Ale počtení to bylo příjemné..

09.04.2018 4 z 5

V zajetí slasti V zajetí slasti Nalini Singh

V tomto díle mi připadalo, že je mnohem víc akce oproti erotiky, když to srovnáme s prvním dilem, což mi vůbec nevadí. Nevím jak ostatní, ale tohle mě už trošku vytočilo: Nalini píše u každého muže, jak je nebezpečný a na hraně a že ten další je na tom hůř než ten předchozí. Tak to už mě štvalo, ale chápu to :-). Jinak se to četlo samo, akorát mě mrzí, že jsem se těšila na reakce smečky, jak se Dorian proměňuje a ono nic. Nevadí určitě se dočkám v dalších dílech. :-) Také se líbí, že Nalini zahrnuje vždy do knihy i hrdiny dalšího dílu, takže už se těším na Mercy :-)

06.03.2018 5 z 5

Okovy minulosti Okovy minulosti Nalini Singh

Díl od dílu se dostáváme k politickým machinacím rady, což jsem ráda a dozvídáme se více. Konečně jsou zde i lidé :-) takže se máme na co těšit.

06.03.2018 5 z 5

Magie spojuje Magie spojuje Ilona Andrews

Opět skvělé počtení, hlavně ten konec, už se těším na další díl

01.02.2018 5 z 5

Pravidla hry Pravidla hry Chloe Neill

Musím se přiznat, že tento díl se mi ze začátku četl poněkud hůře a musela jsem si dát pauzu. Děj mi přišel takový, že se kolem prezidia vše moc natahuje a do toho ještě ty vraždy a najednou bum a na pár stránkách je vše vyřešeno, ale každopádně po horším rozjezdu u mě se opět četla sama :-)

01.02.2018 5 z 5

Na ostří špičáku Na ostří špičáku Chloe Neill

Ach jo, tak takový konec jsem si nepředstavovala, doufám tedy, že někdo Meritino srdce opět naplní, i když moc romantiky čekat nemůžem...

04.01.2018 5 z 5

V náruči temnoty V náruči temnoty Keri Arthur

Moc mě mrzí, jak to dopadlo s Kellenem, ale třeba kdo ví, tak zas může přijít na řadu Quinn :-) nechám se ráda překvapit a třeba v dalším díle bude zase Kade :-) ten mi byl taky sympatický :-) a k tomu opět nějaké to dobrodružství a budu zase spokojená :-)

17.12.2017 5 z 5

Nebezpečné hry Nebezpečné hry Keri Arthur

Souhlasím s Callou, konečně Gautier padl.. jen se přiznám, že tady jsem musela sva odstavce přeskočit, jak mučili ty ženy na konci, v násilí si opravdu neholduju.. jsem jen zvědavá, jestli se tam ještě objeví Kaden :-) ale mám neblahé tušení, že Quinn bude opět ve hře :-/

14.12.2017 5 z 5

Polibek hříchu Polibek hříchu Keri Arthur

Zase překvapena :-) kožoměnec a koňodlak? No proč ne :-) Kade působí jako velký sympaťák :-) co víc dodat, opět přečteno během chvilky :-)

14.12.2017 5 z 5

Láska bez pravidel Láska bez pravidel M. J. Summers (p)

Zaujala mne obálka a tak jsem si řekla, že si knížku přečtu. Na obálky teda jinak vůbec nejsem a taky vím proč. Jak se říká nesuď kniku podle obalu, tak to platí i zde. Nesnáším, když je kniha psaná ve třetí formě. Takže jsem měla problém se dostat přes začátek. A děj byl celkem normální, nic extra od toho člověk nemůže čekat. Jediné plus se tedy ukázalo, že autorka psala jak se cítili obě postavy, což bylo fajn. Jinak na oddech tato knížka stačí.

14.12.2017 3 z 5