Ewe291 Ewe291 komentáře u knih

Vyděděncova nevěsta Vyděděncova nevěsta Jane Feather

Vdaka kniham od Feather som zacala doslova milovat knihy a stala som sa vasnivou citatelkou a od detskych knih som presla na knihy pre dospelych. Autorka bude mat v mojom srdci vzdy specialne miesto a k jej kniham sa rada vraciam a znova a znova si pripominam ten pocit preco tak milujem citanie a preco sa rada stracam vo svete knih .......

02.06.2023 4 z 5

Znovu od začátku Znovu od začátku Kylie Scott

Teda toto bolo zaujimave. Ale celkovo to ukazuje a hovori aky je zivot krehky a hlavne ze dovera malo rozhovoru je vo vztahu dolezity. Ktovie ako by to bolo ak by do toho nevstupil zlocin a amnezia .... Ale autorka to vzala zaujimavo. Ale ten koniec mi prisiel velmi rychli a tak isto aj ..... No neprezradim viac. Za mna velmi pozitivne a hlavne sa mi pacilo ako sa Clem znova hladala a aj Ed bol skvely a ziskal si ma. Nik nemoze za to aky je ale kazdy ma pravo na druhu sancu a niekedy aj tretiu lebo priznajme si sme len ludia. Pacilo sa mi ako sa k tomu Clem postavila a ze nebola len "hlupucka" Ed toho som si vedela dokonale predstavit a to sa mi na knihach paci, ked sa dokazem vzit do deja a zaroven si predstavit hlavne postavy aj tie ostatne. Za mna urcite ano a urcite sa budem ku knihe vracat

30.05.2023 5 z 5

Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

Tak posledna cast mala nieco do seba
Bolo to rychle aj kratke a chybalo viac napätia ale ja som ju doslova zhltla takze ano stale tvrdim ze cela seria stoji za precitanie

29.05.2023 4 z 5

Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

Ano je pravda necitam to prvy krat. Celu seriu som citala viac krat. Nie je to sice nic extra ale prosto stoji to za to si to precitat. Aj ked stale ked to citam mi tam nieco chyba ale nevadi aj tak sa k serii vzdy vratim. Znova sa stretavame so vsetkymi clenmi kapeli a niekedy mam pocit ze nietkory su hlupejsi a to som si o nich urobila nazor ze nie. Ale inak kniha neurazi nenadche a za precitanie stoji cela seria

29.05.2023 4 z 5

Letní příběh Letní příběh Jen DeLuca

Chcela som prijemne, pohodove citanie a to som aj dostala. Toto bola jednym slovom KRASA. Postavy mile a sympaticke, dej ubiehal rychlo a nenasilne a ja som prosto musela citat dalej, aby som vedela co bude nasledovat a ako sa to cele skonci. Kniha ma vtiahla do deja a citila som vsetko a to mam na knihach rada ked sa mozem vzdialit od reality a stratit sa v "kniznom" svete. Pre mna dokonala kniha ku ktorej sa budem rada vracat a znova vsetko prezivat

17.05.2023 5 z 5

Vábení draka Vábení draka Anna Lowe

Kniha sa velmi pacila, mam rada knihy kde su zly chlapci, upiri, alebo ako v tomto pripade menavci. Ak to mam zhrnut mam rada knihy kde je aj akcia aj napätie a zaroven to ma hlavu a pätu. Toto bolo skvele citanie ale sem tam mi tam nieco chybalo aj kusok vadilo. Ziskali si ma vsetci hrdinovia a uz v polovici som zacala nieco tusit a ked sa to potvrdilo tak som bola aj trosicka sklamana, ale zas nie moc. Tesim sa na dalsie diely a nasledujuci je Boomovi, ktory si ma ziskal uz teraz. Nepisem viac pretoze nechcem prezradzat nic z deja ale moje pocity z knihy su pozitivne a aj ked nie kazdeho zaujme tak myslim ze stoji za to aby ste jej dali sancu

17.05.2023 4 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Tolko ospevovana kniha, tolko recenzii. A ja som ju citala 3 dni a horko-tazko docitala ..... Nehovorim, ze je to zle, lebo kazdemu sa paci nieco ine. Ale toto prosto nieje pre mna. Nikoho som si nevedela a nedokazala predstavit, nech som sa akokolvek snazila, nedokazala som pribeh "prezivat" a vzit sa do toho, s nikym som si nevytvorila vztah aky si vytvaram s postavami pocas citania knihy. Za mna sklamanie s coho som smutna pretoze ocakavam od knihy, ze ma doslova vcucne a tu sa to nestalo

16.05.2023 2 z 5

Koruna nenávisti Koruna nenávisti Amo Jones

Dobre jedna jedina otazka "CO TO BOLO??????!!!!" Akoze vazne, co to malo znamenat?! V hlave Amo by som sa nechcela ocitnut ale toto, toto bolo nieco s coho sa nedokazem spamätat a idem hned na dalsiu cast a som zvedava co sa vlastne dozviem. A ak chcete byt zmeteny a mat asi miliardu otazok tak knihu vrelo odporucam

14.05.2023 4 z 5

Holka přes palubu Holka přes palubu Tessa Bailey

Po par knihach plnych nasilia som si povedala, ze sa potrebujem troska odreagovat. Tak som si povedala, ze ma mozno kniha ocari ako ina kniha. Ale prislo sklamanie, obrovske sklamanie. Nehovorim, ze autorka nevie ale prosto nesadlo mi to ani som s toho nebola ohurena. Piper na to, ze mala 28 bola horsia ako 12 rocne dieta a aj to prehanam. Bolo mile vidiet ako meni aj ako sa snazi a ano aj som sa parkrat zasmiala ale bolo to .... Ani neviem za mna tam nieco chybalo a aj to ubralo body, ze bola opisana tak ako bola a aj jej spravanie bolo take ake bolo. Koniec mi prisiel moc urychleny a Brandon ako sa zacal menit tiez to bolo moc rychle..... No prosto mne osobne to moc nesadlo a ku knihe sa tak skoro nevratim

13.05.2023 2 z 5

Malum – část druhá Malum – část druhá Amo Jones

Stale je to pre mna zamotane, ale to prosto k tomu patri. Nate a Tillie boli zaujimavy ale neziskali si ma uplne no su pred Bishopom a Madison. Tych rada nemam a uprimne nechapem co sa s nou stalo ale bola mi este viac odporna ako v prvych knihach, ano jasne nieco sa stane a zacne robit hluposti a potom zdrhne och to je fakt riesenie ..... Tu mi tiez par veci vadilo ale prosto som to potlacila pretoze tak to v tychto knihach byva a ja to musim prekusnut. No som vazne zvedava co bude dalej a ci na tych mojich asi stomilionov otazok dostanem odpovede alebo si budem aj dalej pripadat ako cvok

12.05.2023 4 z 5

Malum – část první Malum – část první Amo Jones

Ja som dokonale stratena a mam len jednu jedinu otazku "To bolo co?!" Vazne stratila som sa v tom vsetkom uplne ale ze uplne dokonale. Dokonca som aj plakala aj ked autorka upozornila, ze to bude sila necakala som, ze az taka sila to bude. Aj tak ostalo kopec otazok bez odpovedi ale .... Pokracujem dalej a som zvedava a znova sa mi potvrdilo, ze prosto musim citat s urcitym nadhladom

11.05.2023 4 z 5

Šepot mrtvých Šepot mrtvých Amo Jones

Za mna tiez najslabsi diel. Neviem preco ale Madison by som najradsej tresla lopatou, prosto ju vobec nemam rada a nechapem ako je mozne ze vobec sa taketo hrdinky vyskytuju v knihach uz od prvej casti bolo jej spravanie nepochopitelne a hnusne. Chcem/nechem a idem ako nejaka .... No prosto za mna nie aj to jej spravanie mi prislo divne. Bishop ten s nou mal doslova svätu trpezlivost ale asi aj on bol na hlavu lebo ja by som ju zabila .... Prosto si ma v knihach ani jeden neziskal.
Tento pribeh mi prisiel, ze preskakoval z jedneho do druheho a dokonale som sa v tom stracala, nic nebolo vysvetlene a vsetko sa len dokonale zamotalo.
Amo dokaze pisat putavo a naucila som sa, ze jej knihy musim citat s urcitym nadhladom a ratat s tym, ze sa dozviem vsetko a zaroven nic ..... Som zvedava na ostatne casti lebo tie som necitala

11.05.2023 3 z 5

Polámaná loutka Polámaná loutka Amo Jones

Clovek sa az cuduje ako dokaze doslova "zhltnut" knizku ked ho to pohlti a zaujme. Ale jedno musim povedat Madison nemam vobec rada ale ze vobec. A ostatne? No necham sa prekvapit

09.05.2023 4 z 5

Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

Knihu necitam prvykrat a je pravda ze Amo bud milujete alebo nenavidite. Tato kniha ma celkom neohurila ale citanie je to zaujimave. Uprimne som si zatial nikoho neoblubila ani neznenavidela ( ak je to vobec slovo ) Vsetko je tajomne a zamotane a nepredvidatelne aj ked mne tam nieco chybalo. Ale musim uznat, ze kniha sa cita jednym dychom

09.05.2023 4 z 5

Francouzská lekce Francouzská lekce Natasha Boyd

Kniha bola pekna ale mne tam chybal epilog. Sice som ju raz zacala citat ale zaciatok ma moc neohuril tak som prestala. Po case som sa k nej vratila a mozem povedat ze nelutujem. Je to taka "rozpravka" pre dospelych

28.04.2023 4 z 5

Láska po španělsku Láska po španělsku Elena Armas

Dám ti celý svet, vydýchol do mojich úst. Znesiem ti modré z neba. Vynesiem ťa ku hviezdam. Všetko, o čo požiadaš, je tvoje. Ja som tvoj.

Uprimne knihy som sa bala, nebolo to tym, ze ma vela stran ale aj preto, ze som o nu "zakopavala" skoro vsade a uz sa mi parkrat stalo, ze kniha bola ospevovana a mna vobec nebavila. Ale tu som bola naozaj milo prekvapena. Obaja hrdinovia si ma ziskali. A Aaron sa radi k mojim "kniznim manzelom" Ja osobne som velmi spokojna a urcite sa ku knihe budem vracat

27.04.2023 5 z 5

Zrození temnoty Zrození temnoty Alexandra Ivy

Mne sa to pacilo. Trocha ine, trocha vtipne a mozem povedat ze za mna aj v pohode citanie. Chcela som nieco na zahnanie nudy a to som aj dostala

23.04.2023 4 z 5

Růže v zimě Růže v zimě Kathleen E. Woodiwiss

Ako sa zbavit mensej citatelskej krizy?! No precitat si knihu od Woodiwissovej alebo Kleypas, Garwood, Quin, Quick .... To cloveka vzdy nakopne.....

Pribeh bol pekny dej rychlo ubiehal a bolo to zaujimave aj skrz .... No skrz vsetko

21.04.2023 4 z 5

Nespoutaný milenec Nespoutaný milenec J. R. Ward (p)

K BČD som sa vratila po veeeeelmi dlhej dobe, uz som ho mala rozcitane ale nedavala som hodnotenia a vzdy som sa dostala len k 8 casti a to ich je 20? Precitala som 5 dielov a dala si pauzu a teraz pokracujem aj ked neviem kolko dielov precitam kym si dam znova pauzu a uprimne po TOMTO DIELY na to mam chut ...... Ale k hodnoteniu. Kniha sa citala dobre stretli sme so vsetkymi a pribudli aj novy hrdinovia, troska mi vadilo to skakanie z jedneho k druhemu ale inak sa to dalo. Asi uz zo mna opadlo to HALO okolo upirov alebo mam mensiu krizu pretoze mi vsetko pride rovnake netusim. Ale budem pokracovat v citani a vracat sa ku kniham autorky aby som bola sama so sebou spokojna ze som docitala seriu

19.04.2023 4 z 5

Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Pribeh dobry, vsetko perfektne ale ..... Neznasam otvorene konce, takze dufam, ze budu vydane aj pokracovania

16.04.2023 4 z 5