FerryTaz komentáře u knih
Jsem velký fanoušek AC her a knihy ze světa AC jsou spíše odpočinkovou záležitostí. Popravdě, mě tato kniha velmi nadchla. Způsob jakým byla psaná - jako deník, byl pro mne naprosto nový a velmi zajímavě pojatý. Kniha se četla naprosto skvěle a na konci jsem byl velmi spokojený.
Konečně zase pořádné válečné tažení. Kniha mě naprosto pohltila a byla docela napínavá. Kniha se četla velice dobře. Již se těším na další díl.
Kniha se mi líbila v tom, že dala nahlédnout pod pokličku politických machinací oné doby. Kdo ovládal pretoriánskou gardu, ten zůstával v bezpečí. Byla to příjemná změna v této sérii.
Opět skvělé čtení.V této knize byl velmi kvalitně popsán život námořníků a ja jsem za to velice vděčný.Bylo to o poznání trochu jiné čtení.Velmi povedená kniha.
Opet skvely pribeh.Je az s podivem jak se mlady Cato v Britanii vypracoval a dokonce se tento podradny centurion setkal s hlavnim odpurcem Caratacem.Ale co,o tom vypraveni prece je,takze za mne perfektni pribeh a jiz se tesim az se zactu do nasledujiciho dilu.
Kniha je velmi poutavá. Má docela velký spád a je to velmi příjemné čtení.
Velmi odpočinková záležitost. Pokud jste stejní milovníci známých historických postav a příběhu ve stylu, tak se mohlo klidně stát, tak po knize určitě sáhněte. Kniha je velmi poutavá a vtipně napsaná.
Kniha se mi líbila. Jsem velkým fanouškem série Vikingové, takže tato kniha byla vcelku povinnost. Přesto přece jen vcelku působivý příběh i když jsem musel maličko upravit svou představivost oproti seriálu. Neboť když autor zmiňuje šedovousého pupkatého Bjorna, tak jsem si prostě nemohl představit toho seriálového namakance :-D to samé platí o dalších postavách.
Kniha nebyla nejhorsi, jen to neni asi muj salek kavy. Duchove a nadprirozeno asi neni nic pro mne.
Pro fanouska herni serie byla volba knihy naprostou samozrejmosti. Kniha mi pomohla ucelit nektere sceny ze hry nebot kdyz hrajete hru, tak ji nehrajete najednou a treba po tydnu nehrani jiz zacnete zapominat koho jste to vlastne mezi odklidit a jak do toho vaseho komplotu zapadal. Navic me kniha dokazala navnadit na to, abych si hru zahral znovu. Jiz se tesim az se zactu do dalsich dilu.
Kniha pomalu ztraci puvodni naboj.Z cele serie se mi asi nejvice zamlouval 1.dil.
Příběh v knize se mi docela líbit. Jediné s čím jsem měl ze začátku problém bylo neustálé odbíhání od děje ve formě vzpomínek či domněnek. Dalším problémem byl velký počet jmen a postav, které postupně stejně umírali. Před dalším dílem této série si dám asi nějakou pauzu a přečtu si ještě něco jiného.
Další dobrý příběh této série.Kniha je dobře napsaná a autor neztrácí na mé oblibě.Již se těším na další pokračování.
Jako maly jsem mel akvarium a dopustil jsem se dost chyb pri jeho zalozeni.Ted jako velky na to jdu z te druhe strany a nejdriv ctu a pote zakladam.Kniha je dobre napsana pro vsechny zacinajici akvaristy.Mohu doporucit.
Kniha mého dětství.Má moc krásné příběhy a ještě krásnější ilustrace.Jsem rád,že jsem ji mohl v tento čas předčítat svému synkovi.
Konečně jsem našel trochu času a mohl se začíst do série zaklínače.Kniha se mi líbila,prostředí a děj naprosto dobrý.
Tak po hodně dlouhé době se mi to podařilo dočíst. Jo, tak práce na zahradě v létě a na podzim se na tom opravdu podepsala... Opět skvělá kniha a již se těším na další díl této série.
Další z poutavých příběhů obou legionářů. Již se těším až se začtu do dalšího dílu.