Fifth Element komentáře u knih
Presto, ze se mi tato kniha moc dobre necetla, od romanu ocekavam spis vetsinu dialogu nez popis toho, co si dve a vice postav mezi sebou reklo, nemohu hodnotit jinak, nez ctyrmi hvezdami, jednu ubiram prave za tu formu, jakou je kniha napsana.
Nicmene ctyri hvezdicky davam proto, protoze me svym zpusobem zasahly myslenky, ktere autor v knize vyjadril.. neni to jen roman na dovolenou, ale je to skutecne roman, ktery donuti cloveka na chvili zastavit a opravdu se zamyslet nad tim, co si prave precetl..
Co k tomu říct... Asi tolik, jak je u Nory a jejích fantazy /mystery románů zvykem, že potřebuju poslední díl, potřebuju ten příběh uzavřít :/
Kdyby nebylo překladu do krátkých vět, hodnocení by bylo mnohem lepší :/
Tak asi předně - kdyby to nezachraňoval příběh Mery a Rhage, a samozřejmě Lassiter, nejspis by nebylo o čem mluvit.
Axe byl od začátku vcelku zajímavá postava s potenciálem, nicméně Elise...
Na to, že dělala doktorát, což znamená, že prošla bakalářem nebo magistrem, byla úplně pitomá a ke konci se docela zazdila.. Popravdě, takového psychologa bych fakt nechtěla asi ani potkat.
Linka hlavních hrdinů pro mě byla vcelku nezajímavá a co se týká Axe, který měl navíc z předchozího dílu nařízeno žít ve výcvikovém centru, hodně nevyužitá
Za mě byl o chlup lepší předchozí díl, ale je fakt, že tady to ke konci trochu víc gradovalo
ani po druhém čtení ji nemůžu dát plný počet jako v předchozím díle.. prostě tohle chování nebylo chování hlavní hrdinky, jak ji znám z ostatních, tady udělala až moc zcela sobeckých chyb.
Pro mě úžasná kniha. Pevně doufám, že po vydání originálu budou přeloženy další díly.
Obálka je hodně povedená, ale po přečtení mi tam chybí červené martensky a krátké, bílé, krajkové šaty :)
Chtěla bych další, hned... téhle oddechové série se asi hned tak nepřečtu :)))
I když se mi kniha z počátku necetla nejlíp, tak to vypadalo celkem nadějně, nicméně konec úplně zničil všechno, co jsem přečetla a finální "zvrat" jestli se to tak dá vůbec nazvat, nebyl tak úplně na místě.. Myšlenka byla hodně zajímavá, ale zůstalo několik nezodpovězenych otázek, a z mého pohledu myslím že celkem zásadních a nepředpokládám, že by bylo pokračování, kde bych dostala odpovědi..
Mam rada stastne konce, mam rada harlequinky, ale proc nektere musi byt tak.. trapne..
První dobrá, druhá za moc nestala.. Ale na odreagování fajn..
Ani dobrá, ani špatná.. Jednoduchá a odpočinková tak jak má harlequinka být.. :-)
Jedna z těch, ke kterým se člověk musí vracet..
95% knihy si rikam, proc je ta zenska tak blba az to hranici se stupiditou. Ale donutila jsem se to alespon docist.. ty hvezdicky dostal predevsim Tru..
Celkem hezky pribeh, ale nelibil se mi styl psani.. Cela kniha byla takova nemastna, neslana...